• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

    Τι είπε ο Paul Heyller στο Citizen Hearing for Disclosure (Συγκλονιστικές αποκαλύψεις) - Βίντεο

    Μία ασυνήθιστη Συνεδρίαση της Επιτροπής Citizen Hearing for Disclosure (Ακρόαση του Πολίτη) στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, αποτελούμενη από
    σημαίνοντες ακαδημαϊκούς, πρώην πολιτικούς και πρώην στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, κατέληξε σε συμπεράσματα που μπορεί να μην έλαβαν της δημοσιότητας που αρμόζει στο μέγεθός τους ως «ειδήσεων», αλλά από αρκετούς ομιλητές συνοψίζονται στις εξής δύο λέξεις:
    «Εξωγήινοι… υπάρχουν.»

    Ιδιαίτερη εντύπωση προκάλεσε η τοποθέτηση, ίσως η πλέον σημαντική, του Paul T. Heyller, του υπουργού Άμυνας του Καναδά κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1960. «Δεν είμαστε μόνοι μας στον κόσμο», επεσήμανε. Ο πρώην υπουργός αμύνης τριών κυβερνήσεων του Καναδά, και επί 23 χρόνια βουλευτής του εθνικού κοινοβουλίου της χώρας, υποστήριξε ότι τουλάχιστον πέντε διαφορετικά είδη εξωγήινων έχουν επισκεφθεί τη Γη κατά τα τελευταία χιλιάδες χρόνια, ενώ δύο από αυτά τα είδη «πιθανότατα συνεργάζονται σε τεχνολογικό επίπεδο με την αμερικανική κυβέρνηση».

    Στο τέλος της 25λεπτης ομιλίας του, ο πρώην υπουργός δεν παραλείπει να προτρέψει τη νεολαία ολόκληρης της Γης «να ενωθεί για να ζήσει αρμονικά με τους αστρικούς γείτονές της».

    Δείτε το πραγματικά συγκλονιστικό βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ