• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

    Απελπισμένοι Αμερικανοι γονείς ζητούν αλεξίσφαιρα γιλέκα για τα παιδιά τους

    Ο Miguel Caballero εξοπλίζει για πολλά χρόνια διασημότητες και πολιτικούς με αλεξίσφαιρα γιλέκα μόδας.
    Μετά τα γεγονότα στο Newtown, έχει ανοίξει ένα νέο κατάστημα: ρούχα τεθωρακισμένα για παιδιά.

    Μερικοί λένε ότι ο Miguel Caballero έκανε επιχείρηση εκμεταλλευόμενος τον φόβο και τον πόνο των ανθρώπων. Άλλοι πιστεύουν ότι κλείνει μόνο ένα κενό της αγοράς.Ο ίδιος ο Miguel Caballero δηλώνει: «Δεν είμαστε το πρόβλημα, απλά παρέχουμε μια λύση." Αλλά ο κολομβιανός επιχειρηματίας αισθάνεται λίγο άβολα, όταν μιλάει για την τελευταία του συλλογή μόδας "Γνωρίζουμε ότι είναι ένα ταμπού, επειδή πρόκειται για παιδιά», λέει τελικά.
    Στο μαγαζί του στην πόλη του Μεξικού, Caballero υποδέχεται τους πελάτες του σε ένα διακριτό, salesroom . Στη μέση υπάρχει ένα γυάλινο τραπέζι, με το εθνόσημο της εταιρίας ενώ στους τοίχους, υπάρχουν εκτός από μεγάλους καθρέφτες, άρθρα από τον παγκόσμιο τύπο σχετικά γι 'αυτόν.
    «Τα παιδιά, ήταν κάτι νέο για μας», συνεχίζει ο Caballero και στη συνέχεια λέει για τις πολλές εκκλήσεις για βοήθεια από τρομοκρατημένους γονείς στις Ηνωμένες Πολιτείες που είχε μετά τη σφαγή σε Newtown στα μέσα Δεκεμβρίου. 'οπου 28 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους, μεταξύ των οποίων 20 παιδιά σχολικής ηλικίας. "Κάθε μέρα υπήρχαν δεκάδες μηνύματα», λέει, και στη συνέχεια διαβάζει
    ένα από μια μητέρα από το Σαν Ντιέγκο:
    "Είμαστε τρομοκρατημένοι μετά όσα είδαμε σήμερα, ό, τι συνέβη στο δημοτικό σχολείο του Newtown. Έχω δέκα χρονών κόρη και ένα οκτάχρονο αγόρι. Εάν τα παιδιά μου είχαν ένα αλεξίσφαιρο πουκάμισο που μπορεί να φορεθεί κάτω από σχολική στολή τους θα αισθανονταν καλύτερα. Παρακαλώ να μας βοηθήσετε. "
    Ενώ στην αρχή ήταν δισταχτικός για την ζήτηση που θα είχε το προϊόν, μετά από τα δεκάδες email που δέχτηκε από απελπισμένους Αμερικανούς γονείς δημιούργησε μια συλλογή μόδας αποτελούμενη από τέσσερα μέρη. Ονομάζετε "T-Shirt Kids", "Kids buffer", "Vest ασφαλείας" και "V-Bag".Η συλλογή θα πωλείται μόνο στις ΗΠΑ, λέει ο Caballero. "Αλλού δεν υπάρχει αγορά για αυτή.



    ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ / ΠΗΓΗ






    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ