• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαΐου 2011

    Η μεγάλη προφητεία του Πατροκοσμά για τους βομβαρδισμούς!..


    Διαβάστε τι είχε προφητέψει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γνωστός Πατροκοσμάς, ο οποίος από τότε είχε προβλέψει τους βομβαρδισμούς που θα γίνονται σε όλη τη γη - κάτι που βλέπουμε ακόμη και σήμερα σε διάφορες χώρες του κόσμου!..
    Αριστερά: Πυρά από άρματα μάχης δέχεται η πόλη Homs, τρίτη μεγαλύτερη στη Συρία, ενώ την ίδια στιγμή καταστέλλονται οι αντικαθεστωτικές διαδηλώσεις από της δυνάμεις ασφαλείας. Μάλιστα, όπως αναφέρουν στο BBC κάτοικοι της πόλης Homs, η περιοχή βρίσκεται υπό πολιορκία εδώ και τέσσερις ημέρες, χωρίς νερό, ηλεκτρικό και πρόσβαση σε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Όπως αναφέρουν ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, επίθεση δέχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης η περιοχή Bab Amro, ενώ σε στρατιωτικό κλοιό επίσης βρίσκονται κωμοπόλεις γύρω από την πόλη Deraa στο Νότο. (Τα Νέα, 14/5/2011). Δεξιά: Τουλάχιστον 30 άνθρωποι σκοτώθηκαν και 60 τραυματίσθηκαν σήμερα στη διάρκεια επιθέσεων με πυραύλους στη λιβυκή πόλη Μισράτα, δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο αραβικό τηλεοπτικό δίκτυο Αλ Αραμπίγια. «Σημειώθηκε σφοδρός βομβαρδισμός κατοικημένων περιοχών. Στα νοσοκομεία φθάνουν καμμένα πτώματα», δήλωσε ο Αχμεντ αλ-Κάντι, μηχανικός, ο οποίος εργάζεται για ραδιοφωνικό σταθμό των αντικαθεστωτικών δυνάμεων στη Μιζουράτα. «Οι τραυματίες είναι 60 και οι μάρτυρες 30. Αυτά είναι τα θύματα των τελευταίων 12 ωρών», τόνισε. («Η Καθημερινή» 14/5/2011).
    ΟΛΟΙ οι Έλληνες πολίτες παριστάμεθα άφωνοι και βουβοί μάρτυρες με όλα όσα συμβαίνουν στη Λιβύη, τη Συρία, και αλλού. Και βλέποντας όλους αυτούς τους βομβαρδισμούς, ο νους μας ανέτρεξε σε κάτι που είχε προφητέψει ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός, ο γνωστός μας Πατροκοσμάς, ο οποίος είχε πει στην 118η προφητεία του:
    "Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί".
    Ας πούμε λίγα πράγματα, όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο μας: «Ο Άγνωστος Πατροκοσμάς», που αναφερόμαστε στην παραπάνω προφητεία:

    «Αι πέντε κατά σειράν προφητείαι (116η - 120ή) του Αγίου αναφέρονται προφανώς εις τας μεγάλας εφευρέσεις του αιώνός μας. Το αμάξι χωρίς άλογα είναι οι σιδηρόδρομοι και τ΄ αυτοκίνητα. Η κλωστή που θα ζώσει όλον τον κόσμον είναι τα καλώδια των τηλεγραφείων. Με τας συσκευάς της τηλεπικοινωνίας η φωνή ακούεται εξ αποστάσεως χιλιάδων χιλιομέτρων ως να προήρχετο εκ γειτονικής οικίας. Τα μαυροπούλια, που θα ρίψουν το πυρ εις την γην, είναι τα αεροπλάνα της πολεμικής αεροπορίας. Αυταί αι προφητείαι του αγίου Κοσμά είναι γεγραμμέναι εις τα βιβλία χρόνους πολλούς, αιώνα περίπου πριν γίνουν αι σχετικαί εφευρέσεις».
    Η Μάχη της Κρήτης!... Η σύγκρουση μεταξύ συμμαχικών και γερμανικών δυνάμεων για την κατάληψη της Κρήτης ξεκίνησε στις 20 Μαΐου του 1941, με τη ρίψη αλεξιπτωτιστών, αρχικά στην περιοχή του αεροδρομίου του Μάλεμε. Σαν μαυροπούλια, που έλεγε ο Πατροκοσμάς!... (Η φωτογραφία είναι από την έκδοση: «100+1 χρόνια Ελλάδα» και την εγκυκλοπαίδεια «Δομή»).
       
    Αυτά σημειώνει ο σχολιαστής των προφητειών του Πατροκοσμά, όπως διαβάζουμε στο βιβλίο του Επισκόπου Αυγουστίνου Ν. Καντιώτου, Μητροπολίτου Φλωρίνης : «Κοσμάς ο Αιτωλός» (206).
    Για τους βομβαρδισμούς, που μιλάει ο άγιος Κοσμάς, η Χώρα μας έγινε πολλές φορές αντικείμενο επιθέσεων κατά την διάρκεια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από ιταλικά, αλλά και από γερμανικά αεροπλάνα. Η Κρήτη, για παράδειγμα, έγινε ένα σύμβολο ηρωϊσμού απ’ τους κατοίκους της στην μεγάλη εκείνη επίθεση των Γερμανών τον Μάϊο του 1941 απ’ τα πολεμικά αεροσκάφη τους (Μάχη της Κρήτης).

    Για να δώσουμε, όμως, μια εικόνα του τι μπορεί να κάνει ένας βομβαρδισμός, έτσι όπως ακριβώς προφητεύτηκε από τον άγιο Κοσμά τον Αιτωλό, θα αναφερθούμε στο ιστορικό Περλ Χάρμπορ, την μεγάλη αυτή αεροναυτική βάση των ΗΠΑ στο νησί Οάχου του συμπλέγματος Χαβάη, στον Ειρηνικό ωκεανό, που έμεινε γνωστή στην ιστορία εξαιτίας της αιφνιδιαστικής επίθεσης των Ιαπώνων εναντίον της, στις 7 Δεκεμβρίου 1941, πριν από την κήρυξη εκ μέρους των ΗΠΑ του πολέμου εναντίον του Άξονα.
    Τι είχε συμβεί ακριβώς;

    Στο λιμάνι είχε αγκυροβολήσει ο κύριος όγκος του αμερικανικού στόλου του Ειρηνικού, αποτελούμενος από 8 θωρηκτά, 9 καταδρομικά, πολλά αντιτορπιλικά και άλλα βοηθητικά πλοία. Έλειπαν μόνο 2 αεροπλανοφόρα και μερικά άλλα σκάφη, που εκτελούσαν υπηρεσία.
    Στις 26 Νοεμβρίου του 1941 ιαπωνική μοίρα από 6 αεροπλανοφόρα, 2 θωρηκτά, 3 καταδρομικά, 9 αντιτορπιλικά και πετρελαιοφόρα, ξεκίνησε από τα νησιά Κουρίλες και σε 11 μέρες έφτασε σε απόσταση 200 μιλίων από την αμερικανική βάση. Η αμερικανική διοίκηση δεν περίμενε επίθεση χωρίς προηγούμενη κήρυξη πολέμου, ενώ εξάλλου η απόσταση από το κοντινότερο ιαπωνικό νησί ήταν 3.000 μίλια.
    Ο βομβαρδισμός στο Περλ Χάρμπορ (7 Δεκεμβρίου 1941) όπου τα σιδερένια πουλιά (αεροπλάνα) ξερνούν φωτιά και πυρωμένο ατσάλι, αναγκάζοντας πολλούς να καταφεύγουν στα καταφύγια για να σωθούν!.. («Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: “Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε εμείς οι ζωντανοί”"). (Η φωτογραφία είναι από την εγκυκλοπαίδεια «Μαλλιάρης-παιδεία»).
    Τα ιαπωνικά αεροπλάνα επιτέθηκαν στις 7.55΄ κατά κύματα και χωρίς να ενοχληθούν σχεδόν καθόλου μέσα σε 2 ώρες, ως τις 9.45· προξένησαν τόσες καταστροφές, όσες δεν είχε πάθει το σύνολο του αμερικανικού ναυτικού στον Α΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Βυθίστηκαν 3 από τα 8 θωρηκτά, τα «Αριζόνα», «Καλιφόρνια», «Ουτάχ». Το θωρηκτό «Νεβάδα» κάηκε και το «Οκλαχόμα» ανατράπηκε. Τα θωρηκτά «Πενσιλβάνια», «Γουέστ Βιρτζίνια», «Τενεσί» μισοκαταστράφηκαν. Τρία βαριά θωρηκτά υπέστησαν μεγάλες ζημιές, 2 αντιτορπιλικά καταστράφηκαν εντελώς, ενώ ένα τρίτο έχασε την πλώρη του. Το ναρκοθετικό «Ογκλάλα» βυθίστηκε και στα αεροδρόμια καταστράφηκαν 177 αεροπλάνα, ενώ άλλα 100 υπέστησαν βαριές ζημιές. Σκοτώθηκαν 2.343 άντρες, τραυματίστηκαν 1.272, ενώ 460 ήταν οι αγνοούμενοι. Οι Ιάπωνες έχασαν 30 μόνο αεροπλάνα.
    Η ιαπωνική επίθεση στο Περλ Χάρμπορ αποτέλεσε μία πραγματική συμφορά για τις ΗΠΑ. Από τα 17 θωρηκτά που διέθεταν, 3 βυθίστηκαν, 5 βγήκαν εκτός μάχης και ανατράπηκε σε λίγες ώρες ο συσχετισμός δυνάμεων στον Ειρηνικό. Το αποτέλεσμα ήταν να κυριαρχήσει η Ιαπωνία στη θάλασσα, κατά την πρώτη τουλάχιστον φάση του πολέμου, που ακολούθησε αμέσως, αναγκάζοντας την Αμερική να βγεί στον πόλεμο με τα γνωστά σε όλους νικηφόρα αποτελέσματα των Συμμάχων και την οριστική λήξη του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου με την ρήψη της ατομικής βόμβας στη Χιροσίμα και το Ναγκασάκι!.. (207)
    Πώς να μη δικαιωθεί ο Παπουλάκος του Βορρά;

    1 σχόλιο:

    1. X P I CT O C +++ A N E CT H ,
      .... TEKNIA ΜΟΥ ...

      ΕΣΧΑΤΗ ΩΡΑ ΕΣΤΙΝ.
      ΣΕ ΠΟΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ..
      ..................................

      ΔΙΕΡΩΤΗΘΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ,ΔΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ:

      ΒΡΗΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ π.ΠΑΙΣΙΟΥ,

      Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟΝ

      Η ΑΓΙΟΝ ΤΙΝΑ ΕΤΕΡΟΝ,
      ΠΑΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΠΑΛΑΙΟΝ Η ΝΕΩΤΕΡΟΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ, ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

      Α Η Δ Ι Ε Σ ΔΙΑ :

      ΤΑ Χ Α Λ Κ Ι Ν Α Β Ι Β Λ Ι Α =
      =ΤΟ ΠΟΝΗΡΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΝΗΡΩΝ.

      ΕΛΟΧΕΙΜ,ΝΕΦΙΛΙΜ,ΡΑΝ,ΜΠΑΧΟΜΕΧ,ΜΑΛΤΣΕΧ,Κ.Λ.Π.

      και τους 72 βασιλεις ΑΥΤΩΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;

      TΗN ΚΟΙΛΗ ΓΗ,- ΜΕΓ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ+MEΓΑΣ ΓΟΥΝΑΡΑΣ,-


      -ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ,- ΑΡΑΝΤΙΣ,-ΑΤΛΑΝΤΙΣ,- 72;;;; ΠΥΛΕΣ;;

      ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ;;;;;;;;;;;;;;;;

      ΔΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΝ ΔΙΑ- ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΕΙ,
      ΑΚΟΥΣΟΝ - ΑΚΟΥΣΟΝ.

      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ,ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
      ΤΑ ΝΟΘΑ -(ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ),ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΞΕΠΕΣΜΕΝΩΝ- ................(εκπεσοντων)ΕΛ. ........

      ΕΙΔΑΤΕ ΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΟΘΟΝ,

      ΝΑ ΕΠΑΙΡΕΤΑΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ;;; !!!!!

      ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗΝ ΑΘΗΝΑ -
      ΤΟΝ ΦΩΤΕΙΝΟΝ ΑΠΟΛΩΝΑ.

      ΕΠΙΛΗΨΕΙ ΓΑΡ ΜΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΗΓΟΥΜΕΝΟΝ .

      ΠΑΝΤΩΣ,
      ΕΙΣ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟΝ ΟΝΟΜΑ,ΤΟΥ ΙΗΣCΟΥ ΧΡΙCTOY,

      ΚΑΙ ΤΗC ΠΑΝΑΓΙΑC ΑΥΤΟΥ ΜΗΤΡΟC, Μ Α Ρ Ι Α Μ ,

      ΤΕΚΝΙΑ ΜΟΥ

      ΜΗ ΠΛΑΝΑΣΘE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ .ΔΡΙΜΗΤΕΡΟΣ,

      ΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΩΝ .

      ΧΩΡΙΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥΣ , Η ΧΑΖΑΡΙΣΜΟΥΣ
      ΑΛΛ'ΟΠΩΣ H ΠΑΝΑΓΝΟΣ ΘΕΟΥ ΜΗΤΗΡ ΜΟΙ ΣΥΝΕΤΑΞΕΝ.

      ΔΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑΝ ΠΛΑΝΗΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ.

      ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΝ,ΛΕΕΙ!!
      KAI ΠΡΟΦΗΤΟΚΑΠΗΛΕΥΩΝ, ΣΥΧΝΑ-ΠΥΚΝΑ,
      ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙ`α MAΣ.

      2012 413 π.Π.=1942( ΟΝΟΜΑ )

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ