• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

    Σκάφη της Μεγάλης Ανδρομέδας Επεμβαίνουν στον Πλανήτη. Η Διαδικασία Ξεκίνησε

    Αρκετοί επαφικοί και ψυχικοί που λαμβάνουν «μηνύματα» από αλλού ή γενικότερες από άλλους πολιτισμούς, φέρνουν στην επιφάνεια αυτές τις «άνωθεν» ενημερώσεις, προειδοποιήσεις κλπ που λαμβάνουν.


    Πολλοί τους ονομάζουν αγίους, θεούς, εξωγήινους. Δεν είναι σαφές αν πάντα η πηγή είναι η ίδια ή διαφορετική, ή αν απλά αυτοί οι ενδιάμεσοι που μεταφέρουν τα μηνύματα, δίνουν ονομασίες στις πηγές τους, με βάση αυτό που αντιλαμβάνονται, ή με βάση αυτό που θα αντιληφθούν όσοι θα γίνουν αποδέκτες των μηνυμάτων.-d-
    Όπως και να έχει, είναι ενδιαφέρον να δούμε αυτά που μας μεταφέρει ο Nicos Kastanias:
    Μικρές εναλλακτικές ειδήσεις για λίγους..
    Σκάφη της Μεγάλης Ανδρομέδας επενέβησαν διορθωτικά, ελαττώνοντας την πίεση που ασκείται στο ρήγμα του Αγίου Ανδρέου, μειώνοντας τις πιθανότητες έκρηξης μεγάλου σεισμού που θα μπορούσε να προκαλέσει μεγάλο αριθμό θυμάτων στις πυκνοκατοικημένες περιοχές της Καλιφόρνιας και αλλού.
    Η έκρηξη του ηφαιστείου στη Χαβάη οφείλεται σε λάθη επιστημόνων, που αποπειράθηκαν να διατρήσουν σε μεγάλο βάθος τον πυθμένα του ηφαιστείου για να χρησιμοποιήσουν θερμική ενέργεια από ζεστά αέρια για την παραγωγή ηλεκτρισμού..
    Alex Collier
    Εν τω μεταξύ, ένα νέο υπερηφαίστειο άρχισε να δίνει ίχνη τις παρουσίας του κάτω από τρεις πολιτείες των ΗΠΑ, πολύ μεγαλύτερο από αυτό που βρίσκεται κάτω από το εθνικό πάρκο του Yellowstone. Προς το παρόν οι γεωλόγοι δεν έχουν ιδέα εάν η τεράστια διάπυρη φούσκα μάγματος που κινείται κάτω από την Ήπειρο μπορεί να φτάσει στην επιφάνεια και να επηρεάσει τους ανθρώπους που ζουν στις πολιτείες της Μασαχουσέτης, του Νιου Χάμσαϊρ και του Βερμόντ..

    diadrastika.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ