• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

    «Ήρωας» σε παιδικό καρτούν από αγόρι γίνεται κορίτσι!

    Το ‘Hub’, ένα καλωδιακό κανάλι για τα παιδιά που ανήκει στοDiscovery και στο Hasbro, ελπίζει ότι το νέο καρτούν «SheZow»μπορεί να φέρει επιτυχία στο κανάλι.

    Το Hub προσπαθεί σκληρά να κερδίσει τους τηλεθεατές από το ντεμπούτο του το 2010 και πιστεύει ότι θα το πετύχει παρουσιάζοντας ένα καρτούν όπου ο «ήρωας» είναι ένα 12χρονο αγόρι που ονομάζεται "Guy" ("τύπος") και που μεταμορφώνεται σε θηλυκό superhero, ντυμένο με μια μωβ φούστα και κάπα, ροζ γάντια και λευκές γυναικείες μπότες.

    Για να γίνει θηλυκός superhero, ο ‘Guy’ χρησιμοποιεί το μαγικό δαχτυλίδι του και λέει αυτά τα λόγια “You go girl!”

    «Όταν άκουσα για πρώτη φορά για αυτή την παράσταση, η αντίδρασή μου ήταν “τρελάθηκες;” Τότε το είδα και σκέφτηκα, “Απλά είναι αστείο”, λέει η Margaret Loesch, διευθύνων σύμβουλος της Hub, στους Times του Λος Άντζελες.

    Το κοινό στο οποίο απευθύνεται το Hub είναι παιδιά ηλικίας δύο έως έντεκα χρονών.

    Δείτε το βίντεο:


    ΚΟ: Για την ιστορία: Η γνωστή εταιρία παιχνιδιών ‘Hasbro’ ιδρύθηκε από τους Αμερικανο-Εβραίους Henry και Helal Hassenfeld. Το πρώτο επιτυχημένο παιχνίδι των αδελφώνHassenfeld ήταν ο κ. Potato Head.  Άλλα γνωστά παιχνίδια είναι ο GI Joe, ο Action Man, οι Transformers, ενώ έχει και τα δικαιώμα της Monopoly. Η Hasbro είναι δεύτερη στα παιχνίδια μετά την Mattel.

    Το ‘Discovery Channel’ ιδρύθηκε από τον John Hendricks.Διευθυντής εκτέλεσης παραγωγής είναι ο Βρετανό-Εβραίος Ted Koppel. Οι δύο διευθύνοντες σύμβουλοι (CEO’s) του καναλιούείναι οι Αμερικανο-Εβραίοι David Zaslav και Abbe Raven. Το 2007 είχε παρουσιάσει το ντοκιμαντέρ "Ο Χαμένος Τάφος Του Ιησού", του Τζέιμς Κάμερον, αναφορικά με τον φερόμενο ως «τάφο του Χριστού». Δημιουργός του «ντοκουμέντου» ήταν ένας θρησκευόμενος Εβραίος, ο Simcha Jacobivici, που υποστήριζε τον μύθο του Ταλμούδ, ότι ο Χριστός δεν αναστήθηκε σωματικά και ότι είχε ερωμένη και παιδί.
    Στις 4 Δεκεμβρίου 2012 ο Μητροπολίτης Πειραιώς Σεραφείμεξέδωσεανακοίνωση σχετικά με το ντοκιμαντέρ «Η Άγνωστη Ιστορία του Ιησού» του Discovery Channel το οποίο έδινε ως «δώρο», λόγω Χριστουγέννων, ο Ελεύθερος Τύπος. Εκεί ανέφερε ότι στα εν λόγω ντοκιμαντέρ «αναμασώνται τα γνωστά εμετικά ψεύδη και οι κατασκευασμένες γελοιότητες πού χαλκεύει μετά μανίας, εμπαθείας και ατελευτήτου κακίας το εωσφορικό Σιωνιστικό τέρας..».


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ