• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2013

    Δεν μπόρεσε να "κλέψει" τη νίκη ο Άγιαξ της Ηπείρου

    Δεν μπόρεσε να μπει...με το δεξί στη νέα χρονιά ο ΠΑΣ Γιάννινα, που παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στον Πλατανιά, εκτός έδρας...



    στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

    Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση στα Χανιά.

    Ο Αναστασάκος με κεφαλιά στο 4ο λεπτό άνοιξε το σκορ, ωστόσο, η «απάντηση» των φιλοξενούμενων ήταν άμεση και στο 20΄ ισοφάρισαν με τον Κοροβέση.

    Το παιχνίδι είχε ρυθμό, χωρίς ωστόσο οι δύο ομάδες να μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φάσεις. Ο Πλατανιάς ήταν καλύτερος και πίεσε πολύ στα τελευταία 15 λεπτά την άμυνα του ΠΑΣ, παρ' όλα αυτά η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου άντεξε κι έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας.

    Οι Γιαννιώτες έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με τους Κοροβέση στο 36΄ και Ίλιτς στο 38΄ (σουτ στο κενό τέρμα άουτ), ενώ οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 44΄ με τον Μαραγκουδάκη, αλλά η προσπάθειά του, σταμάτησε στον Φεγκρούς.

    Στο δεύτερο ημίχρονο, και πάλι ο Ίλιτς δεν κατάφερε να σκοράρει από εξαιρετικά πλεονεκτική θέση. Στο 72΄ ο Βίλα, που είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο λίγα λεπτά νωρίτερα, σούταρε έξω από την περιοχή και η μπάλα πέρασε ελάχιστα έξω. Η καλύτερη ευκαιρία των γηπεδούχων για να πάρουν προβάδισμα στο σκορ ήρθε στο 82΄, όταν ο Αναστασάκος βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι του Φεγκρούς. Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Ουντότζι με δεύτερη κίτρινη κάρτα και οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με 10 παίκτες.



    http://planet-greece.blogspot.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ