• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

    Βαλένθια: Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το κλείσιμο της κρατικής ραδιοτηλεόρασης [βίντεο]

    Εκατοντάδες δημοσιογράφοι βρίσκονται συγκεντρωμένοι από την Τετάρτη έξω από το κτήριο της ραδιοτηλεόρασης...

    της Βαλένθια, οι οποίοι διαμαρτύρονται μέσω ζωντανών εκπομπών για την αιφνίδια απόφαση της περιφερειακής κυβέρνησης να κλείσει την RTTV για οικονομικούς λόγους.



    Συγκεκριμένα, την Τρίτη ακυρώθηκε από τη δικαιοσύνη το σχέδιο αναδιάρθρωσης της περιφερειακής ραδιοτηλεόρασης, το οποίο προέβλεπε την απόλυση 1.000 από τους συνολικά 1.700 εργαζόμενους, με αποτέλεσμα η περιφέρεια να πάρει την απόφαση να την κλείσει.

    «Νιώθουμε μεγάλη θλίψη. Αν κλείσει η κρατική ραδιοτηλεόραση, θα χαθεί μια ζωτικής σημασίας κοινωνική υπηρεσία για τους πολίτες», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βινσέντε Μονταγούντ, επικεφαλής του διεθνούς δελτίου, ενώ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι στην RTTV «είναι αποφασισμένοι να παραμείνουν στις θέσεις τους» μέχρι η κυβέρνηση της Βαλένθια να αναθεωρήσει την απόφασή της για το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

    «Εμείς θα συνεχίσουμε κανονικά τις εκπομπές του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης. Αν κάποιος θέλει να σταματήσει την εκπομπή μας, ας έρθει να το κάνει», δήλωσε, από πλευράς της, η Σαλούδ Αλκόβερ, πρόεδρος του συμβουλίου της επιχείρησης της RTTV.

    Δείτε το βίντεο:

    directnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ