• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

    Απίστευτη ανακοινωση Βακακη (Jumbo): Προβάλλουν την καταδικη μου για να μου παρουν διαφημιση… Να υποθέσουμε οτι για τον ίδιο λόγο ΔΕΝ προέβαλλαν την οφσορ σου…

    …τα ΜΜ”Ε” που πρόθυμα έπαιζαν την παραπλανητική σου διαφημιση με την Ούχου την ίδια περίοδο; (Η UHU, τα Jumbo, και τα γραμμάρια που ανεβοκατεβαίνουν. Είναι παραπλανητική διαφήμιση;)

    Ανακοίνωση για την καταδικαστική απόφαση και το χρηματικό πρόστιμο που του επιβλήθηκε εξέδωσε ο ιδιοκτήτης των Jumbo, Απόστολος Βακάκης…



    Σ’ αυτήν αναφέρει ότι ήδη έχει ασκήσει έφεση κατά της απόφασης την οποία χαρακτηρίζει ως «εσφαλμένη», ενώ παράλληλα ισχυρίζεται ότι η δημοσιότητα του θέματος έχει σχέση με την «εξασφάλιση διαφήμισης έναντι μελλοντικής αποσιώπησης»!

    Ολόκληρο το κείμενο της ανακοίνωσης του mr Jumbo έχει ως εξής:

    «Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων αναφορικά με την ποινή, που επιβλήθηκε πρωτόδικα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας στον επιχειρηματία κ. Απόστολο Βακάκη, Πρόεδρο της εταιρίας Jumbo, και στον Δήμαρχο Κηφισιάς, ο κ. Βακάκης γνωστοποιεί ότι η εκδοθείσα απόφαση έχει ήδη προσβληθεί με έφεση, καθώς ελέγχεται ως εσφαλμένη.

    Ο λόγος της ποινής αφορά στη ρίψη κηπευτικού χώματος σε μία μη δασική, ιδιωτική έκταση πρασίνου, που αποτελεί κοινόχρηστο για όλους τους συνιδιοκτήτες τμήμα πρασίνου του κτήματος Ηλιοπούλου. Ο κ. Βακάκης είχε χορηγήσει ανιδιοτελώς την ανάπλαση και αναδάσωση της συγκεκριμένης έκτασης, περίπου τεσσάρων στρεμμάτων δάσους, που είχε καταστραφεί ολοσχερώς από πυρκαγιά το 2007, με τη συμφωνία και υποστήριξη του Δήμου Κηφισιάς για την αποκατάσταση του φυσικού πρασίνου και μόνον.

    Το φυτικό χώμα (και όχι μπάζα), προερχόταν από παρακείμενη οικοδομή, την οποία ενοικίασε ο κ. Βακάκης για κατοικία του και, σε συνδυασμό με την απομάκρυνση των καμένων, η συγκεκριμένη μη δασική ιδιωτική έκταση πρασίνου προετοιμαζόταν για δενδροφύτευση.

    Με βάση τα ανωτέρω προκαλεί ερωτηματικά το γεγονός ότι το θέμα αναδεικνύεται εκ νέου στην παρούσα συγκυρία και αναπόφευκτα τίθεται θέμα σκοπιμοτήτων, που εξυπηρετούν προεκλογικούς σκοπούς ενόψει επικείμενων δημοτικών εκλογών, με τις οποίες ουδεμία σχέση ούτε είχε ούτε έχει ο κ. Βακάκης.

    Τέλος, σε επήκοο διαφόρων όψιμων καλοθελητών, που ενεργούν με στόχο την εξασφάλιση διαφήμισης έναντι μελλοντικής αποσιώπησης, ο κ. Βακάκης επαναλαμβάνει κατηγορηματικά ότι ουδέποτε υπέκυψε ούτε πρόκειται να δεχθεί οποιασδήποτε μορφής εκβιασμούς».
    http://olympia.gr/

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ