• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ;


    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ. Δημήτρη Καψάλα
    Μετά από μεγάλη έρευνα του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον, που δημοσιεύονται στο «Lancet Infectious Diseases», προέκυψαν περίεργα ευρήματα. Η έρευνα αφορούσε τις επιπτώσεις από το πιο διαδεδομένο αντισυλληπτικό στην Αφρική, το οποίο διπλασιάζει τον κίνδυνο προσβολής από AIDS!
    Πρόκειται για αντισυλληπτικό που χορηγείται ενέσιμα ανά τρίμηνο ορμόνη, στην ανατολική και δυτική Αφρική, και διπλασιάζει τον κίνδυνο προσβολής των γυναικών από τον ιό του AIDS. Όταν δε χρησιμοποιείται από οροθετικές γυναίκες οι σύντροφοί τους αντιμετωπίζουν επίσης διπλάσιο κίνδυνο να προσβληθούν από HIV απ' ό,τι αν έκαναν σεξ με γυναίκες που δεν έπαιρναν το αντισυλληπτικό.
    Αυτού του είδους την αντισύλληψη την λαμβάνουν πάνω από 12 εκατομμύρια γυναίκες μεταξύ 15-49, που ζουν στην υποσαχάρια Αφρική, και την προτιμούν διότι δεν απαιτείται συμμετοχή γιατρού. Αρκεί μια ένεση κάθε τρεις μήνες, η οποία τις βοηθά να προστατεύονται από ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ας αφήσουμε τα ιατρικά στην άκρη, κι ας προβληματιστούμε με τα γεγονότα.
    Το AIDS είναι μια ασθένεια γνωστή από τη δεκαετία του ’50 και αντιμετωπίζεται από τους πολίτες των ανεπτυγμένων χωρών ως μια σοβαρή ασθένεια. Στην Αφρική όμως «θερίζει». Στα εκατομμύρια των νεκρών στη Μαύρη Ήπειρο, πρέπει να προστεθούν και τα 15 περίπου εκατομμύρια που προσβλήθηκαν από τον ιό Έμπολα. Ο οποίος κτυπά μόνον μαύρους και μόνον εφήβους.
    Ο ίδιος προβληματισμός υπάρχει και για τη γρίπη των πτηνών, που έχει θύματα μόνο Ασιάτες («κίτρινους»). Η δε γρίπη των χοίρων, είχε θύματα μεταξύ των Ινδιάνων. Ποιο είναι το κοινό σημείο των θυμάτων; Είναι αναλώσιμοι πληθυσμοί. Η απώλειά τους δεν θα εμποδίσει το παγκόσμιο σύστημα να λειτουργεί, αφού έγινε γνωστό ότι αρκούν μόνον το 20% των ανθρώπων. Οι άλλοι φαίνεται ότι περισσεύουν. Και ναι μεν οι Ασιάτες, ιδιαίτερα οι Ινδοί, διακρίνονται στα μαθηματικά, αλλά είναι 1δισ. και 200 εκατ. Όσοι και να χαθούν, πάλι θα υπάρχουν πολλοί για τα λογιστήρια των πολυεθνικών.
    Έχουμε και απόδειξη της σατανικότητας του συστήματος. Έχει κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο αγωγή κατά των Τούρκων από Κούρδους, διότι Τούρκοι γιατροί επισκέπτονταν τα κουρδικά χωριά και εμβολίαζαν τις γυναίκες για κάποια ασθένεια, και διαπιστώθηκε τελικά ότι τις στείρωναν. Δεν είναι επομένως αθώα όλα τα εμβόλια, τα οποία μας υποχρεώνουν να υποστούμε.
    Στην πολιτική επιστήμη λέμε, ότι οι πολλές συμπτώσεις, δεν είναι συμπτώσεις. Αρκεί να αναρωτηθεί κάποιος, γιατί αυτή η αντισυλληπτική μέθοδος δεν συνιστάται σε Ευρωπαίους και Αμερικανούς; Προσθέστε σ’ αυτά τα εκατομμύρια των παιδιών που πεθαίνουν από την πείνα, τις συγκρούσεις, τις ασθένειες, χωρίς αυτό να αποτελεί θέμα για τα ΜΜΕ, και φαίνεται ότι σε λίγες δεκαετίες η Αφρική θα είναι έρημη από πληθυσμό. Και ελεύθερες εκτάσεις για «αξιοποίηση» από τους χρηματανθρώπους. Δημήτρης Καψάλας

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ