• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

    Όλα τα σημερινά αποτελέσματα της Super League

    Όλα τα σημερινά αποτελέσματα της 8η αγωνιστικής για την Super League αναλυτικά




    Νικητής στη Βέροια ο Άρης
    Με γκολ του Σαλόζε Ουντότζι στο 61ο λεπτό ο Άρης επικράτησε 1-0 της Βέροιας στην Ημαθία και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα. Να σημειωθεί ότι οι «κίτρινοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με εννέα παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις αποβλήθηκαν με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Οικονομόπουλος και ο Αγκάνθο. Μετά το τέλος του αγώνα αντίκρισε κόκκινη κάρτα και ο Πουλίδο! 

    Πατήστε εδώ και δείτε το γκολ

    Χωρίς ιδιαίτερες φάσεις κύλησε το πρώτο ημίχρονο, ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη. Οι δυνατές μονομαχίες οι αρκετές κίτρινες κάρτες και ο παθητικός ρόλος των φιλοξενούμενων ήταν τα χαρακτηριστικά στοιχεία του 45λεπτου. 

    Ο Αγκάνθο πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 46’ και βοήθησε την ομάδα του στο επιθετικό κομμάτι. Στο 61’ ο Άρης άνοιξε το σκορ και το γκολ έμελλε να του χαρίσει τους πολύτιμους βαθμούς της νίκης. Ο Τάτος εκτέλεσε κόρνερ και ο Νιγηριανός επιθετικός άνοιξε το σκορ με το κεφάλι! 

    Η Βέροια πίεσε, χωρίς αποτέλεσμα για την ισοφάριση, ενώ ο Άρης ολοκλήρωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες, λόγω αποβολών του Οικονομόπουλου και του Αγκάνθο πήρε μια σπουδαία νίκη.

    Βέροια – Άρης 0-1 (Nova 2)

    Γκολ: 61' Ουντότζι
    70' δοκάρι ο Μπαργκάν

    Κίτρινες κάρτες: Καλτσάς, Σιόντης, Όστοϊτς, Γεωργιάδης, Αναστασόπουλος - Οικονομόπουλος, Ηρακλής, Τάτος, Κύργιας, Έλσνερ, Πουλίδο, Αγκάνθο

    Κόκκινες κάρτες: 90' Οικονομόπουλος, 90' Αγκάνθο, Πουλίδο (μετά το τέλος του αγώνα)

    Βέροια (Στέφαν Στόικα): Αναστασόπουλος, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Ορέστες, Σισοκό, Καλτσάς, Μπαργκάν, Σιόντης (85' Σεγκούντο), Όστοϊτς (76' Ντα Κόστα), Μπεν, Μρντάκοβιτς (65' Ζεζίνιο).

    Άρης (Ζόραν Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Ψυχογιός, Μαργαρίτης, Πουλίδο, Έλσνερ, Οικονομόπουλος, Παπαδόπουλος (46' Aγκάνθο), Ηρακλής, Ιμπέ (60' Σταυρόπουλος), Ουντότζι (82' Αγγελούδης), Τάτος.

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Ο ένας δεν κέρδισε, ο άλλος δεν έχασε
    Με το σκορ στο ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Κρήτης. Ο Εργοτέλης που προηγήθηκε με τον Διαμαντάκο στο 28’ παρέμεινε αήττητος, ενώ ο ΟΦΗ που ισοφάρισε στο 41’ με τον Παπάζογλου έμεινε χωρίς νίκη για 8ο παιχνίδι. 

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Ο ΟΦΗ απείλησε πρώτος με μακρινό σουτ του Φραγκουλάκη στο 26', ενώ δύο λεπτά αργότερα στο 28’, ο Ρομάνο έκλεψε τη μπάλα στο κέντρο, έδωσε στον Χαντί, αυτός έκανε την κάθετη για τον Διαμαντάκο, ο οποίος με άριστη εκτέλεση αιφνιδίασε τον Δασκαλάκη και άνοιξε το σκορ. 

    Πριν τη λήξη του πρώτου μέρους οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν. Στο 41', μετά από κόρνερ του Γκαλέτι, ο Παπάζογλου κέρδισε στον αέρα τον Σαρρή και εκμεταλλεύεται την κακή έξοδο του Αθανασίου για να πετύχει το 1-1. 

    Στο 56' ο Φραγκουλάκης με ευθύβολο δυνατό σουτ έξω από την περιοχή δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου, ενώ ο κίπερ του Εργοτέλη πέντε λεπτά μετά απέκρουσε την προσπάθεια του Κουτσιανικούλη και έστειλε τη μπάλα στα δοκάρι. 

    ΟΦΗ – Εργοτέλης 1-1 (Nova 2)

    Γκολ: 41' Παπάζογλου - 28' Διαμαντάκος

    Κίτρινες κάρτες: Βερόν, Ζε - Καρντόζο, Ρομάνο, Αθανασίου

    Κόκκινες κάρτες: -

    ΟΦΗ: Δασκαλάκης, Βερόν (56' Ζε Εντουάρντο), Τριποτσέρης, Ζόρο (68' Ζβασίγια), Γκαλέτι (46' Κουτσιανικούλης), Παπάζογλου, Κάλαϊτζιτς, Περογαμβράκης, Μπούρμπος, Φραγκουλάκης, Μιλιάζες. 

    Εργοτέλης: Αθανασίου, Πίτσος, Τζανακάκης, Σαρρής, Πελέ (90' Κοζορώνης), Ρομάνο, Μεχία, Καρντόζο, Μπαντιμπανγκά (74' Μπουχαλάκης), Χαντί (90' Χαλκιαδάκης), Διαμαντάκος. 


    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Ισοπαλία στη Ριζούπολη
    Από ένα γκολ πέτυχαν Απόλλωνας και Παναιτωλικός στη Ριζούπολη, στο ματς για την 8η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 7’ με αυτογκόλ του Μπόγιοβιτς, ενώ στο 73’ ο Μελισσάς ισοφάρισε για την ομάδα του Αγρινίου. 

    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Ο Απόλλωνας στάθηκε τυχερός στην αρχή του αγώνα και προηγήθηκε. Στο 7’ ο Μπόγιοβιτς πέτυχε αυτογκόλ και οι γηπεδούχοι στη συνέχεια προσπάθησαν να υπερασπιστούν το σκορ. Από το 25’ και μετά ο Τζόρβας είχε δύο πολύ καλές αποκρούσεις στις προσπάθειες των Καμαρά και Κούσα. 

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναιτωλικός είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων όμως δεν κατάφερε να βρει «κενά» στη μαζική άμυνα των γηπεδούχων. Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 74’, όταν ο Μελισσάς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με σέντρα! 

    Στο τελευταίο 20λεπτο δεν άλλαξε κάτι στο παιχνίδι και οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες. 

    Απόλλων – Παναιτωλικός 1-1 (Nova 7)

    Γκολ: 7' αυτ. Μπόγιοβιτς - 73' Μελισσάς

    Κίτρινες κάρτες: Δεληζήσης, Αλβάρεζ - Μπικέ, Κούσας

    Κόκκινες κάρτες: -

    Απόλλων (Μπάμπης Τεννές): Τζόρβας, Χατζηζήσης, Δεληζήσης, Αλβάρεζ, Παντελιάδης, Κόρμπος (78' Ζουέλα), Καμαρά, Γκουέλα, Τσοκάνης (65' Μπάρκογλου), Διαμαντής (52' Έγκον), Φαρινόλα.

    Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Κούσας, Καμαρά (87' Καλογέρης), Μελισσάς, Γοδόι (60' Μπελόν), Τζούνιορ, Σφακιανάκης (46' Θεοδωρίδης), Γκάλο, Μπακάκης, Μπικέ, Μπόγιοβιτς.


    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Καταιγιστική η Ξάνθη, 5-1 την Καλλονή

    Με χατ τρικ του Σολάρι (24', 45', 90') και δύο γκολ του Σολτάνι (32', 54') η Ξάνθη συνέτριψε την Καλλονή στο «Κλεάνθης Βικελίδης» σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Στο 41’ ο Μαρσέλο Άλβες μείωσε προσωρινά για τους τυπικά γηπεδούχους. 


    Η Καλλονή απείλησε πρώτη με τους Λεοζίνιο και Χουάνλου, όμως η Ξάνθη κατάφερε να σκοράρει και να μπει σε θέση οδηγού. Στο 24’ ο Παΐτο έκανε στη σέντρα και ο Σολάρι νίκησε τους πάντες για να ανοίξει το σκορ. Οκτώ λεπτά μετά ο Σολτάνι με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και «πάγωσε» τους τυπικά γηπεδούχους. 

    Η Καλλονή μείωσε σε 2-1 στο 40’ με τον Μαρσέλο Άλβες, όμως ο Σολάρι με το δεύτερο προσωπικό του γκολ διαμόρφωσε το 3-1 πριν κλείσει το πρώτο ημίχρονο. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν πολλούς χώρους στο δεύτερο μέρος και αρχικά ο Κάλβο έχασε τετ-α-τετ (52’), αλλά αμέσως μετά ήταν η σειρά του Σολτάνι να σημειώσει το δεύτερό προσωπικό του τέρμα και να κάνει το 4-1. 

    Στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Σολάρι έβαλε το «κερασάκι στην τούρτα», αφού έγραψε το τελικό 5-1 πετυχαίνοντας χατ-τρικ. 

    Καλλονή – Ξάνθη 1-5 (Nova 4)

    Γκολ: 41' Άλβες - 24', 45', 90' Σολάρι, 32', 54' Σολτάνι

    Κίτρινες κάρτες: Καζάκης, Αναστασιάδης, Άλβες - Σουάρες

    Κόκκινες κάρτες: -

    Καλλονή (Γιάννης Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Αναστασιάδης, Γκάσιτς (59' Χωριανόπουλος), Λεάντρο, Ποντάνι, Άλβες, Σιλιγαρδάκης (58' Αγρίτης), Λεοζίνιο, Χουάνλου (66' Γάλας), Γιονάν, Καζάκης.

    Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Ζαρόπουλος, Μάρτινς, Γούτας, Ρούμπεν (63' Βασιλακάκης), Φλίσκας, Μπαξεβανίδης, Βάλλας, Σολτάνι, Ντιέ (73' Χοσέμι), Σολάρι, Κάλβο (84' Ράνος).

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

    Κέρδισε στη Λεωφόρο ο Πανθρακικός
    Μία από τις μεγαλύτερες νίκες της φετινής σεζόν πέτυχε ο Πανθρακικός. Η ομάδα της Κομοτηνής σε παιχνίδι για την 8η αγωνιστική της Super League κέρδισε 2-1 τον Παναθηναϊκό μέσα στη Λεωφόρο και πλασαρίστηκε στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα. Οι νικητές σκόραραν με τον Ζεκίνια (18') και τον Ρομέου (75'), ενώ ο Φιγκερόα ισοφάρισε στο 67'. 


    Ο Πανθρακικός αιφνιδίασε τους «πράσινους», καθώς στην πρώτη του ευκαιρία άνοιξε το σκορ. Στο 18' ο Ντιόγκο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ζεκίνια προλαβαίνοντας τον Τριανταφυλλόπουλο πέτυχε το 1-0. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό καταγράφηκε στο 20’. Ο Μπεργκ απέφυγε Μπαϊκαρά και Σαρακατσάνο, όμως δεν μπόρεσε να νικήσει τον πολύ καλό Σέρεμετ, ο οποίος απέκρουσε σε κόρνερ. Μέχρι το ημίχρονο οι δύο κεφαλιές από τους Μαρινάκη και Ατζαγκούν και τα δύο σουτ του Πράνιτς δεν στάθηκαν αρκετά για να φέρουν την ισοφάριση. 

    Ο Πανθρακικός παραλίγο να σκοράρει για δεύτερη φορά στο 51’. Ο Ζεκίνια έφυγε στην αντεπίθεση, έβγαλε και τη σέντρα για τον Κάσες, ο οποίος υπό την πίεση του Ατζαγκούν απέναντι στον Καπίνο, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. 

    Στο 63' ο Τριανταφυλλόπουλος δεν μπόρεσε εξ επαφής με σουτ να νικήσει τον Σέρεμετ και στην εξέλιξη της φάσης ο Μαρινάκης ανατράπηκε από τον Ρομέου με τον Κουκουλάκη να δίνει πέναλτι. Η απόφαση όμως ανακλήθηκε, καθώς καταλογίστηκε οφσάιντ στον νεαρό αμυντικό. 

    Η ισοφάριση ήρθε τελικά στο 67’! Ο Φιγκερόα έκανε το σουτ και νίκησε τον Σέρεμετ πετυχαίνοντας το 1-1. Η νίκη για τον Πανθρακικό ήρθε τελικά με γκολ στο 75’. Ο Κάσες εκτέλεση το φάουλ, ο Ρομέου με κεφαλιά εκμεταλλεύτηκε την έξοδο του Καπίνο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1. 

    Παναθηναϊκός – Πανθρακικός 1-2 (Live)

    Γκολ: 67' Φιγκερόα - 18' Ζεκίνια, 75' Ρομέου
    -51' δοκάρι ο Κάσες

    Κίτρινες κάρτες: Μέντες, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ - Λαδάκης, Σέρεμετ

    Κόκκινες κάρτες: -

    Παναθηναίκός (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (82' Αμπέιντ), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (51' Φιγκερόα), Κλωναρίδης (61' Ντίνας), Μπεργκ.

    Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά (90' Καθάριος), Ρομέου, Κάσες (86' Χρήστου), Ζεκίνια (79' Χασομέρης).

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ