Μια εξαιρετικά γευστική ιδέα χωρίς κορεσμένα λιπαρά και με πολλές φυτικές ίνες
Υλικά
100 γρ αλεύρι
100 γρ άχνη ζάχαρη
100 ml λάδι
1 κ.γλυκού μπέικιν
4 αυγά ( μέγεθος L )
100 γρ. μαρμελάδα επιλογής σας
Εκτέλεση
Για τη ζύμη, χτυπάμε όλα τα συστατικά (εκτός από την μαρμελάδα) σε ένα μπολ με ένα κουτάλι ή σύρμα, (δεν χρειάζεται μπλέντερ!). Βάζουμε τη ζύμη απλωμένη σαν φύλλο πίτας σε μία λαδόκολλα.. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, επάνω και κάτω αντιστάσεις για περίπου 10-12 λεπτά. Στη συνέχεια αμέσως το τοποθετούμε σε μια πιατέλα με πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και απλώνουμε την μαρμελάδα. Το τυλίγουμε σε σχήμα ρολό και το αφήνουμε να κρυώσει. Τέλος πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Επιστημονική ομάδα neadiatrofis.gr
Υλικά
100 γρ αλεύρι
100 γρ άχνη ζάχαρη
100 ml λάδι
1 κ.γλυκού μπέικιν
4 αυγά ( μέγεθος L )
100 γρ. μαρμελάδα επιλογής σας
Εκτέλεση
Για τη ζύμη, χτυπάμε όλα τα συστατικά (εκτός από την μαρμελάδα) σε ένα μπολ με ένα κουτάλι ή σύρμα, (δεν χρειάζεται μπλέντερ!). Βάζουμε τη ζύμη απλωμένη σαν φύλλο πίτας σε μία λαδόκολλα.. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, επάνω και κάτω αντιστάσεις για περίπου 10-12 λεπτά. Στη συνέχεια αμέσως το τοποθετούμε σε μια πιατέλα με πετσέτα πασπαλισμένη με ζάχαρη άχνη και απλώνουμε την μαρμελάδα. Το τυλίγουμε σε σχήμα ρολό και το αφήνουμε να κρυώσει. Τέλος πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη.
Επιστημονική ομάδα neadiatrofis.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.