• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 21 Μαΐου 2013

    Πρέπει να χαλαρώσει ο νόμος περί οπλοκατοχής για τους Ελληνες πολίτες

    Η εγκληματικότητα στη χώρα καλπάζει και το κράτος περί άλλων τυρβάζει. Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων πολιτών συνεχίζεται με κακία και μίσος. Η αριστερά της δήθεν προόδου και η δεξιά των μνημονίων πρέπει να μάθει να λειτουργεί με όρους ΗΠΑ αν επιθυμεί η πολυπολιτισμικότητα να γίνει 
    πράξη.


    Δύο εκατομμύρια μουσουλμάνοι μετανάστες που ζούν στην πείνα, η ανέχεια και η δυστυχία όλων, είναι βασικοί παράγοντες που πρέπει να αναγκάσουν το συναρμόδια υπουργεία δημόσιας τάξης και δικαιοσύνης να χαλαρώσουν με νέο νόμο τη κυβερνητική πολιτική, που αφορά τις πωλήσεις όπλων για προστασία κατά κλεπτών, διαρρηκτών, βιαστών και εν δυνάμει δολοφόνων από τη στιγμή που αυτά δεν έχουν τη δυνατότητα να προστατεύουν επαρκώς τους Ελληνες πολίτες.

    Το σύστημα της Ελληνικής δικαιοσύνης νοσεί απο χρόνια.Οι εισαγγελείς δεν φαίνεται να βοηθούνται και πολύ στην εκτέλεση των καθηκόντων τους από τη παρουσία τόσων ελαστικών νόμων που συνεχώς και περιέργως αυξάνουν εισάγοντας το χάος στην Ελληνική κοινωνία.

    Οταν οι εισαγγελείς τη μια μέρα ρίχνουν στη φυλακή ένα δολοφόνο ή ένα βιαστή και την άλλη το υπ. δικαιοσύνης τον βγάζει απο τη πίσω πόρτα ή δεν τον φυλάει καλά στις φυλακές της χώρας, αυτό σημαίνει ότι στο στόχαστρο δεν είναι η προστασία του Ελληνα πολίτη και η επιβολή της δημόσιας τάξης αλλά η δημιουργία αναρχίας και χάους.

    Δεν είναι δυνατόν να κοιμάσαι και να μπαίνουν απρόσκλητοι επισκέπτες μέσα στο σπίτι σου ή στο μαγαζί σου, να βιάζουν τη μάνα, τη κόρη, την αδελφή, τη γυναίκα ή και εσένα, η αστυνομία να μη έχει την ικανότητα να σε προστατεύσει και εσύ να μη έχεις ένα μέσο να προστατευτείς. Αυτό δεν είναι δημοκρατία. Δεν είναι κράτος δικαίου.

    Ενα ή δύο όπλα μέσα σέ ένα σπίτι ή σε μια επιχείρηση είναι απαραίτητα, απο τη στιγμή που ο πολίτης δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να έχει την προστασία ειδικών φρουρών ή την προστασία της ασφάλειας υψηλών προσώπων. Δεν είναι όλοι οι Ελληνες πολίτες βιομήχανοι ή δημοσιογράφοι ειδικού σκοπού…

    Αν θέλουμε την Ελλάδα να ζήσει με όρους δημοκρατίας ή πρέπει να υπάρχουν καλύτεροι νόμοι ή να επιτραπεί στους πολίτες της να έχουν τους δικούς τους νόμους, στη συγκεκριμένη περίπτωση να αυτοπροστατεύονται. Για να γίνει αυτό, η παρουσία όπλων σε ένα σπίτι είναι απαραίτητη. Στην Ελλάδα δεν μπορεί κανείς πλέον να προστατεύει την περιουσία και περισσότερο τη ζωή του. Το κράτος είναι απόν ενώ κάνει κάθε τι για να μειώνει την αξία της ζωής.

    Οι κυβερνήσεις που πέρασαν, αρχίζοντας απο την κυβέρνηση του “αθάνατου” Ανδρέα, κατέβασαν το πήχυ της εγκληματικότητας με διαδοχικούς νόμους και εισήγαγαν τις άδειες και την αναστολή ποινής σε κρατουμένους, για να δημιουργήσουν μια πλαστή εικόνα περισσότερης ελευθερίας με προφανώς εντολές εκ των έξω. Αυτή η ιδέα και η προστασία του εισαγόμενου χάους έρχεται στη συνέχεια τώρα να ενισχυθεί με έναν αντιρατσιστικό που δείχνει μεν να στοχεύει τον ναζισμό αλλά στην πραγματικότητα εισάγει τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου και την αλλαγή του τρόπου διδασκαλίας των ιστορικών γεγονότων στην Ελληνική επικράτεια.

    Φασισμός δεν είναι να μιλάς για το φασισμό αλλά να απαγορεύεις να μιλάει για αυτόν με ότι τρόπο o καθένας θέλει.

    Οι κανόνες της λογικής δυστυχώς για όσους χτυπιούνται σαν φραπέδες στη Βουλή και για όσους προπαγανδίζουν καθημερινά στα ΜΜΕ της διαπλοκής, τους αριστερούς του σωλήνα, εφευρέθηκαν στην Ελλάδα. και σωστό είναι οι έξω να δέχονται τις απόψεις των δασκάλων που έθεσαν τις βάσεις στις οποίες βασίζεται ο κόσμος. Δεν μπορεί να επανακαλύπτεται η αρχαία σκέψη με λάθη που έγιναν αργότερα επειδή βρέθηκαν σε λάθος καρέκλα άνθρωποι που χρησίμευσαν για λίγο και τη χειρότερη ώρα.

    Ο κυματισμός της θάλασσας εγκληματικότητας που έχει πλημμυρίσει την Ελλάδα αυξήθηκε - εκτός απο την κακή και επι κακώ σκοπούμενη νομοθεσία -

    1-απο τη παρουσία δύο εκατομμυρίων μεταναστών που ήρθαν απο χώρες χωρίς πολιτισμό και με άγρια ένστικτα επιβίωσης

    2-από την ανέχεια λόγω της απορρόφησης κονδυλίων για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που έφαγαν τις καταθέσεις

    3-από τη προστασία οικονομική, φορολογική και οικονομοτεχνική των ολιγαρχών της χώρας που μετά το γέμισμα των ταμείων των τραπεζών απο τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν τα λάθη και τις μεθόδους απομύζησης πλούτου του παρελθόντος

    4-απο την επάρατη πλέον αριστερά που παίζει συμπληρωματικά και όπως φαίνεται που πάντοτε έπαιζε τα παιγνίδια της δεξιάς

    Σιγά-σιγά θα φανεί ποιοί ήταν και παραμένουν οι πραγματικοί ιδιοκτήτες και κυβερνήτες αυτής της χώρας. Δεν είναι σίγουρα αυτοί που φαίνονται…

    Οι μπάρες του ρατσισμού μπήκαν απο τις κυβερνήσεις που πέρασαν αλλά και απο τη σημερινή, που ανήγαγαν τις αριστερές προσγγίσεις της επίλυσης προβλημάτων της κοινωνίας σε “αριστεία σκέψης”, υποσκάπτωντας έτσι τις ελπίδες των Ελλήνων πολιτών εκ των έσω. Οι κινήσεις του Ρουπακιώτη, του Καμίνη, της ΔΗΜΑΡ και του ΣΥΡΙΖΑ, όπως και η ένοχη σιωπή του ΚΚΕ για τον αντιρατσιστικό νόμο επιβεβαιώνουν του λόγου μου το αληθές. Η παρουσία των υπολοίπων κομμάτων είναι δυστυχώς και πάντα κατά τη γνώμη παραπλανητική των σκοπών και των επιβουλών των αρχόντων της Ελληνικής κοινωνίας, που βασίστηκε στη λειτουργία ενός κράτους που ποτέ δεν λειτούργησε δημοκρατικά.

    Στην Αμερική όπου υπάρχουν όλων των ειδών οι φυλές η οπλοκατοχή είναι ελεύθερη και αυτό προέκυψε σαν ανάγκη για να προστατεύεται ο πολίτης απο τα δεινά της ανάμειξης των πολιτιστικών αντιλήψεων των πάσης φύσης μεταναστών περί της αξίας της ζωής, περί της ελευθερίας, της θρησκείας και της ισότητας.

    Σημειώστε, ότι η ανεξιθρησκεία που επιδιώκει σε μία φάση η νέα τάξη πραγμάτων δεν επιτυγχάνεται με το κτίσιμο νέων ναών πάσης φύσης, όπως και τον διορισμό ιερέων που δεν παράγουν τίποτα. Συνεπώς, ο στόχος είναι άλλος.

    Οι μέθοδοι της αυτοάμυνας δεν επαρκούν για να προστατεύσουν τον πολίτη απο τη σήψη και την αδυναμία του Ελληνικού κράτους να προστατεύει τους πολίτες του. Η αγριότητα που παρουσιάζεται σε πολλά έργα και ιδιαίτερα αυτά τύπου Σουλειμάν του Μεγαλοπρεπούς, κάτι που θα έπρεπε να έχει απασχολήσει το ΕΣΡ, επιδεινώνουν το όλο κλίμα. Δεν είναι πολιτισμός που οδηγεί σε ενάρετη σκέψη αυτά που διδάσκουν τα Ελληνικά ΜΜΕ είναι προιόντα συμφωνιών παράδοσης πνεύματος, σώματος και ψυχής.

    Αν δεν σταματήσει η Ευρωζώνη να περιορίζει τη κίνηση των μεταναστών μόνο στην Ελλάδα, η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει το γρηγορότερο απο την Ευρωζώνη αλλοιώς θα διαλυθεί και από τον ορυκτό πλούτο της Θράκης, της Κρήτης και της ΑΟΖ του Καστελλόριζου θα επωφεληθούν άλλοι.

    Στη συνέχεια, σας παραθέτω διάφορες πληροφορίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για να προστεύσετε τη ζωή σας με νόμιμο τρόπο, γιατί στην Ομόνοια φαντάζομαι θα μπορείς να βρείς τα πάντα, απο ναρκωτικά και γυναίκες μέχρι και όπλα. Ισως είναι καιρός να διερωτάσθε ποιοί κερδίζουν επι χρόνια απο το εμπόριο της λευκής σαρκός, τη καλλιέργεια και τη διακίνηση ναρκωτικών αλλά και όπλων στην Ελλάδα. Για σκεφτείτε λίγο. Kαι επειδή ξέρω που πήγε το μυαλό σας, σας ρωτάω … “Να ήταν μόνο αυτοί;”

    Σε μια μάχη όπως και στη πολιτική είναι δύσκολο να καταλάβεις ποιός αρχικά κράταγε το όπλο. Ευτυχώς…

    Δικαιολογητικά για απόκτηση άδειας οπλοφορίας

    Έκδοση Αδείας Οπλοφορίας (άρθρο 10 του Ν. 2168/1993 )

    Απαιτούμενα δικαιολογητικά:

    α. Αίτηση του ενδιαφερομένου στην οποία μνημονεύονται οι λόγοι και το είδος της αιτούμενης αδείας καθώς και τα ακόλουθα στοιχεία:

    Προκειμένου για φυσικό πρόσωπο: Επίθετο, ΄Ονομα, Πατρώνυμο, Μητρώνυμο,β ημερομηνία και τόπος γέννησης, διεύθυνση κατοικίας, αριθ. Ταυτότητας ή διαβατηρίου, ημερομηνία έκδοσης και εκδούσα Αρχή, επάγγελμα, τηλέφωνο και FAX.
    Προκειμένου για νομικό πρόσωπο: ΄Ονομα ή εμπορική επωνυμία και έδρα, καθώς και τα ως άνω στοιχεία του νομίμου εκπροσώπου.
    β. Τα προβλεπόμενα από τις ισχύουσες διατάξεις για την έκδοση της συγκεκριμένης αδείας ενσημοχαρτόσημα.

    γ. Πιστοποιητικό ιατρού ειδικότητας νευρολόγου-ψυχιάτρου ή παθολόγου από το οποίο να προκύπτει η κατάσταση της ψυχικής υγείας του ενδιαφερομένου προκειμένου για φυσικό πρόσωπο ή των εκπροσώπων και διαχειριστών προκειμένου για Α.Ε. και Ε. Π.Ε. και των ομορρύθμων εταίρων προκειμένου για Ο.Ε. και Ε.Ε. ή των μελών του διοικητικού συμβουλίου προκειμένου περί σωματείων. Το πιστοποιητικό αυτό παραδίδεται από τον ιατρό, στο πρόσωπο που ζήτησε την εξέτασή του εντός σφραγισμένου φακέλλου. Η αρμόδια για την έκδοση της αδείας Αστυνομική Αρχή ελέγχει το απαραβίαστο του φακέλλου και δεν παραλαμβάνει πιστοποιητικό που ο φάκελλός του παραβιάσθηκε.

    δ. Υπεύθυνη δήλωση Ν. 1599/86 των ενδιαφερομένων στην οποία αναφέρεται ότι ο δηλών δεν εμπίπτει στις απαγορευτικές διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.2168/1993 και ότι δεν τυγχάνει φυγόποινος ή φυγόδικος.

    ε. Πλήρες αντίγραφο Ποινικού Μητρώου (Τύπου Α΄) και σύμφωνα με τις διακρίσεις του εδαφίου γ΄ της παρούσης.

    Με εξαίρεση τους Δημόσιους Οργανισμούς, τις Τράπεζες και τις Επιχειρήσεις κοινής ωφελείας, αν η άδεια ζητείται από νομικό πρόσωπο υποβάλλονται επιπλέον των ανωτέρω και τα εξής δικαιολογητικά:

    Επικυρωμένο αντίγραφο της πράξης διορισμού εκπροσώπου του διοικητικού συμβουλίου της Α.Ε.
    Επικυρωμένο αντίγραφο του καταστατικού ή εταιρικού προκειμένου για νομικό πρόσωπο άλλης μορφής. Τα ανωτέρω δικαιολογητικά υποβάλλονται μία φορά και μόνο σε περίπτωση τροποποίησης του καταστατικού δημιουργείται υποχρέωση υποβολής εκ νέου.
    Πρόσθετα δικαιολογητικά :

    α. Σε ΄Ελληνες υπηκόους (παρ. 3 άρθρου 10 Ν. 2168/1993) :

    Τρεις (3) φωτογραφίες.
    Εφόσον πρόκειται για φύλακες και συνοδούς χρηματαποστολών ή προσώπων υποβάλλονται επιπλέον :
    (α) ΄Εγγραφο της Τράπεζας, Οργανισμού ή Επιχείρησης, όπου αναφέρονται τα καθήκοντα που ασκεί ο συγκεκριμένος υπάλληλος και οι λόγοι που επιβάλλουν την οπλοφορία του.

    (β) Επικυρωμένο αντίγραφο αδείας φύλακα, όπου απαιτείται από τις ισχύουσες διατάξεις.

    (γ) Υπεύθυνη δήλωση του προσώπου που συνοδεύεται ότι επιθυμεί την προστασί του από τον ή τα συγκεκριμένα άτομα.

    β. Σε υπηκόους Χωρών-Μελών της Ευρωπαϊκής ΄Ενωσης ή άλλων Χωρών που διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα (παρ. 4 άρθρου 10 Ν. 2168/1993) :

    Επικυρωμένο αντίγραφο άδειας παραμονής ή διαμονής του αιτούντος στη Χώρα μας.
    Υπεύθυνη δήλωση του αιτούντος στην οποία αναφέρεται ότι θα κατέχει το όπλο στην Ελλάδα και δεν θα το μεταφέρει σε άλλη Χώρα, χωρίς σχετική άδεια.
    Αντίγραφο της άδειας εργασίας, εφόσον πρόκειται να χρησιμοποιηθεί για την προστασία προσώπων, την ασφάλεια δημοσίων καταστημάτων, τραπεζών, μουσείων, μεταφοράς χρημάτων ή αξιών, οικημάτων που έχουν ανάγκη ειδικής προστασίας, επιχειρήσεων κοινής ωφέλειας ή προοριζομένων για εξυπηρέτηση της Εθνικής ΄Αμυνας ή άλλων μεγάλης αξίας και σπουδαιότητας επιχειρήσεων ή εγκαταστάσεων.
    Κατ' εξαίρεση, σε αλλοδαπό που πρόκειται να εργασθεί ως προσωπικό ασφαλείας σε επιχείρηση συμφερόντων της Χώρας του, εφόσον τούτο βεβαιώνεται από σχετικό έγγραφο της εργοδότριας επιχείρησης, μπορεί προσωρινά, αντί της άδειας παραμονής και εργασίας, να υποβάλλεται επίσημο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει το νόμιμο της διαμονής του στη Χώρα μας, καθώς και βεβαίωση της αρμόδιας Διεύθυνσης Απασχόλησης της οικείας Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης ότι έχουν υποβληθεί δικαιολογητικά για χορήγηση άδειας εργασίας για τον ως άνω σκοπό.

    Αν εντός τριμήνου δεν υποβληθούν στην αρμόδια Αστυνομική Υπηρεσία τα προβλεπόμενα στις περιπτώσεις (1) και (3) του παρόντος εδαφίου δικαιολογητικά, η χορηγηθείσα άδεια ανακαλείται.

    Νόμος 2168/93 περι οπλοκατοχής

    ΦΕΚ 147/93 


    Ελπίζω να σας βοήθησα.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ