• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

    Κατάντια....Γέμισε η Λήδρας με σπάνια πόκεμον - Έτρεχαν όλοι να τα βρουν!

    Εξαπλώνονται και στην Κύπρο οι κυνηγοί των Pokemon. Και χθες τη νύχτα «κατέλαβαν» την εντός των τειχών Λευκωσία, όπου πραγματοποιήθηκε το πρώτο Pokemon Go Event, με τη συμμετοχή χιλιάδων φανατικών φίλων της νέας μανίας που έχει κατακλύσει την υφήλιο.





    Το αδιαχώρητο επικρατούσε τη νύχτα στην οδό Λήδρας και τους γύρω δρόμους, καθώς χιλιάδες παίχτες της νέας παγκόσμιας μόδας Pokemon Go, όπως αποκαλείται, βρέθηκαν στην εντός των τειχών Λευκωσία, για να κυνηγήσουν τα αγαπημένα τους pokemon. 

    Έδωσαν ραντεβού, μέσω διαδικτύου, και βρέθηκαν εκεί κατά εκατοντάδες, λαμβάνοντας μέρος στο πρώτο Pokemon Go Event της Λευκωσίας, το οποίο διοργάνωσε η ομάδα StudentLife. 

    Η επιλογή του χώρου καθόλου τυχαία, καθώς, όπως καλά γνωρίζουν οι λάτρεις του νέου παιγνιδιού, στην περιοχή της παλιάς Λευκωσίας υπάρχουν διάφορα PokeStops. 

    Στην περιοχή έκαναν την εμφάνισή τους όλα τα Pokemon τα οποία αναζήτησαν βήμα προς βήμα οι φανατικοί παίχτες, αφού οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να τα ελκύουν με Lures που είχαν τοποθετηθεί στα PokeStops. 
    Το σύνθημα δόθηκε στις εννέα το βράδυ και το κυνήγι ξεκίνησε. 


    Οι διοργανωτές φρόντισαν να δώσουν και οδηγίες για την ασφάλεια των παιχτών, δεδομένων των ατυχημάτων που έχουν καταγραφεί ανά το παγκόσμιο. 

    Οι παίκτες καλούνται να παίζουν το παιχνίδι με παρέα, να μην είναι απόλυτα προσηλωμένοι στις οθόνες των κινητών τους, αλλά να ελέγχουν τον περιβάλλοντα χώρο, και φυσικά σε καμία περίπτωση να μην παίζουν την ώρα που οδηγούν.


    Nωρίτερα

    Μια πρόσκληση στο Facebook από τους διοργανωτές (StudentLife) ήταν αρκετή για να προσελκύσει εκατοντάδες fansτου διαδραστικού παιχνιδιού, που έγινε το απόλυτο trend αυτού του καλοκαιριού.
    To ant1iwo, βρέθηκε από νωρίς στο χώρο συγκέντρωσης, στο κέντρο της πρωτεύουσας για να σας μεταφέρει εικόνες από το πρώτο «Pokemon Go event».




    Όπως μας δήλωσαν αρκετοί «hunters» το νέο παιγνίδι που προκαλεί φρενίτιδα, κυρίως στους νέους, δεν αποτελεί «μια μόδα που θα περάσει», αλλά είναι ένα νέο είδος διασκέδασης, που σκοπεύουν να κρατήσουν… επ΄ αόριστον!



    Πολλοί μάλιστα ήταν αυτοί που μας είπαν πως είναι ένας επιπλέον (και σημαντικός) λόγος για να περπατούν περισσότερο, κάτι που θα τους βοηθήσει όπως ανέφεραν, να διατηρήσουν τη φόρμα τους.
    Ομολογουμένως όσοι βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης στην οδό Λήδρας, απόλαυσαν ένα «περίεργο» θέαμα, με εκατοντάδες νέους να κατακλύζουν τον πεζόδρομο και με ενθουσιασμό να μαζεύουν σπάνια pokemon!



    Η κάμερα του ΑΝΤ1 κάλυψε τηλεοπτικά τη συγκέντρωση, έτσι κάντε λίγη υπομονή μέχρι το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, για να δείτε μοναδικά πλάνα και πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις.



    ant1iwo.com

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ