• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 20 Ιουλίου 2016

    Η αστυνομίας σκέψης είναι εδώ: Λεκτικός ριζοσπαστισμός

    Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά της ελεύθερης έκφρασης, εφόσον αυτή δεν συμβαδίζειμε τις «επιταγές» της Νέας Εποχής.


    Oι γερμανικές αστυνομικές αρχές έχουν αυξήσει τις επιδρομές σε σπίτια που στόχο έχουν άτομα, τα οποία θεωρούνταν ύποπτα για ανάρτηση περιεχόμενου μίσους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
    Μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά καθώς στο στόχαστρο της αστυνομίας μπαίνουν και άτομα που διαμαρτύρονται εντόνων για τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας.
    Οι συντονισμένες επιδρομές πραγματοποιήθηκαν σε 60 διευθύνσεις, ενώ ήταν η πρώτη φορά οι αρχές ενήργησαν κατά αυτόν τον τρόπο για ένα τέτοιο ζήτημα. Στόχος αυτής της επιχείρησης ήταν η αντιμετώπιση αυτού που η γερμανική αστυνομία χαρακτήρισε «σημαντική αύξηση του λεκτικού ριζοσπαστισμού».
    Η αστυνομία αναφέρει πως τα «πολιτικά υποκινούμενα εγκλήματα μίσους» στο Διαδίκτυο έχουν αυξηθεί σημαντικά, ιδιαίτερα μετά το ξέσπασμα της προσφυγικής κρίσης στην Ευρώπη, η οποία γεμίζει την Ευρώπη βάσει σχεδίου με μουσουλμάνους.
    Οι επιδρομές πραγματοποιήθηκαν σε 14 γερμανικές επαρχίες με τη συμμετοχή 25 αστυνομικών τμημάτων.
    Η υποκίνηση «ρητορικής μίσους κατά οποιασδήποτε εθνικής, φυλετικής ή θρησκευτικής ομάδας» μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη φυλάκιση ενός ατόμου για έως και 5 έτη.
    Όποιος αντιτίθεται στην ισλαμοποίηση της Ευρώπη θα ονομάζεται «ρατσιστής» και «φασίστας».
    Πράγματι υπάρχουν ακροδεξιές παρατάξεις που σκόπιμα αντιδρούν ακραία αλλά το ονομάζει κάποιος όλους τους αντιδρώντες υποστηρικτές της ακροδεξιάς, παραπέμπει σε παλαιότερες εποχές, όπου οι αντιφρονούντες ονομάζονταν κομμουνιστές, άσχετα αν ήταν ή όχι.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ