• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

    Άρεσε η ΑΕΚ, 3-0 τον Άγιο Νικόλαο

    Ακόμα μία νίκη στη Football League 2 πανηγύρισε η ΑΕΚ, η οποία επικράτησε 3-0 του Αγίου Νικολάου στο ΟΑΚΑ. Πρωταγωνιστής ήταν ο Πόποβιτς, που σκόραρε δύο φορές, ενώ το τρίτο γκολ της Ένωσης σημείωσε ο Ντ’Ακόλ. 


    Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

    Η Ένωση έχασε ευκαιρίες με τον Μπρέσεβιτς, ο οποίος στο 29’ έγινε δημιουργός και έδωσε την ευκαιρία στον Πόποβιτς με πλασέ να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του ΑΟΑΝ. Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 60’. Με απευθείας εκτέλεση φάουλ ο Πόποβιτς πέτυχε το 2-0, ενώ στο 64’ από εκτέλεση κόρνερ, ο Σταθάκης πάσαρε με το κεφάλι στον Ντ’Ακόλ, ο οποίος αφού στόπαρε, έπιασε ένα γυριστό σουτ και διαμόρφωσε το τελικό σκορ. 

    Ο ΑΟΑΝ είχε καλή ευκαιρία στο 81' για να μειώσει το σκορ, όταν ο Γκέκας θα περάσει τον Ρόβα και θα βγάλει την παράλληλη μπαλιά, με τον Λεπτοκαρύδη να μην προλαβαίνει προ κενής εστίας, ενώ το σουτ του επερχόμενου Καρνιάτη, πέρασε άουτ. 

    ΑΕΚ (Τραϊανός Δέλλας): Καραγκιολίδης, Πεταυράκης, Σταθάκης (67’ Τσούπρος), Ρόβας, Αργυρίου, Γεωργέας, Κορδέρο, Πόποβιτς, Γροντής (74’ Παληαρούτας), Ντακόλ, Μπρέσεβιτς (86’ Τσεβάς). 

    Άγιος Νικόλαος (Νεκτάριος Στάθης): Μπρόκος, Πυγιάκης, Μουτάκης, Κοκολάκης, Ιασωνίδης, Χρηστάκης (75’ Σταυρακάκης), Χατζάι (46’ Γκέκας), Φαγάς, Λεπτοκαρύδης, Κοκολάκης, Καρνιάτης.

    Επιμέλεια: Ανδρέας Αθανασούλης

    zougla.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ