• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

    Μα τι περίεργο κι αυτό... αναρωτήθηκε σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Παυλόπουλος στο RealFM. Τόσες μέρες ΠΡΙΝ την πορεία είχαμε καλοκαίρι. Από αύριο ο καιρός ξαναφτιάχνει. Σήηηημερα βρέθηκε να χαλάσει;;; Σήμερα που έχει πορεία και συλλαλητήρια;;;

    Για δες κάτι περίεργες συμπτώσεις! Είναι να έρθει η Τρόικα και ξαφνικά η αεροπορική κίνηση πάνω από την Ελλάδα αυξάνεται κατακόρυφα! Όλοι θέλουν να πετάξουν από, προς και πάνω από τη χώρα μας αφήνονταν τόοοοονους υγροποιημένα καυσαέρια! Μετά αυτά, ως δια μαγείας, γίνονται σύννεφα, συσσωρεύουν νερό και ηλεκτρική ενέργεια και μπλουμ.... τα ρίχνουν μια κι έξω τη μέρα της απεργίας και πορείας!!! Κι όλα αυτά, φυσικά, με τις ευλογίες της Μητέρας Φύσης.

    Δε μου λες ρε Παυλόπουλε, ειλικρινά... δεν έχεις ακούσει τίποτα; Ντιπ; Δεν πήρες χαμπάρι τους ψεκασμούς; Ντιπ; Δεν είσαι σε παρέες που το συζητάνε; Ντιπ; Δεν διαβάζεις τι γράφουν τα διάφορα ιστολόγια; Ντιπ; Δεν βλέπεις τι ποστάρει ο κόσμος και οι ομάδες στο facebook; Ντιπ; Και δεν πήρε το αυτί σου (είναι και λίγο μεγαλούτσικα) για την χειραγώγηση καιρού που γίνεται; Ντιπ για ντιπ;;;;;;

    Picture

    Μέρες τώρα μας έχουν πεθάνει στους ψεκασμούς. Τη Δευτέρα, ειδικά στο Βόλο που είμαστε εμείς, οι ψεκασμοί ήταν τόσο χαμηλοί που κόσμος περπατούσε με το κεφάλι στον ουρανό και παραμιλούσε... "Τι είναι ρε όλα αυτά; Πλάκα κάνουν; Και μετά λένε δεν μας ψεκάζουν; "

    Και οι γνωστές 'σκηνές' παραφροσύνης από τους δορυφόρους.... Και το νερό της Αφρικής, φευγάτο προς Ευρώπη μεριά, τούτη τη φορά προς την Ελλάδα.
    http://allnewz.weebly.com/6/post/2013/11/25.html


    anti-neotaxites

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ