• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

    Επιστήμονες υποστηρίζουν πως οφείλεται στο τσουνάμι Κοπάδια ψαριών βγήκαν στις παραλίες του Ακαπούλκο



    Αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές περιστατικό βρέθηκαν οι κάτοικοι του Ακαπούλκο όταν είδαν τόνους ψαριών να κολυμπούν σε απόσταση μερικών μέτρων από τις παραλίες της περιοχής.

    Χιλιάδες τόνοι σαρδέλας, σκουμπριού και αντζούγιας είχαν συγκεντρωθεί κοντά στις ακτές και η εικόνα έμοιαζε αρχικέ με μεγάλη πετρελαιοκηλίδα. Δεκάδες ερασιτέχνες ψαράδες επωφελήθηκαν από το γεγονός και έσπευσαν με απόχες, κουβάδες, ακόμα και με τα χέρια τους, να εξασφαλίζουν την πιο εύκολη ψαριά της ζωής τους.
    Επιστήμονες και ειδικοί της περιοχής εκτιμούν πως το ασυνήθιστο αυτό φαινόμενο συνδέεται με το τσουνάμι που προκάλεσε ο καταστροφικός σεισμός στην Ιαπωνία.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ