• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 10 Ιουνίου 2018

    Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΗ [ΕΙΚΟΝΕΣ – ΒΙΝΤΕΟ]

    Το κέντρο της πόλης έχει ντυθεί με τα χρώματα του ουράνιου τόξου αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η νεοταξική εκδήλωση Athens Pride 2018.

    Gay, τραβεστί και λοιποί θιασώτες τους παρελαύνουν στους κεντρικούς δρόμους χωρίς αναστολές και φιλιούνται μπροστά σε μικρά παιδιά.
    Με αυτές τις εικόνες θα μεγαλώσουν. Το νέο «συνηθισμένο» που θέλουν να πλασάρουν οι αριστεροί «δημοκράτες» και θιασώτες των ατομικών ελευθεριών.

    Από το μεσημέρι έχει στηθεί μια μεγάλη εξέδρα και αρκετά περίπτερα για μια σειρά από δραστηριότητες που θα κορυφωθούν με την παρέλαση που βρίσκεται σε εξέλιξη.
    Από νωρίς, καλλιτέχνες κάνουν face και body painting στα χρώματα του ουρανίου τόξου όσο Djs παίζουν μουσική από τα μεγάφωνα.
    Μετά την ολοκλήρωση της παρέλασης, στην εξέδρα θα ανέβουν για να τραγουδήσουν η Ευρυδίκη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, η Μαρίνα Σάττι, ο Δημήτρης Θεοδοσιάδης, ο Δημήτρης Κοψής και η Άννα Γούλα. Ακόμη, θα γίνει μια σειρά απο τα γνωστά Drag Act. Ξέρετε. Αυτά τα σόου που οι γυναίκες ντύνονται άνδρες και υποδύονται μεγάλες γυναίκες της τέχνης, όπως η Μέριλιν Μονρόε και η Λάιζα Μινέλι.

    Φυσικά, όλο το σκουπιδαριό του ΣΥΡΙΖΑ και λοιπών συνιστωσών πανηγυρίζουν.
    Η Περιφερειάρχης – φάντασμα Ρένα Δούρου που είναι απούσα στα πραγματικά προβλήματα, ξαφνικά εμφανίστηκε και δηλώνει #ΠΑΡΟΥΣΑ:

    Μήνυμα στέλνει και ο Δήμαρχος Αθηναίων που έκανε την πόλη προτεκτοράτο του Ισλάμ σε συνεργασία με τον Υπ. Δημ. Τάξης, Ν. Τόσκα:


    Η κορύφωση βρίσκεται στο σποτάκι που δημιουργήθηκε με αφορμή το φεστιβάλ της ντροπής. Διαβάστε:
    «Στο φετινό Athens Pride επανερχόμαστε στα βασικά: στη θηλυκότητα. Όχι ως (αυθαίρετη) συνέπεια της βιολογίας, αλλά όπως βιώνεται, μαθαίνεται, ορίζεται, προβάλλεται, γιορτάζεται, αγαπιέται, λατρεύεται, εξιδανικεύεται, βιάζεται, καταδικάζεται και δολοφονείται κάθε μέρα σε μια βαθιά μισογύνικη κοινωνία.
    Η ταύτιση με τη θηλυκότητα είναι απειλητική και επικίνδυνη ταυτόχρονα, επανάσταση και συμβιβασμός. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να την ελέγξουμε, γιατί φοβόμαστε ότι μπορεί να στραφεί και εναντίον μας.

    Η θηλυκότητα μας ορίζει άσχετα με το φύλο. Είναι παρούσα σε κάθε έκφραση φύλου, σε κάθε σκέψη, κίνηση, ματιά, που έχουμε καταπιέσει, και που έχουμε σκεφτεί ότι θα έπρεπε να καταπιέσουμε.

    Στο φετινό Athens Pride γιορτάζουμε όλες τις θηλυκότητες, αυτές που επιλέξαμε και αυτές που αρνηθήκαμε.
    Κάθε θηλυκότητα που αγκαλιάσαμε και κάθε θηλυκότητα που προσπαθήσαμε να ξεφορτωθούμε: Παρούσα.
    Κάθε θηλυκότητα που πρώτα μας φορτώθηκε ως κοινωνική σύμβαση πριν τη φέρουμε στα μέτρα μας με τους όρους μας: Παρούσα.
    Κάθε θηλυκότητα που καταπιέστηκε και κάθε θηλυκότητα που καταπιέσαμε: Παρούσα.
    Κάθε θηλυκότητα που κρύβουμε και κάθε θηλυκότητα που εκφράζουμε: Παρούσα.»
    Ναι παιδιά μην ζορίζεστε! Ξέρουμε το τροπάρι. Δεν γουστάρουμε αυτή την εκδήλωση, άρα είμαστε φασίστες, ακροδεξιοί κτλ κτλ. Καλή διασκέδαση σε όλους!
    athens_pride_mesa3 athens_pride_mesa7
    image2 image3 image4 image5

    image6

    makeleio.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ