• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 13 Ιουνίου 2016

    Ελβετία: Το σατανιστικό θέαμα των εγκαινίων του τούνελ Γκοτάρντ και η Ευρώπη

    Την 1η Ιουνίου εγκαινιάστηκε στην Ελβετία το μεγαλύτερο σιδηροδρομικό τούνελ στον κόσμο. Πρόκειται για την σήραγγα  Γκοτάρντ η οποία με μήκος 57 χλμ. διασχίζει τις Άλπεις σε βάθος 2,3 χλμ.
    Τα εγκαίνια έγιναν με κάθε επισημότητα και καλεσμένους μεταξύ άλλων τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσούα Ολάντα και την Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκελα Μέρκελ.
    images (3)bild_s8Παρόλα αυτά η αισθητική της εκδήλωσης των Ελβετών και του Γερμανού σκηνοθέτη Volker Hesse που την οργάνωσε ξένισε πολλούς δημιουργώντας ανάμικτα αισθήματα.
    SWITZERLAND-SATANIC-RITUALΠολλοί είναι αυτοί που μιλούν για κάποιο είδος παγανιστικής ή και σατανιστικής  τελετής.
    gotthard-base-tunnel-cr-ap_329254719668Γεγονός είναι ότι μέσα απο τις αντιδημοκρατικές, αντεθνικές και παραδοσιακές δομές της ΕΕ, ξεπετάγωνται οι νεογνωστικές, αλλά παλαιοσατανιστικές δυνάμεις , οι οποίες πλέον νοιώθουν απόλυτα ασφαλείς να εκδηλωθούν και να προσεγγίσουν τους αδαείς πολίτες, αφού τα υποχείριά τους δια των στοών και οργανώσεων και με όχημα την αριστερά και την μεταφυσική της που είναι όντως το αριστερό και καό μονοπάτι, έχουν καταλάβει τις θέσεις εξουσίας.
    images (2)Το κράτος του Αντίχριστου ήδη επελαύνει ενάντια στην Χριστιανική Ευρώπη, είτε με την χρήση των μουσουλμανικών πληθυσμών, είτε με την πολιτική αδιαφάνεια και τον παγανιστικό ελευθεριασμό.


    Δείτε τα βίντεο


    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ