Υλικά
1 γαλλική μπαγκέτα
500 γραμμ. χοιρινή μπριζόλα λαιμού, κομμένη σε λεπτές
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
½ καρότο καθαρισμένο και τριμμένο στη χοντρή πλευρά του
Φύλλα ρόκας καθαρισμένα
5-6 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα για το σερβίρισμα
Διαδικασία
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το χοιρινό κρέας. Ανεβάζουμε τη φωτιά και σοτάρουμε το χοιρινό, ανακατεύοντας μέχρι να αλλάξει χρώμα το κρέας και να ψηθεί καλά από όλες τις πλευρές.
Κόβουμε, σχεδόν, μέχρι τη μέση την μπαγκέτα. Αν θέλουμε, μπορούμε να τα περάσουμε για 2 λεπτά από το τηγάνι, να πάρουν ελαφρώς χρώμα. Στη βάση του σάντουιτς τοποθετούμε τα φύλλα ρόκας. Προσθέτουμε τα κομματάκια του χοιρινού, τη μαγιονέζα και το τριμμένο καρότο.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.
Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.