• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

    Το πιο πρωτότυπο βιογραφικό του κόσμου -Μαζί με το CV του στέλνει και μια κούκλα-ομοίωμά του [εικόνες]

    Συνήθως, η πλειοψήφια των ανθρώπων που ψάχνει δουλειά, μαζί με το βιογραφικό στέλνει και μια συνοδευτική επιστολή που περιγράφει με απλά λόγια τις φιλοδοξίες της, τα ταλέντα της και τα προσόντα της. Ενας Σουηδός φωτογράφος, προχώρησε ένα βήμα πιο κάτω μαζί με το CV του και ένα μικρό δείγμα της δουλειά του στέλνει στους υποψηφίους εργοδότες του και... κούκλες, φιγούρες του εαυτού του.
    Ο Τζενς Λέναρτσον από το Μάλμε σε μια προσπάθεια να διαφημίσει τον εαυτό του και να τον μάθουν περισσότεροι επιχειρηματίες δημιούργησε 400 φιγούρες του... εαυτού του και τις έστειλε μία προς μία σε διάφορες εταιρείες, συνοδευόμενες πάντα βέβαια από το βιογραφικό του και δείγματα φωτογραφιών που έχει τραβήξει.
    «Πολλοί φωτογράφοι ξοδεύουν πολλά χρήματα για να σχεδιάσουν το τέλειο portfolio, να το τυπώσουν και να το στείλουν στη συνέχεια στις εταιρείες όπου επιθυμούν να εργαστούν. Ένα από τα πολλά που φτάνουν εκεί. Χωρίς διαφορά, χωρίς κάτι έξυπνο ή ευφάνταστο να το συνοδεύει. Εγώ βρήκα τον τρόπο να τους κάνω να με ψάξουν», τονίζει ο φωτογράφος σχολιάζοντας αυτόν τον ευφάντο τρόπο για να προωθήσει τη δουλειά του.







    iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ