• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

    Σκηνές Αποκάλυψης: Άνθρωποι – ζόμπι κυνηγούν τις ανύπαρκτες φιγούρες Pokemon!


    Το Pokemon Go είναι εδώ και μοιάζει να ήχησε τις σάλπιγγες της Αποκάλυψης: Άνθρωποι μετατρέπονται κυριολεκτικά σε ζόμπι, παίζουν σαν υπνωτισμένοι, δεν καταλαβαίνουν τι τους γίνεται, που βρίσκονται και που πατούν.


    Βρίσκονται στην υβριδική εικονική πραγματικότητα του νέου αυτού παιγνιδιού, εύκολου να το περάσεις στο κινητό σου και μαζί, να περάσεις ένα βήμα πιο μέσα στο Μάτριξ που ήδη ήσουνα.

    Το παιγνίδι σκίζει! Κάνει θραύση και τελικά αποδεικνύεται ότι η CIA, εκτός απ’ όλα τ’ άλλα, ξέρει να κατασκευάζει και πολύ πετυχημένα παιγνίδια!

    Το παιχνίδι στην πραγματικότητα χρηματοδοτήθηκε από την CIA για την ανάπτυξη του λογισμικού και ουσιαστικά είναι μια μηχανή κατασκοπείας της CIA που προσποιείται ότι είναι ένα παιχνίδι. Αυτά αποκαλύπτουν Αμερικάνοι “συνωμοσιολόγοι” που… δεν κατασκευάζουν παιγνίδια, ούτε θεωρίες, απλά τις αποκαλύπτουν. 

    Και όχι μόνον οι συνωμοσιολόγοι. 

    Γιατί το Pokémon Go δεν είναι το όνειρο που έγινε πραγματικότητα, όπως νομίζετε ότι είναι

    Το Pokémon Go απαιτεί από το χρήστη να δώσει άδεια σε διάφορα στοιχεία της ιδιωτικής ζωής: τις υπηρεσίες, την τοποθεσία, τη χρήση της κάμερας και των δεδομένων, τη ζώνη ώρας, και ούτω καθεξής. Δεν είναι έκπληξη που ο κόσμος ήδη αμφισβητεί το τι θα κάνει ο δημιουργός του Pokémon της Nintendo με αυτά τα δεδομένα.
    Ήδη έχουν αρχίσει οι σκηνές απείρου κάλους. Ο εθισμός είναι ΆΜΕΣΟΣ, δεν χρειάζεται να παίξεις πολύ για να “κολλήσεις” και η επαφή με την πραγματικότητα πάει περίπατο. Γιατί η ίδια η προσοχή είναι αυτή που θυσιάζεται πρώτη στο βωμό του κυνηγητού των τεράτων του παιγνιδιού.

    Υπνωτισμένοι παίκτες -το απόλυτο mind control- πέφτουν πάνω σε ποδήλατα, αυτοκίνητα, προκαλούν τροχαία:

    Σήμερα αυτό το εικονικό παιγνίδι εμφανίζεται μόνο σε κινητές συσκευές … σύντομα θα εμφανιστεί στα γυαλιά και στους φακούς επαφής της Google.

    Η εικονική πραγματικότητα, η τεχνολογία που θαύμασε και ο Τσίπρας φορώντας τα ειδικά γυαλιά στην Κίνα, είναι εδώ για να υπνωτίσει πλήθη, ειδικά τους νέους, με ένα σατανικά παιγνιδιάρικο τρόπο. Καμία διαφορά με ναρκωτικό. Επιδρά κατευθείαν στον εγκέφαλο, στο νευρικό σύστημα και σε χώνει ακόμα πιο βαθιά στο Μάτριξ, ενόσω το άγρυπνο “μάτι” του Big Brother καταγράφει πόσους και πόσο ζόμπι έχει δημιουργήσει.

    Και κάτι που μπορεί να ελέγχει καταγράφοντας, έχει και την άδεια να ελέγχει δίνοντας κάποια στιγμή και εντολές. Κι ένας χαλασμένος, υπνωτισμένος εγκέφαλος είναι ό,τι πρέπει για να τις δεχτεί χωρίς καμία αντίρρηση.

    Η Nintendο  σάλπισε και τώρα δημιουργεί τις παγκόσμιες στρατιές των ζόμπι της… Αν αγαπάτε τα παιδιά σας, κρατήστε τα μακριά από αυτό!

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ