• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

    Νέα επίθεση της "υπουργού" παιδείας Διαμαντοπούλου στην ελληνική γλώσσα.

    "ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 30.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ 

    Η εξοργιστική απόφαση της Άννας Διαμαντοπούλου να κλείσει τα Ελληνικά σχολεία του εξωτερικού, ακόμη και σε χώρες που υπάρχουν και ζουν πάρα πολλοί Έλληνες μετανάστες, χωρίς καν να πληρώνει το Ελληνικό δημόσιο για τη λειτουργία τους (δείτε εδώ) βγάζει στους δρόμους τον Ελληνισμό της 
    Γερμανίας.


    Πάνω από 30.000 Έλληνες, ετοιμάζονται να παρελάσουν στις 28 Οκτωβρίου στους κεντρικούς δρόμους του Μονάχου, επειδή η Αννούλα με το έτσι θέλω και χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, αποφάσισε να στερήσει την εκμάθηση της μητρικής τους Ελληνικής γλώσσας στα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών. Τη στιγμή που ολοένα και περισσότερα πανεπιστήμια του κόσμου βάζουν σαν μάθημά τους τα αρχαία Ελληνικά η υπουργός α-παιδείας της Ελλάδας, αφαιρεί το δικαίωμα στην εκμάθηση της Ελληνικής γλώσσας από τα ίδια τα Ελληνόπουλα. Τελικά η Αννούλα θα μείνει στην ιστορία ως …Αννούλα και ως η χειρότερη υπουργός παιδείας που πέρασε από τη χώρα, αφού μόνο με την παιδεία δεν ασχολείται. Την νοιάζει περισσότερο φαίνεται η διαδοχή στο ΠΑΣΟΚ, που μάλλον τα επόμενα χρόνια δεν θα υπάρχει πλέον.
    Κατά τα άλλα η πατρίδα καλεί τους απανταχού Έλληνες μετανάστες όποτε τους έχει ανάγκη.

    Αν σας άρεσε το θέμα προωθήστε το στους φίλους σας για να τους ενημερώσετε".

    Υπενθυμίζουμε ότι η Διαντοπούλου είχε κατά το παρελθόν προτείνει στη Βουλή των Ελλήνων τη θέσπιση της αγγλικής γλώσσας ως επίσημης γλώσσας του …ελληνικού κράτους. Ευτυχώς, η πρότασή της απορρίφθηκε τότε.
    Αυτήν επέλεξε (για δεύτερη φορά με τον ανασχηματισμό) ο νέος σωτήρας της Ελλάδας, ο ΓΑΠ, για τη θέση υπουργού …παιδείας.
    Είναι αυτή, η Διαμαντοπούλου, που κατά την πρώτη θητεία της ως υπουργού παιδείας, διόρισε τη Θάλεια Δραγώνα στη θέση Γεν. Γραμματέως Εκπαιδευτικού Σχεδιασμού, καίρια θέση που καθορίζει τα εκπαιδευτικά προγράμματα των δύο πρώτων εκπαιδευτικών βαθμίδων.
    Η Θάλεια Δραγώνα έγραψε σε βιβλίο της ότι πριν την ελληνική επανάσταση στη χώρα μας δεν υπήρχαν Έλληνες και ότι η πανσπερμία των εδώ κατοίκων ονομάστηκαν Έλληνες.
    Η Δραγώνα επίσης έγραψε ότι η Ελληνική Επανάσταση δεν έπρεπε ποτέ να γίνει, για να έχουν την ευκαιρία οι κάτοικοι αυτής της χώρας να επωφεληθούν από τον τουρκικό πολιτισμό, που …"είναι ανώτερος από τον ελληνικό!" 
    Επίσης, αυτή η Δραγώνα προσπάθησε, από θέση ισχύος, και πέτυχε για κάποιο διάστημα, την απόλυση της δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, που αρνήθηκε να διδάσκει στα παιδιά των Πομάκων την τουρκική γλώσσα, όπως άλλωστε το ζήτησαν οι ίδιοι οι Πομάκοι κάτοικοι χωριών στη Θράκη!
    Τέλος, η Διαμαντοπούλου είναι μέλος της λέσχης Μπίλντερμπεργκ, ξένης οργάνωσης που σίγουρα δεν ενδιαφέρεται για την προάσπιση των ελληνικών συμφερόντων!
    Ιδού λοιπόν πως ξαναχτύπησε η "υπουργός" την ελληνική γλώσσα!

    http://www.causes.com/, ksipnistere

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ