• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαΐου 2011

    Ντέρμπι δικεφάλων για την πρωτιά



    ΑΕΚ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους (18.15, Novasports 2) στο άδειο ΟΑΚΑ με στόχο να κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την πρώτη θέση στα πλέι οφ. Η «Ενωση» θέλει μόνο τη νίκη, ενώ λογικά οι Θεσσαλονικείς θα είναι ικανοποιημένοι και με την ισοπαλία, δεδομένου ότι θα διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας και παράλληλα έχουν στην συνέχεια δύο παιχνίδια στην Τούμπα.
    Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν ενισχυμένοι με τον Σκόκο. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός ξεπέρασε νωρίτερα από ό,τι είχε εκτιμηθεί αρχικά τον τραυματισμό του και συμπεριελήφθη στην αποστολή προς μεγάλη ικανοποίηση του Μανόλο Χιμένεθ. Αντίθετα εκτός έμειναν οι τραυματίες Λυμπερόπουλος και Γιάχιτς, αλλά και Μπερνς, Έντερ, Ντρπιτς και Αργυρίου για λόγους τακτικής. Την αποστολή της ΑΕΚ απαρτίζουν οι: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Δέλλας, Μανωλάς, Ματέος, Νασούτι, Καράμπελας, Νταντόμο, Ντιόπ, Μάκος, Γκέντσογλου, Καφές, Μίτσελ, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Λαγός, Μπαχά, Μπλάνκο και Σκόκο.
    Ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο στα πλέι οφ και σε περίπτωση που αλώσει και το άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ θα βρεθεί αγκαλιά με την πρώτη θέση. Ο Μάκης Χάβος θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Βιεϊρίνια και Κοντρέρας, που ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς. Θα απουσιάσει ο Ιβιτς που θα χάσει και τα υπόλοιπα παιχνίδια των πλέι οφ. Στον αντίποδα επιστρέφει ο Κουτσιανικούλης.Την αποστολή του ΠΑΟΚ συνθέτουν οι: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Ετό, Γκαρσία, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια, Βιτόλο.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ