• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

    Προφυλακιστέος ο 39χρονος Τσετσένος για τη δολοφονία στην Ομόνοια

    Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος ομογενής από την Τσετσενία, ο οποίος χτύπησε μέχρι θανάτου τον 28χρονο Τάσο Ντούπη από την Αμαλιάδα, επειδή ζήτησε τα δεδουλευμένα φίλης του από εστιατόριο στην Ομόνοια, ενώ ο διαχειριστής του εστιατορίου αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.



    Μάλιστα, ο 39χρονος μπράβος φέρεται να περιέγραψε με απάνθρωπο τρόπο τη δολοφονία που διέπραξε, παρουσιάζοντας την πράξη του ως τυχαίο γεγονός, αρνούμενος ότι είχε πρόθεση να σκοτώσει έναν άνθρωπο. Επίσης, υποστήριξε ότι, επειδή γνώριζε την 36χρονη, κάθισε στο τραπέζι τους για να μιλήσουν. Πρώτος τού επιτέθηκε ο 28χρονος και του έσκισε το μπουφάν. Τον χτύπησε με τα χέρια στο πρόσωπο και μετά ενεπλάκησαν και άλλα άτομα που είχαν συγκεντρωθεί. Τον χτύπησαν και έφυγαν κι εκείνα. Ο ανακριτής, επειδή έκρινε τους ισχυρισμούς του αβάσιμους, διέταξε την προφυλάκισή του.

    Επιπλέον, σήμερα πέρασε την πόρτα της ανακριτρίας και ο διαχειριστής του εστιατόριου στην οδό Γερανίου, ο οποίος φέρεται να παραδέχτηκε την οφειλή προς την 36χρονη κοπέλα, αλλά ποτέ δεν έδωσε, όπως είπε, εντολή να χτυπηθεί ο άτυχος 28χρονος από το Μαζαράκι Ηλείας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να υποστήριξε επίσης ότι η 36χρονη ζήτησε εκβιαστικά 700 ευρώ αντί των 400 που της όφειλε. Πρόσθεσε ότι δεν της τα αρνήθηκε, της είχε δώσει τρεις επιλογές για να πληρωθεί αλλά εκείνη παρέσυρε τους δύο φίλους της στο μαγαζί. Όσον αφορά στον 39χρονο, ο εστιάτορας υποστήριξε ότι πήγαινε στο μαγαζί κάθε μέρα, καθώς είναι 13 χρόνια φίλοι. Του είπε να πάει να δει τι συμβαίνει, όμως δεν του έδωσε καμία εντολή.

    paraskhnio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ