• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

    Η κοινωνία αυτοοργανώνεται… Μαζική αντίδραση για το χαράτσι της ΔΕΗ προγραμματίζουν οι κάτοικοι της Ανθήλης!




    Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο χώρος όπου λάμβανε χώρα η συνεδρίαση της αμφικτυονίας στην Αρχαία Ανθήλη όπως είναι σήμερα.

    Μόνο ελπίδα γεννά η είδηση ότι στην Ανθήλη του δήμου Λαμιέων οι πολίτες αποφάσισαν να δράσουν μαζικά ενάντια στα χαράτσια της φορολαίλαπας της κυβέρνησης η οποία γονατίζει τον ελληνικό λαό. Συγκεκριμένα την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011 ο δραστήριος Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού προγραμματίζει συγκέντρωση –...ενημέρωση στις 17:00 στην πλατεία του χωριού, για το πως θα οργανωθούν οι κάτοικοι ώστε να μην πληρώσει κανείς τους το χαράτσι της ΔΕΗ.
    Η Ανθήλη είναι ένα χωριό που αποτελεί Δ.Δ. του δήμου Λαμιέων περί τους 2.000 κατοίκους με μακρά ιστορία. Από τον 7ο αιώνα π.Χ. υπήρχε μία αμφικτυονία των φυλών της κεντρικής Ελλάδας και της Θεσσαλίας, οι οποίοι είχαν αρχικά και τη μεγαλύτερη επιρροή στο συνέδριο. Κέντρο της ήταν το ιερό της Δήμητρας στην Αρχαία Ανθήλη, κοντά στις Θερμοπύλες. Αξίζουν πολλά μπράβο στον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού ο οποίος κρατά ζωντανά τα ήθη και έθιμα του λαού μας με τις εκδηλώσεις του, και ελπίζουμε η κίνησή του με την μαζική αντίδραση των κατοίκων ενάντια στο χαράτσι να βρει μιμητές σε όλη την Ελλάδα… Αυτοοργάνωση από τα κάτω…

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ