• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

    Προφυλακιστηκε ο Ιρανός που μαχαίρωσε τη δικαστική γραμματέα στην Ευελπίδων

    «Είχα προηγούμενα με τον νόμο και τους ανθρώπους και ήθελα να κάνω κακό στην ανακρίτρια ή στη γραμματέα της. Αν δεν...

    έβρισκα εκείνες θα έβρισκα κάποιον άλλον σε διπλανό γραφείο... Μου είχαν επιβάλει απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και με είχαν αδικήσει».


    Αυτά φέρεται να υποστήριξε την Τρίτη ενώπιον της 1ης τακτικής ανακρίτριας ο 37χρονος Ιρανός, ο οποίος την Παρασκευή στα δικαστήρια της Ευελπίδων τραυμάτισε με μαχαίρι την γραμματέα της 28ης τακτικής ανακρίτριας.

    Ο κατηγορούμενος, που είχε πει στους αστυνομικούς ότι άκουγε φωνές, απολογήθηκε για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας χωρίς την παρουσία δικηγόρου και φέρεται να υποστήριξε ότι τον σουγιά, με τον οποίο χτύπησε τη δικαστική υπάλληλο - μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με μαχαιριές στην ωμοπλάτη και στο κεφάλι - τον είχε επάνω του όταν πέρασε από την κάτω πύλη των δικαστηρίων.

    Μετά την απολογία του η ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη του αρμόδιου εισαγγελέα, τον έκρινε προφυλακιστέο.

    Θα πρέπει να σημειωθεί, ότι η επίθεση σε βάρος της δικαστικής υπαλλήλου επανέφερε στο προσκήνιο το θέμα της ασφάλειας τω δικαστηρίων.

    Μάλιστα, δικαστές, εισαγγελείς και δικαστικού υπάλληλοι προχώρησαν τη Δευτέρα σε κινητοποιήσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα αναποτελεσματικά μέτρα ασφαλείας, που έχουν ως αποτέλεσμα, σύμφωνα με όσα υποστήριξαν, τα δικαστήρια να γίνονται συχνά στόχος εγκληματικών συμπεριφορών.


    directnews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ