• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 15 Μαΐου 2011

    Ο επαγγελματικά σχεδιασμένος πνευματικός ευνουχισμός του αμερικανικού λαού




    Έτσι, για να θυμόμαστε πως ο αμερικανικός λαός είναι από τους πιο ευκολόπιστους στο κόσμο:
    Η ικανότητα του Ομπάμα να το παίξει «σκληρός», εκμεταλλευόμενος το κατασκευασμένο παραμυθάκι της επιδρομής εναντίον του Μπιν Λάντεν, σε συνδυασμό με την τύπου Μπους τρομολαγνεία, αλλά και τη βοήθεια από τα ΜΜΕ που αποπροσανατολίζουν από τα προβλήματα της οικονομίας, κατάφερε να του εξασφαλίσει μια τεράστια αύξηση 13 ποσοστιαίων μονάδων στη δημοτικότητά του!
    Από εκεί που είχε φτάσει στο σημείο ακόμη και το ίδιο του το κόμμα να τον θεωρεί καμένο χαρτί, και να ετοιμάζεται να τον αποπέμψει, η πλειοψηφία των Αμερικανών σήμερα τον θεωρεί άξιο για μια δεύτερη προεδρική θητεία.
    Τον περασμένο Νοέμβριο, τα ποσοστά αποδοχής του βρίσκονταν στο θλιβερό 47%.
    Τώρα, μετά από την δολοφονία του Μπιν Λάντεν, και τις φωτογραφίες του προέδρου στο «σημείο μηδέν», σε συνδυασμό με τις δήθεν απειλές για αντίποινα από πλευράς της Αλ Κάιντα, η αποδοχή του ανέβηκε στο 60%.
    Μετά λοιπόν από τη σκηνοθετημένη αυτή Χολιγουντιανή παραγωγή, το 65% των Αμερικανών θεωρούν τον Ομπάμα «δυναμικό ηγέτη», ενώ το 69% τον εμπιστεύεται για την ασφάλεια της χώρας….
    Εν τω μεταξύ, αν και η ανεργία αυξήθηκε στο 9%, αν και όσοι ζουν με κουπόνια τροφίμων αποτελούν πλέον αριθμό ρεκόρ, αν και η αγορά ακινήτων σημειώνει πρωτοφανή κρίση, με το 25% των στεγαστικών δανείων να βυθίζονται, αν και το δολάριο βρίσκεται σε σταθερή περιδίνηση, ο αμερικανικός λαός «μασάει» από τη παραπλάνηση που του σερβίρουν τα ΜΜΕ για δήθεν βελτίωση της οικονομίας, με αποτέλεσμα η πλειοψηφία να θεωρεί τον Ομπάμα ως οικονομικό σωτήρα της.
    Αυτή η μεταστροφή της κοινής γνώμης δεν βασίζεται πουθενά. Η μόνη εξήγηση είναι ότι η συντριπτική πλειονότητα των Αμερικανών, σχηματίζει αντίληψη με βάση το πλύσιμο εγκεφάλου που της κάνουν τα καθεστωτικά ΜΜΕ. Παίζουν επίσης μεγάλο ρόλο τόσο οι ασκήσεις δημοσίων σχέσεων από πλευράς του Λευκού Οίκου, όσο και η γενικότερη άγνοια που προκαλείται από την ακατάπαυστη παρακολούθηση τηλεοπτικών σόου τύπου Dancing With theStars.
    Ένας κοιμισμένος πληθυσμός ο οποίος καταναλώνει περισσότερο χρόνο στο να παρακολουθεί σαπουνόπερες αντί να ενημερώνεται ή να διαβάζει βιβλία, πιστεύει ότι του σερβίρουν μέσα από το χαζοκούτι.
    Αυτός είναι και ο λόγος που η κυβέρνηση καταφέρνει να πείσει, δείχνοντας αρχαία βίντεο του Μπιν Λάντεν, που τα παρουσιάζει ως καινούργια, μαζί με φωτογραφίες ενός ανήμπορου  γέρου, που κάθε άλλο παρά μοιάζει με τον διαβόητο τρομοκράτη.
    Το γεγονός ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα είναι τόσο απλοϊκή που θυμίζει καρτούν, και που αποτελεί προσβολή απέναντι στον οποιοδήποτε σκεπτόμενο άνθρωπο, την καθιστά πιο εύπεπτη από την αποβλακωμένη μάζα που αποτελεί τον αμερικανικό λαό.
    Αυτού του είδους η ηλίθια προπαγάνδα δεν έχει στόχο εμάς, αλλά μάλλον εκείνους τους ανισόρροπους συμπατριώτες μας που γιορτάζουν τις σφαγές στο Ιράκ… παραγγέλνοντας ποσότητες μπύρας και πίτσες.
    Έχοντας διαδώσει ότι δήθεν ο ίδιος ο Ομπάμα είχε άμεση εμπλοκή στην επιχείρηση στο Πακιστάν, όταν στη πραγματικότητα οι φωτογραφίες του προέδρου και του επιτελείου του ήταν εκ των υστέρων σκηνοθετημένες, φτάσαμε τώρα στο σημείο να κυκλοφορεί στην αγορά μια φιγούρα δράσης ονόματι Rambama!!!! που δείχνει τον Ομπάμα να φορά μπλούζα της ομάδας 6 των Seals…
    Ακόμη και αν πιστέψουμε ότι όλα έγιναν όπως τα διηγείται ο Λευκός Οίκος, αφού βέβαια άλλαξαν άποψη αρκετές φορές, η θεωρία ότι ο πρόεδρος έδωσε την εντολή, την ώρα που όλοι οι προκάτοχοί του άφηναν επίτηδες τον Οσάμα να διαφεύγει αν και είχαν την ευκαιρία να τον τσακώσουν, καθιστά τον Ομπάμα ως ένα είδος ήρωα που μπορεί να τα βάζει με τον Κίνγκ Κόνγκ και να «σφαλιαρίζει» αεροπλάνα. Μια εικόνα βουτηγμένη στη γελοιότητα δηλαδή.
    Έχοντας βάλει στην άκρη την «ελπίδα» και την «αλλαγή», η νέα προεκλογική εκστρατεία του Ομπάμα για το 2012 θα βασιστεί στο φόβο, με τον πρόεδρο να παριστάνει τον «άνδρα», κάτι σαν την χαζοχαρούμενη εικόνα του Μπους με μπουφάν αεροπόρου να κυκλοφορεί επάνω σε αεροπλανοφόρο, και να δηλώνει περήφανα πως «η αποστολή εξετελέσθη». Και τα πρόβατα της Αμερικής το πιστεύουν για μια ακόμη φορά.
    Μάλλον οι Αμερικανοί αρέσκονται στην εξαπάτηση, με ένα μεγάλο μέρος του λαού να έχει υποστεί πνευματική λοβοτομή, που τους έχει επαναφέρει στην ευνουχισμένη  κατάσταση λίγο μετά την 9/11, με τη κυβέρνηση να παριστάνει τον μεγάλο προστάτη, παίζοντας με διάφορες τρομοκρατικές απειλές που είναι σχεδιασμένες να προκαλέσουν περαιτέρω πνευματική υποδούλωση, αλλά και συρρίκνωση των συνταγματικών δικαιωμάτων, καθώς και να προετοιμάσουν μια ακόμη καταστροφική τετραετή θητεία του Ομπάμα στο οβάλ γραφείο.
    S.A. από το Prison Planet

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ