• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016

    Το αμερικανικό Πεντάγωνο διέταξε την αντιμετώπιση ζόμπι


    Απίστευτο και όμως αληθινό!


    Tο αμερικανικό Πεντάγωνο μελετά όλα τα πιθανά σενάρια για την αντιμετώπιση μιας κρίσης στην χώρα, τόσο στρατιωτικής φύσεως όσο και ιατρικής.
    Στην πραγματικότητα οι πολίτες τρομοκρατούνται, προκειμένου να αποδέχονται όλο και περισσότερα αστυνομικά μέτρα, ενώ παράλληλα προετοιμάζονται για το πραγματικό κοινωνικοπολιτικό κραχ που θα έρθει με διάφορα σενάρια να βλέπουν το φως της δημοσιότητας.
    Για παράδειγμα το Πεντάγωνο προσφέρει μαθήματα σε νοσοκόμες αναφορικά με το πώς να αντιμετωπίσουν μία εισβολή ζόμπι, όπως έδειχνε η πρόσφατη ταινία στο Hollywood.
    Με αυτό μπορεί κάποιος να γελάσει, αλλά είναι πράγματι οδηγία του Πενταγώνου.
    Οι νοσοκόμες καλούνται να εφαρμόσουν όλες τις αρχές και τα μοντέλα που έχουν μάθει αναφορικά με την αντιμετώπιση μιας πανδημίας σε μεγάλες περιοχές, σε περίπτωση όμως που υπάρξει εξέγερση ζόμπι, ανθρώπων δηλαδή προσβλημένων προφανώς με κάποιο ιό που θα έχει ετοιμάσει η Νέα Τάξη, παρόμοιο με την λύσσα.
    «Χρησιμοποιούμε το σενάριο του zombie apocalypse για να είναι πιο ενδιαφέρουσα η πλοκή και να υπάρχει μεγαλύτερο πεδίο δράσης και εκπαίδευσης για τους νοσοκόμους μας» αναφέρει Δρ. Κάθριν Λινγκ, επικεφαλής του εκπαιδευτικού προγράμματος.
    Τα βιολογικά όπλα της Νέας Τάξης είναι εδώ!

    liakonews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ