• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΤΩΝ 7 ΣΦΡΑΓΙΔΩΝ!!![ΒΙΝΤΕΟ] ΚΑΙ ΟΙ 7 ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ!!!]Μεγάλη σημασία φαίνεται πως έχουν οι επτά σάλπιγγες ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ αφού η έβδομη σφραγίδα από μόνη της αναφέρεται αποκλειστικά στην προετοιμασία τους!!!







    1η σφραγίδα «Ο ΛΕΥΚΟΣ ΙΠΠΟΣ»




     

    ΙΣΤ'1 Είναι ο ίππος με τον καβαλάρη με το τόξο στον οποίο έχει δοθεί η δύναμη της νίκης.
    Υποστηρίζεται ότι ο λευκός ίππος της νίκης είναι αυτός του Χριστού.



    2η σφραγίδα «ΠΥΡΡΟΣ ΙΠΠΟΣ»

     

    ΙΣΤ'3Ο δεύτερος ίππος είναι ο ίππος με τον καβαλάρη που κρατάει ένα μεγάλο σπαθί. Αυτός θα αρπάξει την ειρήνη από την γη και ο ένας άνθρωπος θα σφάζει τον άλλον.
    Και στις μέρες του περιβόητου 2000 «μιλένιουμ» υπήρχαν γύρω στους 50 πόλεμους σε όλο τον πλανήτη. Σύμφωνα με την προφητεία, αλλά και με οποιαδήποτε στατιστική για την συμπεριφορά του ανθρώπου, ουδέποτε θα σταματήσουν πριν την 2α Παρουσία.



    3η «ΜΕΛΑΣ ΙΠΠΟΣ»


     

    ΣΤ'5 Ο τρίτος ίππος είναι ο μαύρος πάνω στον οποίο ο καβαλάρης κρατάει μια ζυγαριά. Και μια λίτρα σιταριού ένα δηνάριο, και τρεις κριθαριού ένα δηνάριο αλλά σε λάδι και κρασί μην αδικήσεις.
    Ο παραπάνω καβαλάρης είναι ο καβαλάρης της πείνας και της φτώχειας. Δυο δυστυχίες που υπάρχουν εδώ και χρόνια στον πλανήτη γη. Παρ’ όλη την τεχνολογική εξέλιξη της Ευρώπης και των Η.Π.Α., πολλά κράτη του κόσμου βρίσκονται σε άθλια οικονομική και κοινωνική κατάσταση. Η παγκοσμιοποίηση του εμπορίου δεν ωφελεί σε τίποτα παρά στην αύξηση αυτού του χάους στον οποίο ο πλούσιος πλουτίζει κι ο φτωχός φτωχαίνει περισσότερο. Ως και στις ανεπτυγμένες κοινωνίες 3% των ανθρώπων έχουν το 98% του πλούτου. Σήμερα (2005) πάνω από το 65% του παγκόσμιου πληθυσμού ζει στα όρια της φτώχειας. Και πολλοί άλλοι κάτω από τα όρια αυτά. Όσο αφορά το λάδι και το κρασί για τα οποία ομιλά ο Ιωάννης ότι δεν υπάρχει έλλειψη, άλλο πράγμα εννοεί. Κατά την παραβολή του καλού Σαμαρείτη, αυτός δένει τα τραύματα του συνανθρώπου του με λάδι και κρασί. Αποτελούν δηλαδή το λάδι και το κρασί την ψυχική μας αγάπη, συμπόνια, συμπαράσταση προς τους άλλους. Παρ’ όλη δηλαδή την έλλειψη σε τρόφιμα στον κόσμο, θα υπάρχουν ακόμα αυτό που λέμε «ψυχικά εφόδια» κι αγάπη για τον συνάνθρωπο.


    4η σφραγίδα «ΧΛΩΡΟΣ ΙΠΠΟΣ»


     

    ΣΤ'7 Το τέταρτο άλογο έχει χρώμα κίτρινο και καβαλάρης του είναι ο Θάνατος, ενώ από πίσω του ακολουθεί ο ’δης. Και του δόθηκε δύναμη στο 1/4 της γης ώστε να πεθαίνουν οι άνθρωποι από πολέμους, από πείνα, από φυσικό θάνατο και από τα ζώα.
    Φανερά εδώ μιλά για τον θάνατο των ανθρώπων ο οποίος θα έρχεται με διάφορους τρόπους



    5η σφραγίδα «ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΦΑΓΜΕΝΩΝ»


    ΣΤ'9 Εδώ ο Ιωάννης μόλις αφαιρέθηκε η 5η σφραγίδα είδε κάτω από το θυσιαστήριο τις ψυχές αυτών που πέθαναν για τον λόγο του Θεού και για την μαρτυρία του Χριστού. Ακούστηκε δε η φωνή τους η οποία απορεί γιατί ακόμη το αίμα τους δεν έχει εκδικηθεί εφόσον πέθαναν άδικα. Τους δόθηκε λοιπόν άσπρη στολή και μικρή ανάπαυσις μέχρι να μαρτυρήσουν και οι επόμενοι "αδελφοί τους" στο μέλλον.
    Ο Ιωάννης ομιλεί για αυτούς που θα μαρτυρήσουν για τον Θεό και τον Χριστό. Η Θεία δικαιοσύνη για την τιμωρία των δολοφόνων των μαρτύρων, θα έρθει στο μέλλον, εφόσον όμως πρώτα μαρτυρήσουν όλοι όσοι είναι να μαρτυρήσουν για τον Θεό. Ο Χριστιανισμός θα διώκεται σε διάφορες στιγμές της Ιστορίας στα διάφορα μέρη της γης και κάποιοι πάντα θα πεθαίνουν προσπαθώντας να τον διαδώσουν .



    6η «Η ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ»


    ΣΤ'12 Με το άνοιγμα της έκτης σφραγίδας έγινε σεισμός μεγάλος και ο ήλιος έχασε την λάμψη του και έγινε μαύρος και η σελήνη έγινε σαν αίμα (κοκκίνισε).ΣΤ'13 Τα αστέρια του ουρανού έπεσαν στην γη σαν τα σύκα της συκιάς που την κουνάει ο άνεμος. ΣΤ'14 Ο ουρανός άνοιξε σαν βιβλίο και κάθε όρος και νησί της γης κινήθηκε.ΣΤ'15Και οι βασιλιάδες της γης οι μεγιστάνες και οι χιλίαρχοι και οι πλούσιοι και οι ισχυροί και όλοι οι δούλοι και οι ελεύθεροι κρύφτηκαν μέσα στα σπήλαια και μέσα στα βουνά.ΣΤ'16 Και είπαν οι άνθρωποι αυτοί στα βουνά και στις πέτρες να πέσουν πάνω τους και να τους κρύψουν από το πρόσωπο του Θεού και από την οργή του Χριστού, γιατί έφτασε η μεγάλη μέρα της οργής του και δεν μπορεί κανείς να ξεφύγει. ΣΤ'17 Και είδα τέσσερις αγγέλους στις τέσσερις γωνιές της γης κρατώντας τους τέσσερις ανέμους ώστε να μην φυσάει ούτε στην στεριά, ούτε στην θάλασσα ούτε και σε όλα τα δέντρα. Ζ΄2 Και είδα άλλον άγγελο να έρχεται από ανατολάς έχοντας έμβλημα Θεϊκό και φώναξε στους άλλους τέσσερις να μην τιμωρήσουν την γη, την θάλασσα, τα δέντρα αν δεν σφραγισθούν πρώτα τους δούλους του Θεού στα μέτωπα.Ζ'4 Και ο αριθμός των σφραγισμένων ήταν 144.000 Ζ'9 και είδα ενώπιον του θρόνου (του Θεού), πάρα πολύ κόσμο ο οποίος ήταν αδύνατο να μετρηθεί , και φορούσαν λευκά ρούχα και κρατούσαν κλαριά από φοίνικες στα χέρια τους Ζ'10 και έλεγαν ότι η σωτηρία αυτών οφείλεται στον Θεό και στο Χριστό.Ζ'13 και ρώτησε ο Θεός "ποιοι είναι αυτοί με τα άσπρα ρούχα;"Z'14 και απάντησα Κύριε εσύ γνωρίζεις. Και μου είπε, αυτοί είναι οι ερχόμενοι από μεγάλες θλίψεις και οι κάτασπρες στολές έχουν λευκανθεί με το αίμα του Χριστού.Ζ'15 Γι' αυτό είναι ενώπιον του Θεού και Τον λατρεύουν ημέρα και νύχτα. Και ο Θεός θα τους προστατεύσει από πείνα, δίψα, από το κάψιμο του ήλιου Ζ'17 και ο Χριστός θα τους οδηγήσει σε πηγή ζωής και ο Θεός θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τα μάτια τους.
    Παρουσιάζονται τα σημάδια της καταστροφής του κτιστού κόσμου, τα οποία θα συνοδεύονται από το μελάνιασμα του Ήλιου (όπως θα ειπωθεί στις επτά σάλπιγγες, κατά το ένα τρίτο), από το κοκκίνισμα της σελήνης και από την μεγάλη σεισμική δραστηριότητα πάνω σε όλη τη γη. Λόγω της καταστροφής δεν θα υπάρχει διαφορά μεταξύ μεγάλων-μικρών, πλουσίων-φτωχών. Η τιμωρία ή η ταφόπλακα πάντα εξισώνει τις κοινωνικές διαφορές. Φαίνεται δε ότι οι Χριστιανοί θα είναι προστατευμένοι από τον Θεό. Αν όχι σε αυτή τη ζωή σίγουρα στην μεταθανάτιο.
    Σε αυτό το χωρίο ο Ιωάννης ομιλά και για τους 144.000 οι οποίοι σφραγίσθηκαν από τον Θεό και είναι αυτοί της μάχης του Αρμαγεδδών. Αντίθετα αυτοί που πέρασαν από μεγάλες θλίψεις και που θα σωθούν από τον Χριστό είναι πάρα πολλοί, αμέτρητοι όπως τονίζει ο Ιωάννης. Αυτοί είναι εκείνοι που πιστεύουν και λατρεύουν σαν Θεό τους τον Έναν και Μοναδικό ΑΛΗΘΙΝΟ Θεό. Αυτόν της Καινής και της Παλαιάς Διαθήκης.



     6η «Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΑΛΠΙΓΓΩΝ»


    Η΄1 Όταν ανοίχθηκε η έβδομη σφραγίδα έγινε μεγάλη ησυχία στον ουρανό για μισή ώρα. Και είδα 7 αγγέλους μπρος από το Θεό και τους δόθηκαν επτά σάλπιγγες.Η'5και ένας άγγελος πείρε ένα λιβανιστήρι και το γέμισε με φωτιά από το θυσιαστήριο (εκεί βρίσκονταν οι ψυχές των μαρτύρων) και το έριξε στη γη. Και ακούστηκαν βροντές και αστραπές και μεγάλοι σεισμοί. Η'6 και οι 7 άγγελοι ετοιμάστηκαν για να σαλπίσουν.
    Μεγάλη σημασία φαίνεται πως έχουν οι επτά σάλπιγγες, αφού η έβδομη σφραγίδα από μόνη της αναφέρεται αποκλειστικά στην προετοιμασία τους.

    1ο σάλπισμα «ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΧΑΛΑΖΙ»

     

    Η'7 και ο πρώτος άγγελος σάλπισε και δημιουργήθηκε χαλάζι και φωτιά αναμιγμένα με αίμα και ρίχθηκαν στη γη και το ένα τρίτο της κάηκε και το ένα τρίτο των δέντρων κάηκε και ο ένα τρίτο τωνχλωρών χόρτων κάηκε.
    Η καταστροφή του φυτικού και ζωικού βασιλείου του πλανήτη. Σήμερα αυτό πραγματοποιείται δια μέσου της όξινης βροχής, της ασύστολης ξυλουργικής εκμετάλλευσης των δασών, την γεωργική εκμετάλλευση μέχρι «πτώχευσης» των εδαφών και με τα πυρηνικά ατυχήματα-δοκιμές κι απόβλητα Ένα σύστημα το οποίο βασίζεται μόνο πάνω στο οικονομικό κέρδος είναι αδύνατο να λαμβάνει υπ’ όψιν του άλλες πτυχές του ίδιου προβλήματος.







    2ο σάλπισμα «ΤΟ ΚΑΙΓΟΜΕΝΟ ΟΡΟΣ»

    Η' 8-9 Και ο δεύτερος άγγελος σάλπισε και ένα βουνό μεγάλο που καίγονταν έπεσε εις την θάλασσα και το ένα τρίτο της θάλασσας έγινε αίμα και πέθανε το ένα τρίτο των ζωντανών της θάλασσας και φθάρθηκε και το ένα τρίτο των πλοίων.
    Εδώ φαίνεται ο θάνατος του 1/3 των ζώων της θάλασσας κι η καταστροφή-φθορά του 1/3 των πλοίων. Το καιγόμενο όρος θα μπορούσε να είναι ένας κομήτης ή οι δοκιμαστικές πυρηνικές εκρήξεις στον ειρηνικό που έγιναν κατά εκατοντάδες στην περίοδο του ψυχρού πολέμου, και που ακόμη και το 2001 κάποια έθνη εφάρμοζαν. Θα μπορούσε να είναι η καθημερινή απόρριψη λυμάτων από μεγάλες εταιρίες και συμφέροντα κρατών, που μολύνουν τις θάλασσες σε ρυθμούς και με υλικά που είναι αδύνατον να απορροφηθούν από το φυσικό περιβάλλον. 
    Οι Γάλλοι επιστήμονες είναι όντως για γέλια· στις πυρηνικές δοκιμές που έκαναν στον Ειρηνικό μετά το 1997, υποστήριζαν ότι ήταν ακίνδυνες γιατί γίνονταν στο υπέδαφος. (Να μια χρήση των αποικιών των κρατών που δηλώνουν υπέρμαχοι της δημοκρατίας). Μα καλά τότε! Γιατί δεν τις έκαναν στην Γαλλία, αφού είναι ακίνδυνες; αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι οι υπόγειες εκρήξεις, είναι υπεύθυνες για μετέπειτα σεισμούς, λόγω συγκέντρωσης ενέργειας στις τεκτονικές πλάκες της γης. Και αυτό είναι το λιγότερο.



    3ο σάλπισμα «Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΑΨΙΝΘΟΥ»

    Η' 10 Κατά το τρίτο σάλπισμα έπεσε από τον ουρανό μεγάλο άστρο σαν λαμπάδα και έπεσε στο 1/3 των ποταμών και στις πηγές των νερών . Το όνομα του άστρου είναι ’ψινθος. Και το 1/3 των νερών έγινε ’ψινθος και πολλοί άνθρωποι πέθαναν από τα νερά διότι αυτά επικράνθηκαν
     Χαρακτηριστικό παράδειγμα μόλυνσης των νερών της στεριάς (λίμνες, ποταμοί).

    ΑΨΙΝΘΟΣ ΚΑΙ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ;

     

    Βίντεο: Μέγεθος 64 Kb : 19 δευτ.

    Έτσι υποστηρίζεται από τον α) Σπύρο Κοντογιάννη ο οποίος εξηγεί στο παραπάνω βίντεο, στην εκπομπή Γρίζες Ζώνες του Mega (11/04/2001), ότι το Τσερνόμπιλ στα Ελληνικά λέγεται ’ψινθος. και από την εκπομπή Γκρίζες Ζώνες στον σταθμό Mega το 2ο δεκαήμερο του Μαΐου 2001 όπου δίδεται μια πλήρη αναφορά συσχετισμού ’ψινθου και Τσερνομπίλ

    Βίντεο: Μέγεθος 92 Kb : 21 δευτερόλεπτα

    Μια επιβεβαίωση της προφητείας, ότι πράγματι «η πίκρα» από την οποία «πικράθηκαν» οι άνθρωποι και τα νερά δεν είναι τίποτα άλλο παρά η ραδιενεργός μόλυνση.


    4ο σάλπισμα «ΤΟ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ» ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ


     

    Η' 11 και ο τέταρτος άγγελος σάλπισε και σκοτείνιασε ο ήλιος κατά ένα τρίτο και η σελήνη και τα άστρα και η ημέρα σκοτείνιασε κατά ένα τρίτο και το ίδιο και η νύχτα.
    Όπως φανερώθηκε και στην 6η σφραγίδα, θα υπάρξει κοντά στα τέλη του κτιστού κόσμου, σκοτείνιασμα του ουρανού. Αυτό μπορεί να γίνει στο διάστημα πραγματικά (σβήσιμο ηλίου) ή ίσως η ατμόσφαιρα να είναι τόσο μολυσμένη ή να περιέχει τόση τέφρα (από εκρήξεις ηφαιστείων ή από πτώση κομήτη) που το φως του ήλιου, των άστρων και του φεγγαριού να μην είναι τόσο φωτεινό όσο είναι σήμερα
    .


    5ο σάλπισμα «Ο ΠΕΣΩΝ ΑΣΤΗΡ»


    Θ' 1 με το πέμπτο σάλπισμα είδα ένα άστρο να πέφτει εξ ουρανού πάνω στη γη και σε αυτό το αστέρι δόθηκε το κλειδί του πηγαδιού της αβύσσου και ανέβηκε καπνός από το πηγάδι λες και ήταν καμίνι με φωτιά και ο καπνός αυτός σκοτείνιασε τον ήλιο και γέμισε και ο αέρας καπνούς. Θ'3 και από τον καπνό βγήκαν ακρίδες πάνω στην γη και τους δόθηκε δύναμη σαν αυτή των σκορπιών . Τους ειπώθηκε Δε να μην πειράξουν τα χόρτα της γης ούτε τα δέντρα αλλά τους ανθρώπους που δεν είχαν την σφραγίδα του Θεού στο μέτωπό τους. Θ'5 και δεν τους δόθηκε η άδεια να σκοτώσουν αλλά να τους βασανίσουν πέντε μήνες και ο βασανισμός τους ήταν σαν να τους τσίμπαγε σκορπιός. Θ'6 και οι άνθρωποι θα θέλουν να πεθάνουν για να γλιτώσουν από αυτό το μεγάλο μαρτύριο αλλά δεν θα πεθαίνουν.
     ’γνωστο…...αλλά σίγουρα αλληγορικό όσο αφορά τις ακρίδες. ’γνωστη επίσης κι η αναφορά στο σφράγισμα του Θεού στα μέτωπα κάποιων ανθρώπων. Αυτών που δεν θα τους πειράξουν οι ακρίδες. Αλλά ας δούμε παρακάτω τι λέει ο Ιωάννης για αυτές τις ακρίδες, που βγήκαν από τους καπνούς του φρεατίου.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΚΡΙΔΩΝ

    Θ'7και τα ομοιώματα αυτά των ακριδών μοιάζουν με τα άλογα όταν ετοιμάζονται για πόλεμο, και τα κεφάλια τους είναι σαν στεφάνια από χρυσάφι και τα πρόσωπά τους είναι σαν τα πρόσωπα των ανθρώπων, και έχουν και μαλλιά σαν αυτά των γυναικών και τα δόντια τους είναι σαν των λιονταριών. Και είχαν θώρακες σιδερένιους και ο θόρυβος από τα φτερά τους ήταν τόσο μεγάλος σαν το ιππικό όταν καλπάζει στην μάχη. Και έχουν και ουρές σαν του σκορπιού και κεντριά και οι ουρές τους θα βασανίσουν τους ανθρώπους για πέντε μήνες. Έχουν βασιλιά τους τον άγγελο της αβύσσου που στα εβραϊκά είναι Αββαδών και στα ελληνικά Απολλύων.
    Δύσκολη η ερμηνευτική προσέγγιση και πιθανώς μελλοντικό γεγονός. Οι ακρίδες πάντως δεν πρέπει να είναι μικρόβια ή χημικά επιβλαβή στοιχεία αλλά κατασκευές όπως φαίνεται από τα εξής σημεία που είδε ο Ιωάννης:
    Α) «σιδερένιοι θώρακες», θωράκιση ή πάντως ανόργανη κατασκευή.
    Β) «ο θόρυβος των φτερών σαν τον θόρυβο του ιππικού», υποδηλώνει την ύπαρξη μηχανών/μηχανισμών για την πτήση τους.
    Γ) «τα δόντια τους είναι σαν των λιονταριών», δηλαδή μεγάλα και θανατηφόρα· πιθανήν αναφορά στον οπλισμό τους.
    Δ) «τα πρόσωπά τους, σαν των ανθρώπων», υποδηλώνει ίσως την ύπαρξη ανθρώπων στα χειριστήρια αυτών των ιπτάμενων μηχανών ή την άμεση σχέση αυτών με τους ανθρώπους.
    Ε) Προσθέτοντας το στοιχείο για τις ουρές τους, που μοιάζουν με ουρές σκορπιού, θα μπορούσε κανείς να πει ότι μοιάζουν με τα σύγχρονα μαχητικά ελικόπτερα. Όμως τα σύγχρονα ελικόπτερα δεν «βασανίζουν» τα θύματά τους με τις ουρές τους. Εδώ πρέπει να υπάρχει αλληγορική ερμηνεία.
    Από ότι λέει ο Ιωάννης δεν θα σκοτώσουν αλλά θα βασανίσουν τους ανθρώπους για 5 μήνες. Και ο βασανισμός θα είναι σαν κεντρί σκορπιού. Πρόκειται για ιπτάμενες μηχανές που θα ψεκάσουν Βιολογικά ή Χημικά όπλα; ή μήπως για ρομποτικά μικροέντομα, σαν αυτά που βλέπουμε ολοένα και περισσότερο στα επιστημονικά περιοδικά; Ευχαριστίες προς τον πατέρα Μιχαήλ σε αυτό το σημείο, διότι η σάλπιγγα αυτή κατά 90 % συνδυάζεται με τον βιοχημικό πόλεμο, εφόσον χρησιμοποιείται το μοναδικό όπλο που δεν χτυπάει ούτε τα ζώα ούτε τα φυτά αλλά μόνο τον άνθρωπο.
     Πρέπει όπως να έχει κανείς υπ’ όψη του, πως οι παρομοιώσεις που μας δίνει ο Ιωάννη πηγάζουν από τις εμπειρίες του και τις γνώσεις του δηλαδή την γνώση που είχαν οι άνθρωποι τον 1ο μ.Χ. αιώνα. Φανταστείτε έναν άνθρωπο των αρχαίων χρόνων (π.χ. έναν Σπαρτιάτη) που βλέπει ένα σημερινό άρμα μάχης να βάλει με το πυροβόλο του και να κινείται με τον θόρυβο του κινητήρα του των 1000hp. Για να το περιγράψει στους συνπολίτες του αναγκαστικά θα χρησιμοποιήσει όρους της εποχής του, π.χ. από το κεφάλι του θηρίου έβγαινε φωτιά και θειάφι με τον κρότο του κεραυνού και το θηρίο μούγκριζε σαν 500 άρματα (ιππήλατα) . Κάτι ανάλογο ορισμένες φορές πρέπει να υποθέσουμε και για την αποκάλυψη. Τα μόνο σίγουρο ίσως εδώ να είναι αυτή η περίοδος των 5 μηνών που επαναλαμβάνει δύο φορές ο Ιωάννης.


    6ο σάλπισμα «ΟΙ 4 ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ ΕΥΦΡΑΤΗ»


    Θ'13-15 με το έκτο σάλπισμα λύθηκαν οι τέσσερις άγγελοι που ήταν δεμένοι στον ποταμό Ευφράτη που ετοιμάζονταν από καιρό για να σκοτώσουν το 1/3 των ανθρώπωνΘ'16 και ο αριθμός των στρατευμάτων του ιππικού δύο μυριάδες μυριάδων .
    Πιθανή μάλλον στρατιωτική μεγάλη εμπλοκή θα ξεκινήσει από των χώρο της Μ. Ανατολής και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ευφράτη με στρατό ιππικής μορφής κι αριθμό συμπλοκής 2 ×(10.000 ×  10.000)=200.000.000. Αναφέρεται στην μάχη του Αρμαγεδών. Το σημαντικό εδώ είναι ότι το 1/3 των ανθρώπων θα πεθάνουν. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ίσως να έχουμε μια σύγκρουση πυρηνικής μορφής καθότι ολοένα και περισσότερα κράτη κατασκευάζουν πυρηνικά και θεωρείται σχεδόν αναπόφευκτη η μεγαλύτερη διάδοσή τους στο μέλλον, παρ’ όλες τις προσπάθειες των «μεγάλων» εθνών. Βέβαια σε αυτήν την περίπτωση, ένας κατακτητικός πάνοπλος στρατός 200.000.0000 ατόμων μπορεί άνετα να σκοτώσει το 1/3 των ανθρώπων με τα σημερινά δεδομένα και χωρίς την χρήση πυρηνικών όπλων.

    ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΙΠΠΙΚΟΥ


    Θ'17 και είδα τους ίππους και αυτούς που κάθονται απάνω τους και είχαν θώρακες κόκκινους και καπνισμένους. Και τα κεφάλια τους ήταν σαν κεφάλια λιονταριών και από τα στόματά τους έβγαινε φωτιά, καπνός και θειάφι και από τις 3 αυτές πληγές πέθανε το 1/3 των ανθρώπων , από το καπνό την φωτιά και το θείο που έβγαινε από το στόμα τους. Και η δύναμη τους βρίσκονταν στα στόματά τους και στις ουρές τους και οι ουρές τους έμοιαζαν με φίδια και είχαν κεφάλια που με αυτά εξόντωναν.
    Υπάρχει εδώ παρούσα μια πολύ μικρή ομοιότητα με ότι αποτελεί από το 1940 το σύγχρονο ιππικό και δηλαδή τα σημερινά άρματα μάχης (στην στρατιωτική τέχνη αποτελούν το σύγχρονο ιππικό), αν σκεφτούμε ότι από το «στόμα» των αρμάτων βγαίνει φωτιά, καπνός και θειάφι κι έχουν κι ατσάλινους θώρακες. Βέβαια μπορεί στο μέλλον να ανακαλυφθούν πιο φονικά όπλα που να μοιάζουν περισσότερο στην περιγραφή ή το νόημα να είναι και εντελώς αλληγορικό. Πάντως υποστηρίζεται η πρώτη περίπτωση, αυτή δηλαδή του πραγματικού πολέμου, λόγου του μεγάλου αριθμού θυμάτων (1/3 ανθρώπων). Λογικότατο αν σκεφτούμε ότι το ιππικό αυτό που θα φέρει αυτόν τον θάνατο θα αριθμεί 200.000.000 στελέχη. Παγκόσμιος Πόλεμος ίσως; ας μην ξεχνάμε ότι στον Β'Π.Π. πέθαναν τόσοι, όσοι είχαν πεθάνει σε όλους τους άλλους προηγούμενους πολέμους από την αρχή της ανθρωπότητας!

    Θ'20 και οι υπόλοιποι που δεν πέθαναν από αυτές τις πληγές δεν μετάνιωσαν για τις πράξεις τους και προσκυνούσαν τα δαιμόνια τα είδωλα τα χρυσά, τα ασημένια, τα χάλκινα και τα λίθινα και τα ξύλινα. Και δεν μετάνιωσαν για τους φόνους ούτε για την πορνεία τους ούτε για τα κλεψίματά τους.
    Τι είναι αυτό που κάνει να ξεχωρίζει τους πιστούς από τους άπιστους. Σίγουρα το ότι οι πιστοί ζητάνε πάντα άφεση αμαρτιών. Οι άπιστοι αδιαφορούν παντελώς για τις αμαρτίες τους


     ΟΙ ΕΠΤΑ ΒΡΟΝΤΕΣ


    Ι'3 σε αυτό το σημείο ο Ιωάννης άκουσε 7 βροντές (οι οποίες ήταν και αυτές προφητικά σημάδια σαν τις 7 φιάλες, 7 σφραγίδες και τις 7 σάλπιγγες) αλλά διατάχθηκε από τον Θεό να μην τα γράψει διότι δεν είναι χρήσιμο να παρουσιασθούν πριν την ώρα τους.


     ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑ ΠΟΛΗΣ


    Ι’1 εδώ ο Ιωάννης θα μάθει ότι η ’για πόλη θα πατηθεί για 42 μήνες (3 1/2 χρόνια).
    Η ’για πόλη πιθανότατα να είναι η Ιερουσαλήμ όπως έχει πει κι ο ίδιος ο Χριστός κι η οποία τις τελευταίες μέρες να είναι κρατούμενη από εχθρούς του Χριστιανισμού. Πιθανότατα από τον ίδιο τον αντίχριστο.


     ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΕΣ


    ΙΑ'3-6και εκείνες τις μέρες που θα πατηθεί η ’για πόλη θα δώσει ο Χριστός την δύναμη σε δύο προφήτες να προφητεύουν για 1260 μέρες (3 1/2 χρόνια). Αυτοί θα φοράνε σάκους για ρούχα. Θα έχουν πολύ μεγάλη δύναμη και όποιος τους αδικεί θα πεθαίνει. Δεν θα μπορεί κανένας εχθρός τους να τους πειράξει. Θα ΄χουν τέτοια δύναμη ώστε θα μπορούν να κλείνουν τον ουρανό και να μην βρέχει , θα μετατρέπουν τα νερά σε αίμα και θα μπορούν επίσης να δώσουν στην γη όποια πληγή αυτοί θέλουν, αν βέβαια το θελήσουν.
    Πριν τις τελευταίες μέρες του κόσμου, όταν θα υπάρχει η παντοκρατορία του αντίχριστου, θα εμφανιστούν δύο προφήτες του Θεού. Θα είναι παντοδύναμοι και το περίεργο είναι ότι πολλοί θα τους μισήσουν όπως θα δούμε παρακάτω. Αυτοί θα γίνουν και μάρτυρες του Χριστού, αφού θα σκοτωθούν στο τέλος από το θηρίο-αντίχριστο, εφόσον δεν θα θελήσουν να προσκυνήσουν το δυνατό θηρίο. Ο Ιωάννης έχει αναφέρει ότι όποιος προσκυνά το θηρίο ή τον αριθμό του κινδυνεύει με άμεση εξόντωση.


     ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΡΤΥΡΩΝ, Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ


    ΙΑ΄7 και όταν τελειώσει η μαρτυρία τους, τότε θα τους κηρύξει τον πόλεμο το θηρίο που ανεβαίνει από την άβυσσο και θα τους νικήσει και θα τους σκοτώσει. Και τα πτώματά τους θα εκτεθούν άταφα στην πλατεία της μεγάλης πόλεως που ονομάζεται πνευματικά Σόδομα και Αίγυπτος και που ο Κύριος τους σταυρώθηκε. ΙΑ'9 και βλέποντας οι λαοί της γης τα πτώματα των προφητών, που θα μείνουν άταφα για 3 1/2 μέρες , θα χαρούν και θα χαρίζουν δώρα μεταξύ τους γιατί θα πιστέψουν ότι οι δυο Προφήτες βασάνιζαν τους ανθρώπους της γης.ΙΑ'11 και μετά από 3 1/2 μέρες θα εισέλθει μέσα τους πνεύμα ’γιο από τον Θεό και θα σηκωθούν και θα κυριεύσει ο τρόμος αυτούς που θα τους δουν.ΙΑ'12 και θα ανεβούν στον Ουρανό μέσα σε ένα σύννεφο και θα τους δουν οι εχθροί τους. ΙΑ' 13 Και εκείνη την ημέρα θα γίνει μεγάλος σεισμός και θα καταστραφεί το 1/10 της πόλης και θα πεθάνουν 7000 άνθρωποι και οι υπόλοιποι θα φοβηθούν και θα δοξάσουν το όνομα του Θεού.
    Δεν χρειάζεται εξήγηση εδώ, καθώς όλα μπορούν να αντιμετωπιστούν και κυριολεκτικά.


    7ο σάλπισμα «ΕΓΙΝΕ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ»


    IA'15 και όταν σάλπισε και ο έβδομος άγγελος ακούστηκαν πολλές φωνές στον Ουρανό που έλεγαν "έγινε η βασιλεία του κόσμου του Κύριου ημών Ιησού Χριστού και θα βασιλεύσει εις τους αιώνες των αιώνων".
    Αναφορά στο τελευταίο στάδιο του κόσμου, που είναι η νίκη του Χριστού και των χριστιανών και η βασιλεία Του μέχρι το τέλος των αιώνων ( έλλειψη χρόνου).

    www.apologitis.com
    http://volcanotimes.blogspot.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ