• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

    Έλευση «εξωγήινων» από το... 1938

    Η κοινή γνώμη προετοιμάζεται από πολύ παλιά


    Η Νέα Τάξη δουλεύει από καιρό τα σχέδιά της και μέσω του κινηματογράφου προετοιμάζει, με τον ενδεδειγμένο γι' αυτήν τρόπο, την κοινή γνώμη, ώστε να αντιδράσει κατάλληλα, όταν και εφόσον έρθει η ώρα που θα εφαρμοστούν.

    Στις 30 Οκτωβρίου 1938, ο θίασος του θεάτρου Μέρκιουρι μαζεύτηκε στο ραδιοσταθμό CBS στην Νέα Υόρκη για την διασκευή της νουβέλας του Όρσον Ουέλς «Πόλεμος των Κόσμων».
    Βράδυ, 30 Οκτωβρίου 1938: ο ραδιοφωνικός σταθμός CBS διακόπτει το πρόγραμμα του για να μεταδώσει μια έκτακτη είδηση: ένα περίεργο ιπτάμενο αντικείμενο προσγειώνετε στο New Jersey και όσοι το πλησιάζουν σκοτώνονται ακαριαία.
    Πρόκειται για εξωγήινους εισβολείς.
    Στα πρώτα 40 λεπτά ο Ουέλς διασκεύασε το μυθιστόρημα σε σειρά έκτακτων δελτίων με ζωντανό ρεπορτάζ, κατά τα οποία οι ακροατές ενημερώνονταν για μια εισβολή εξωγήινων.
    Κάπως έτσι θα συμβεί, με τα σύγχρονα βέβαια μέσα ενημέρωσης που πλέον διαθέτει ο κόσμος, σε περίπτωση που τελικά αποφασιστεί, η εφαρμογή του τετάρτου σεναρίου (θυμηθείτε ΕΔΩ), η εμφάνιση δηλαδή των αρχαίων θεών, οι οποί θα παριστάνουν τους εξωγήινους και θα έρθουν εν ειρήνη.
    Το μυαλό των ανθρώπων έχει τόσο συμπιεστεί από εισβολές εξωγήινων, που μόλις δουν ότι τελικά οι «εξωγήινοι» δεν θα έχουν επιθετικές προθέσεις, θα είναι τόση η ανακούφιση που θα τους εμπιστευτούν ακόμα και την παγκόσμια εξουσία.
    Δείτε το βίντεο από το 1938:

    liakonews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ