• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013

    ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΣ ! ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΩΖΟΥΝ! ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ;

    Όταν σου ακυρώνουν τη ζωή και τα φυσικά απαράγραπτα δικαιώματα ,που απορρέουν από αυτήν, ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; Το δικαίωμα στη ζωή, στην εργασία, στην περιουσία, στην ελευθερία, στην τιμή και την αξιοπρέπεια… και τόσα άλλα, που με αγώνες και αίμα κατακτήθηκαν πολλά χρόνια πριν, τα καταργούν. 
    To δικαίωμα της αυτοδιάθεσης του λαού μας το καταργούν στο όνομα ενός παράνομου και καταχρηστικού χρέους! Διαπράττουν τη γενοκτονία του και χαριεντίζονται στη βουλή της ντροπής σαν νταήδες της κακιάς συμφοράς. Δείχνουν με έμφαση ότι είσαι σκλάβος και θα ζήσεις ως τέτοιος!

    Καταργούν τη ζωή με μια βία πρωτοφανέρωτη, που εκπορεύεται από τέλεια διαστροφή και παράνοια! Πού είναι το ανάστημά σου, η δύναμή σου ,η ελεύθερή σου βούληση, η αυτονόητη διεκδίκηση της ζωής σου; Ποιοι είναι αυτοί που τόσο καιρό σε κρατάνε δέσμιο του πιο κακού σου εαυτού, που έμαθε να ταλανίζεται και να ευτελίζεται από ένα διεφθαρμένο και ήδη χρεοκοπημένο πολιτικό σύστημα, που χρόνια τώρα σε «στήνει στον τοίχο» και σε λεηλατεί, καθώς τόσο εύκολα αποσπά τη «λευκή επιταγή» σου μέσω των στημένων και ελεγχόμενων από τα μέσα εξαπάτησης εκλογών; Ποιοι έπαιρναν μέρος σε αυτές τις εκλογές; Μήπως έντιμοι και καθαροί πολίτες ή επαγγελματίες «πολιτικοί», που ποτέ δε δούλεψαν στη ζωή τους και μόνο φούμαρα και παραμύθια σε « τάιζαν»; Έμποροι ψεύτικης ελπίδας και δυνάστες, θρασύδειλοι αγύρτες, που ούτε μια φορά δεν υποστήριξαν το δίκιο και την κοινή λογική! Ούτε μια φορά δε στάθηκαν αρωγοί του λαού!

    Πάντα στην πράξη υποστήριζαν τους χορηγούς τους ,ντόπιους και ξένους ολιγάρχες κι εσύ άκουγες τα παχιά τους λόγια και δεν έβλεπες τα προδοτικά τους έργα! Αυτοί είναι δοτοί και ελεγχόμενοι για να χειραγωγούν το λαό κι ,ενώ το ξέρεις ,τους δίνεις λευκή επιταγή για να να ορίζουν τη ζωή σου και να την ξεπουλάνε; Μια ληστοσυμμορία πάντα σου ρουφούσε το αίμα και τώρα σε κατασπαράζει, γιατί τρέφεται από το δικό σου όλεθρο και την καταστροφή της πατρίδας σου. Είσαι τόσο αδύναμος κι ανασφαλής που ούτε και τώρα, με όλη αυτή τη λαίλαπα της βαρβαρότητας ,δεν παίρνεις την τύχη σου στα χέρια σου; Σε τι κόσμο παραδίδεις τα παιδιά σου; Τι να το κάνουν ό,τι άλλο κι αν τους προσφέρεις όταν θα ζουν μέσα στο φόβο, την απαξίωση και τη σκλαβιά;

    Κι εσύ ακόμα τους κοιτάς και τους ακούς και τους παραχωρείς χώρο και χρόνο για να σε αποτελειώσουν; Ψάχνεις στα μέσα μαζικής εξαπάτησης τους «δοτούς» δήμιούς σου; Ακόμα ξοδεύεσαι στις «παγίδες» που σου στήνουν και διαβάζεις τις φυλλάδες τους; Δε χρειάζεσαι νοητικά σχήματα ή ιδεοληψίες ή την κατευθυνόμενη ενημέρωσή τους πια, για να δράσεις. Χρειάζεσαι τον κοινό νου και την καρδιά σου, για να ακούσεις και να αποφασίσεις, ό,τι αυτή σε υπαγορεύει. Ο λαός μας έχει και υγιείς αστείρευτες δυνάμεις στα σπλάχνα του. Αυτές θα τον οδηγήσουν και πάλι ενωμένο στο φως! Πίστεψέ τον και θα δεις πως τα αδύνατα τα κάνει δυνατά, όταν πιστέψει στο «θησαυρό» που μέσα του κρύβει.

    O στόχος μας πρέπει να είναι η οργάνωσή μας από τα κάτω , η οργάνωση του λαού μας σε ένα συνειδητοποιημένο κι αποφασισμένο πολιτικό υποκείμενο, που θα απελευθερώσει την πατρίδα και θα πάρει πίσω τη ζωή και την αξία που του στέρησαν. Χρειάζεται χειραφέτηση πνευματική ,γνώση και επίγνωση κι ο ένας τον άλλον να βοηθά να «εξυπνήσει»… Αυτοί καλλιεργούν χρόνια τα κατώτερα ένστικτα και εκχυδαίζουν τον άνθρωπο! Εσύ απελευθέρωσε τον ανώτερό σου εαυτό! Έχεις χρέος να σταθείς δίπλα και στον πιο ανίδεο και αφελή. Να αφουγκραστείς αυτόν τον λαό ,που τον πεθαίνουν, κι ως μάρτυρας υπομένει και βασανίζεται ,γιατί δεν πιστεύει σε σένα… Του έμαθαν να μην εμπιστεύεται κανέναν ,τον άφησαν μόνο, απροστάτευτο, ανασφαλή, φτωχό-σίγουροι ότι θα υποκλέψουν την ψήφο του με την τρομοκρατία, το επαίσχυντο και απατηλό επικοινωνιακό τους παιχνίδι, που στηρίζεται στο ψέμα και στην απάτη! Θεωρούν ότι είναι βέβαιο πως θα τον μπάσουν στο μαντρί την ύστατη ώρα, για να του κλέψουν άλλη μια φορά τη ζωή και την ίδια του την ύπαρξη…

    Μπες στη μάχη για τον κοινό αγώνα στη βάση, στον απλό τον κόσμο, που σαν εσένα «σταυρώνεται» καθημερινά. Αυτός ο κόσμος θα σου δώσει τη δύναμη και το θάρρος ,που σου λείπουν. Αυτός κι εσύ μαζί θα κάνετε το θαύμα! Τα λαικά συμφέροντα είναι κοινά από τη φύση τους και δε χρειάζονται ξεχωριστά, πράσινα ,μπλε ή κόκκινα «μαγαζάκια» για να τα υποστηρίξουν! Πολύ περισσότερο είναι κοινός μπροστά μας ο αγώνας για την εθνική απελευθέρωση ,τη λαική κυριαρχία ,τη νομισματική και εθνική ανεξαρτησία!

    Μόνο ο λαός ενωμένος , δίνοντας τη μάχη για το αυτονόητο, για ό,τι ο κοινός νους υπαγορεύει, μπορεί να διεκδικήσει τα δικά του απαράγραπτα δικαιώματα, τη δική του αυτονόητη συμμετοχή σε ό,τι τον αφορά. Όλοι αυτοί ως παράσιτα από εμάς τρέφονται και μας δηλητηριάζουν χρόνια τώρα. Ό,τι είναι δημόσιο σε εμάς ανήκει, αλλά το παραχωρήσαμε στα «όρνια» των αγορών τους ,που μας κατακρεουργούν και παραδίδουν τις ζωές μας σε ξένους διεκδικητές και τα παιδιά μας στα σκλαβοπάζαρα των αγορών τους!

    ΤΌΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ,ΟΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ,ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΗ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΣΟΥΜΕ;

    ΓΕΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ,ΓΕΝΙΚΟΣ ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ,ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.ΕΚΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.

    Ένας αγωνιστής της λευτεριάς.


    triklopodia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ