• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Δευτέρα 25 Ιανουαρίου 2016

  ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ» ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ!

  ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΡΘΔΟΔΟΞΟΙ ΑΛΛΑ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ
  (ΚΑΚΩΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ «ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ» ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΟΥ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ
  «ΑΝΤΩΝΗ» ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΕΙΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,http://agiooros.org/viewtopic.php?f=12&t=11928&p=33765&sid=919998246371613c4075e3c07754abf2#p33765 , ΔΙΚΟ ΣΟΥ «ΟΡΟΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ»)
  (Συγκεκριμένο παράδειγμα το βιβλίο του ψευδοπροφήτη Γεωργίου Δ. Βαλαβάνη για τον «Μαρμαρωμένο Αυτοκράτορα Ιωάννη Βατάτζη που δήθεν θα αναστηθεί για να μας δώσει την Πόλη», http://www.marmaromenosautokratoras.gr/ το οποίο δεν περιέχει «βιβλιογραφία», ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΓΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕ… ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΞΑΡΧΗΣ ΟΤΙ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΣ)
  ΙΔΟΥ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ: Από την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ (ενδεικτικά αναφέρουμε εδώ μερικούς Αγίους Πατέρες με τις αγιοπατερικές πηγές και βιβλιογραφία, PG = «Migne, Patrologia Graeca», ΒΕΠΕΣ = Βιβλιοθήκη Ἑλλήνων Πατέρων Ἐκκλησιαστικῶν Συγγραφέων) γνωρίζουμε ότι ο Αντίχριστος προέρχεται εκτός της Εκκλησίας, εκ της εβραϊκής φυλής Δάν, Παλαιά Διαθήκη, Γέν. 49:17 Ὁ Δὰν θέλει εἶσθαι ὄφις ἐπὶ τῆς ὁδοῦ, ἀσπὶς ἐπὶ τῆς τρίβου, δάκνων τὰς πτέρνας τοῦ ἵππου, ὥστε ὁ ἱππεὺς αὐτοῦ θέλει πίπτει εἰς τὰ ὀπίσω. (Γεν. 49, 17., Δευτ. 33, 22). Εκ της φυλής του Δαν προέρχεται ο Αντίχριστος κατά τον Ειρηναίον (Adv Haer. V, 30,2). Ο Ιππόλυτος εφαρμόζει το περί Δάν λεγόμενον (Γεν. 49,17) στόν Αντίχριστον καί λέγει: «επί τού Αντίχριστου ό Πατριάρχης (Ιακώβ) βoά… ότι μέν ούτος εκ τής φυλής τού Δαν μέλλει γεvνάσθαι. Τό μέν έπί τού Σαμψών μερικόν γεγένηται. Τό δέ καθ’ όλου πληρωθήσεται έπί τόν Άντίχριστον» (ΒΕΠ 6. 201.282). Παράβαλε Μέγα Αθανάσιον (P.G. 28, 665).
  Ορθοδοξία σημαίνει Αποστολική Διαδοχή και ορθή-Ορθόδοξη Πίστη σύμφωνα με την Ιερή Παράδοση, την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, τις αποφάσεις των αγίων Οικουμενικών Συνόδων, το Πηδάλιο και τους Ιερούς Κανόνες της ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, των Αποστόλων, των Αγίων Πατέρων μας, Ομολογητών και Μαρτύρων, του Αγίου Λαού του Θεού ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΟΥΤΕ ΑΦΑΙΡΕΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΑΜΩΜΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΟΡΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΑΛΩΒΗΤΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΗ ΕΠΙ 2000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΕΡΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ, ΑΓΙΑΣ, ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΑΠΟ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΥΣ) ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ» ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗ «ΙΩΑΝΝΗ ΤΩΝ ΠΤΩΧΩΝ» Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΜΕΓΑΛΕΙΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…
  ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ ΨΕΥΔΟΜΕΛΛΟΝΤΟΛΟΓΟΙ-ΜΕΝΤΙΟΥΜ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΣ ΧΡΙΣΤΟΣ.
  ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΛΑΟ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ: «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία (του κακού)» ΤΟΥ ΙΣΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΚΑΙ ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ. [Από το Βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» του Μητροπολίτη Φλωρίνης Αυγουστίνου Καντιώτη, Η ΠΡΟΦΗΤΈΙΑ ΕΧΕΙ ΑΡΙΘΜΗΣΗ (90) «Τον Πάπα να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία», ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ]. ΩΣΤΟΣΟ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ «ΑΓΡΑΦΗΣ ΙΕΡΑΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ» ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ ΑΦΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΟΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΙΚΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ, Ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΑΛΑΖΟΝΙΚΑ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΕΙΟ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΔΟΓΜΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ Filioque (Φιλιόκβε) ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΕΣΕ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΔΟΞΑΣΙΕΣ ΤΟΥ.
  [ …»Γιατί κακοφαίνεται σὲ κάποιους, ὅταν ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς ὀνοματίζη τὸν Πάπα ἀντίχριστο; Κανεὶς αἱρετικὸς δὲν τόλμησε νὰ θεσπίση διὰ τὸν ἑαυτό του, ὅσα ἐθέσπισε ὁ Πάπας δι᾽ ἑαυτόν. Ὁ Ἅγιος Κοσμᾶς τὸν ὠνομάτισε ἀντίχριστο 200 χρόνια, πρὶν ὁ ἴδιος ὁ Πάπας διὰ τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων καθιερώση τὸν ἑαυτό του ὡς τὸ μοναδικὸ πρόσωπο, τὸ ὅποιο φέρει τὰ χαρακτηριστικὰ καὶ τὸ ἔργο τοῦ Ἀντιχρίστου. Ἄρα ὁ ἴδιος ὁ Πάπας ἐπικύρωσε στὴν πρᾶξι τὴν περὶ τοῦ ἑαυτοῦ του προφητεία τοῦ Ἁγίου Κοσμᾶ τοῦ Αἰτωλοῦ.
  Ἰδοὺ ἡ ἀπόδειξι διὰ τῶν ἄρθρων τῶν Βατικανίων δογματικῶν Συνοδικῶν ἀποφάσεων:
  “Ὁ Πάπας… εἶναι ἄνθρωπος Θεός… ἡ δὲ ἐξουσία του εἶναι ἀπεριόριστη… (ἡ ὁποία) ἐκτείνεται στὰ οὐράνια, τὰ γήϊνα καὶ τὰ καταχθόνια…”.
  “Ὁ Πάπας… εἶναι ἀλάθητος ὅπως ὁ Θεός… ἔχει τὴ δύναμη νὰ κάνει καθετί, ποὺ ὁ Θεὸς κάνει… Τοποτηρητὴς τοῦ Θεοῦ”.
  “Ἔχει τὸ δικαίωμα νὰ διορθώνει καθετί, τὸ ὁποῖον θεωρεῖ ἀναγκαῖο μέσα στὴν Καινὴ Διαθήκη. Δύναται νὰ μεταβάλλει καὶ τὰ ἴδια τὰ Μυστήρια, ποὺ ἔχουν ὁριστεῖ ἀπὸ τὸν Ἰησοῦ Χριστό”.
  “ Ὁ Πάπας εἶναι πιὸ ψηλὰ ἀπ’ ὅλους τοὺς νόμους”.
  “Ἂν ὁ Πάπας ἀποφασίσει ἐνάνtια στὴν κρίση τοῦ Θεοῦ, τότε ἡ κρίση τοῦ Θεοῦ πρέπει νὰ διορθωθεῖ, νὰ μεταβληθεῖ”.
  “Ὁ Πάπας εἶναι τὸ φῶς τῆς ἀλήθειας καὶ ἀνταύγειά της. Ὁ Πάπας εἶναι τὸ πᾶν ἐπὶ πάντων καὶ πάντα δύναται”8. (!)
  Μήπως εἴπατε τίποτα;»…
  (Σ. Νόσωφ, «Ὁ Παπισμὸς καὶ οἱ ἀγῶνες του κατὰ τῆς Ὀρθοδοξίας». Μετάφρ. Χαρ. Ἰ. Ἀσιώτη 1997, σελ. 23, 24, 25, 27. –Ἀρχιμ. Σπυρίδωνος Μπιλάλη, «Ὀρθοδοξία καὶ Παπισμός», Ἀθῆναι 1988, βλ. τὰ κεφάλαια περὶ τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων – Πρωτ. Γεωργίου Μεταλληνοῦ, «Πῶς ἔγινε ὁ Πάπας ἀλάθητος», Ἀθῆναι–Τρίκαλα 2002. Εἶναι λάθος μας ποὺ δὲν μεταφράστηκαν στὰ Ἑλληνικὰ ὅλα τὰ ἄρθρα τῶν δύο Βατικανίων Συνόδων, ὥστε νὰ ἀντικρουστοῦν ὅλες οἱ αἱρετικὲς πλάνες περὶ Πρωτείου καὶ ἀλαθήτου τοῦ Πάπα, περὶ καταργήσεως τοῦ Συνοδικοῦ πολιτεύματος τῆς Ἐκκλησίας, περὶ καταργήσεως βασικὰ τῆς Ἐκκλησίας)
  Δείτε αναλυτικά στο άρθρο «Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ, Ο ΠΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΛΟΝ ΑΛΑΣ» , το άρθρο – μελέτη της μοναχής Ευθυμίας, Ηγουμένης της Ι.Μονής Αγίου Κοσμά Θέρμου Αιτωλ/νιας αποτελεί απάντηση σε όσους αμφισβητούν την διδαχή του αγίου Κοσμά «τον Πάπα να καταράσθε». Πηγή: Ορθόδοξος Τύπος, 30/7/2010, Σελίς 7η, ΕΤΟΣ Ν΄ ΑΡΙΘΜΟΣ ΦΥΛΛΟΥ 1842 .
  Επιπλέον δείτε την προφητεία για τον αντίχριστο «αλάθητο» αιρετικό Πάπα της Ρώμης με αρίθμηση 90) «Τον Πάπαν να καταράσθε, διότι αυτός θα είναι η αιτία» από το βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» του ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΦΛΩΡΙΝΗΣ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΥ ΚΑΝΤΙΩΤΟΥ στην σελίδα http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=42718 . ]
  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΒΙΒΛΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΕ «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ» ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΝΕΕΣ Ή ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΤΙΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ… ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  Η «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» ΣΤΗ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΙΩΑΝΝΗ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ Ή ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ» ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ, ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ», ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ…
  ΤΟ ΠΙΟ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ «ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΝΕΟΧΙΛΙΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΝΗ… ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ.
  [ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ Πηγή http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=42718
  Σημείωσις: Οἱ προφητεῖες αὐτούσιες καὶ τὰ σχόλια στὶς παρενθέσεις ἐλήφθησαν ἀπὸ τὸ βιβλίο «ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ» τοῦ Μητροπολίτου Φλωρίνης Αὐγουστίνου Καντιώτου.
  19. «Ὅταν θὰ ἰδῆτε τὸ χιλιάρμενον στὰ ἑλληνικὰ ὕδατα, τότε θὰ λυθῆ τὸ ζήτημα τῆς Πόλης».
  (ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ως Ευστάθιος Μοσχοβίτης…. ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΩ «ΜΕ ΑΡΙΘΜΗΣΗ 19» ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ» ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ή ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ… ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΝΩΧ ΚΑΙ ΗΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΣΚΟΤΩΣΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ» (ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΙΑ΄ ΣΤΙΧΟΙ 1-19) ]
  ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ «ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ», ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ.
  ΜΗΝ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΑΙΡΕΤΙΚΟΥΣ «ΧΙΛΙΑΣΤΕΣ» ΠΟΥ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΡΘΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΡΘΗΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ ΠΟΥ ΙΔΡΥΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΝΗ, (ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΓΙΟΙ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΟΠΩΣ Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ Ο ΕΛΕΗΜΟΝΑΣ [1193 1254], ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΙΧΕ ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ Ο Άγιος Ανδρέας ο δια Χριστόν Σαλός ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΙΩΝΑ ΜΕΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΒΑΤΑΤΖΗ ΩΣ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ) ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ, ΜΕΓΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟ, ΜΕΓΑ ΦΩΤΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΘΡΟΝΟΥΣ ΚΑΘΙΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ, ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΑΙΩΝΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΘΩΣ ΔΙΑΔΟΘΗΚΕ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΗΚΕ ΣΕ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΛΑΟΥΣ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ… ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η «ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ» ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΛΟΓΟΥ Π .Ν ΤΡΕΜΠΕΛΑ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΙΩΑΝΝΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 20, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΛΑΝΕΣ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΧΙΛΙΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΓΙΑΤΙ ΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΩΝ ΒΑΣΙΛΕΩΝ, ΤΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ «ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ», ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
  Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ «ΓΙΑ ΝΑ ΘΟΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ»…
  Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ (ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΛΑΜΠΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΗΛΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΧ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΟ ΑΝΟΜΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ ΜΕ ΨΕΥΔΟΘΑΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΜΕ ΩΣ ΘΕΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΛΑΒΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ, ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ 666,
  Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο – συμπληρωμένο) .
  Η ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΑ ΣΥΜΒΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ…
  ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΤΗΝ «ΠΟΛΗ», ΤΟ «ΜΕΓΑ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ» ΑΛΛΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ.
  ΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…. ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΙΩΑΝΝΗ Ή ΑΛΛΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΟΥΤΕ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ…
  ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ Ή ΜΕ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ (ΜΙΑ ΑΓΙΑ) ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1948… ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΑΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ. ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο «ΙΩΑΝΝΗΣ» (Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ) ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΩΣ Ο «ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΟΠΩΣ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΘΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΒΔΕΛΥΓΜΑ ΤΗΣ ΕΡΗΜΩΣΕΩΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΔΑΝ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ… «ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ»… ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΦΟΡΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ή ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ… ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ…
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΠΟ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΗ ΑΠΟΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ. ΧΩΡΙΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΥΡΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΜΕ ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ;
  Από την ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ (ενδεικτικά αναφέρουμε εδώ μερικούς Αγίους Πατέρες με τις αγιοπατερικές πηγές και βιβλιογραφία, PG = «Migne, Patrologia Graeca», ΒΕΠΕΣ = Βιβλιοθήκη Ἑλλήνων Πατέρων Ἐκκλησιαστικῶν Συγγραφέων) γνωρίζουμε ότι ο Αντίχριστος προέρχεται εκτός της Εκκλησίας, εκ της εβραϊκής φυλής Δάν, Γέν. 49:17 Ὁ Δὰν θέλει εἶσθαι ὄφις ἐπὶ τῆς ὁδοῦ, ἀσπὶς ἐπὶ τῆς τρίβου, δάκνων τὰς πτέρνας τοῦ ἵππου, ὥστε ὁ ἱππεὺς αὐτοῦ θέλει πίπτει εἰς τὰ ὀπίσω. (Γεν. 49, 17., Δευτ. 33, 22). Εκ της φυλής του Δαν προέρχεται ο Αντίχριστος κατά τον Ειρηναίον (Adv Haer. V, 30,2). Ο Ιππόλυτος εφαρμόζει το περί Δάν λεγόμενον (Γεν. 49,17) στόν Αντίχριστον καί λέγει: «επί τού Αντίχριστου ό Πατριάρχης (Ιακώβ) βoά… ότι μέν ούτος εκ τής φυλής τού Δαν μέλλει γεvνάσθαι. Τό μέν έπί τού Σαμψών μερικόν γεγένηται. Τό δέ καθ’ όλου πληρωθήσεται έπί τόν Άντίχριστον» (ΒΕΠ 6. 201.282). Παράβαλε Μέγα Αθανάσιον (P.G. 28, 665).
  Ο Ανδρέας Καισαρείας λέγει: «Είκός (=εύλογον) δέ και τόν Αντίχριστον Εκ των άνατολικών μερών της Περσικής γής ένθα ή φυλή τού ΔΑΝ, εκ ρίζης Eβραiων Εξερχόμενον» (P.G. 106, 368 C).
  Προέρχεται λοιπόν ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΟΜΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ, έσχατος Αντίχριστος από τους Εβραίους Σιωνιστές και εκτός της Μίας Αγίας Εκκλησίας. Θα εμφανιστεί ο ένας, ο έσχατος «αντίχριστος», που συγκεφαλαιώνει πάσα αίρεση και αποστασία και άρνηση Χριστού. Ο Χριστός ομιλεί περί των ψευδοχρίστων -αντιχρίστων, (Ματθ. 24,5) «5 πολλοὶ γὰρ ἐλεύσονται ἐπὶ τῷ ὀνόματί μου λέγοντες, ἐγώ εἰμι ὁ Χριστός, καὶ πολλοὺς πλανήσουσι». (Ματθ. 24, 24-27) «24 ἐγερθήσονται γὰρ ψευδόχριστοι καὶ ψευδοπροφῆται καὶ δώσουσι σημεῖα μεγάλα καὶ τέρατα, ὥστε πλανῆσαι, εἰ δυνατόν, καὶ τοὺς ἐκλεκτούς. 25 ἰδοὺ προείρηκα ὑμῖν. 26 ἐὰν οὖν εἴπωσιν ὑμῖν, ἰδοὺ ἐν τῇ ἐρήμῳ ἐστί, μὴ ἐξέλθητε, ἰδοὺ ἐν τοῖς ταμείοις, μὴ πιστεύσητε· 27 ὥσπερ γὰρ ἡ ἀστραπὴ ἐξέρχεται ἀπὸ ἀνατολῶν καὶ φαίνεται ἕως δυσμῶν, οὕτως ἔσται καὶ ἡ παρουσία τοῦ υἱοῦ τοῦ ἀνθρώπου·». Ο Χριστός ελέγχει τούς αποστάτες Ιουδαίους (Ιωαν. 5, 43) «43 ἐγὼ ἐλήλυθα ἐν τῷ ὀνόματι τοῦ πατρός μου, καὶ οὐ λαμβάνετέ με· ἐὰν ἄλλος ἔλθῃ ἐν τῷ ὀνόματι τῷ ἰδίῳ, ἐκεῖνον λήψεσθε». Με σαφήνεια διακρίνει ο Χριστός μεταξύ των πολλών αντίχριστων και του ενός «Αντίχριστου», που μέλλει να έλθει και ο αριθμός του ονόματός του είναι χξς’ (666). Αποκάλυψη του Ιωάννου κεφ. ιγ’ 15-18, «καὶ ἐδόθη αὐτῷ πνεῦμα δοῦναι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα καὶ λαλήσῃ ἡ εἰκὼν τοῦ θηρίου καὶ ποιήσῃ, ὅσοι ἐὰν μὴ προσκυνήσωσι τῇ εἰκόνι τοῦ θηρίου, ἵνα ἀποκτανθῶσι. 16 καὶ ποιεῖ πάντας τοὺς μικροὺς καὶ τοὺς μεγάλους, καὶ τοὺς πλουσίους καὶ τοὺς πτωχούς, καὶ τοὺς ἐλευθέρους καὶ τοὺς δούλους, ἵνα δώσουσιν αὐτοῖς χάραγμα ἐπὶ τῆς χειρὸς αὐτῶν τῆς δεξιᾶς ἢ ἐπὶ τῶν μετώπων αὐτῶν, 17 καὶ ἵνα μή τις δύνηται ἀγοράσαι ἢ πωλῆσαι εἰ μὴ ὁ ἔχων τὸ χάραγμα, τὸ ὄνομα τοῦ θηρίου ἢ τὸν ἀριθμὸν τοῦ ὀνόματος αὐτοῦ. 18 Ὧδε ἡ σοφία ἐστίν· ὁ ἔχων νοῦν ψηφισάτω τὸν ἀριθμὸν τοῦ θηρίου· ἀριθμὸς γὰρ ἀνθρώπου ἐστί· καὶ ὁ ἀριθμὸς αὐτοῦ χξς΄». ΔΕΙΤΕ στην Καινή Διαθήκη, προτείνω μετά συντόμου ερμηνείας υπό Π. Ν. Τρεμπέλα, Έκδοση: Αδελφότης Θεολόγων «ο Σωτήρ», όπου εξηγείται ότι είναι το χξς΄ = 666. ΔΕΙΤΕ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ (ΤΟ ΣΦΡΑΓΙΣΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ 666) ΚΑΙ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ της προσωπικής ζωής όλων των πολιτών (ανανεωμένο – συμπληρωμένο) .
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΑΝΗΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΕΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ «ΒΑΘΙΑ ΧΡΙΣΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ» ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ «ΠΑΤΕΡ ΗΜΩΝ» …» ΚΑΙ ΜΗ ΕΙΣΕΝΕΓΚΗΣ ΗΜΑΣ ΕΙΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΝ, ΑΛΛΑ ΡΥΣΑΙ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ».
  ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΙΡΕΤΙΚΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΩΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΥΦΛΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΑΝ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ» ΠΟΥ ΔΕΝ ΖΕΙ Ή ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ «ΜΕ ΘΡΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΥΘΟΥΣ» ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ… ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;
  ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ (ΟΧΙ «ΓΕΡΟΝΤΩΝ» ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…) ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΕΡΜΗΝΕΥΟΥΝ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ή ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ»… ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ… ΒΕΒΑΙΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΕΡΜΗΝΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΘΕΛΕΙ…
  Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΖΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ.
  ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΘΡΥΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΝ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΙΩΑΝΝΗ», ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ…
  ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ» ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝΤΑΙ ΕΝΤΕΧΝΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ «ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ» ΜΙΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΗΣ «ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ» ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΣΥΓΧΩΝΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΙΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΑΓΙΩΝ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΓΙΟΛΟΓΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ «ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ». ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ «ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΙΩΑΝΝΗ» ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΕΥΗΜΕΡΙΑ…
  ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΠΟΥ ΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΩΣ ΓΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ, ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΩΝ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΡΩΤΕΥΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΚΛΑΒΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ… ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ… ΟΠΩΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ.
  ΑΣ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΑΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΟΙΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ»; ΕΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΙΩΣΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ….
  ΑΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΘΕΟ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙ ΧΙΛΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ… ΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΜΕ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΧΑΣΑΜΕ…
  ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΤΗΝ ΝΙΝΕΥΗ…
  ΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ, ΑΣ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΦΟΡΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ, ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΟΥΜΕ ΣΚΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ 666 ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ…
  ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΦΕΝΤΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΣΑΝΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΑ…
  Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ…
  ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
  ΟΤΑΝ ΔΕΧΤΗΚΕ ΜΕ ΤΙΜΕΣ ΤΟΝ «ΑΛΑΘΗΤΟ» ΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΠΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ «ΑΔΕΛΦΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ» ΤΗΝ ΑΙΡΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΑΣ;
  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ…
  ΤΟ 1453 ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΜΕ ΔΕΛΕΑΡ ΤΗΝ ΨΕΥΔΟΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΒΑΣΙΛΕΥΟΥΣΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΑΠΟΡΘΗΤΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, «ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ»… ΑΣ ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΜΙΑ, ΑΓΙΑ, ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΟΓΚΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΑΒΑΝ ΟΙ ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΜΑΣ (ΕΔΑΦΟΣ-ΥΠΕΔΑΦΟΣ- ΟΡΥΚΤΑ).
  ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΔΙΑΘΗΚΗΣ ΑΝΑΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΟΠΩΣ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ… ΑΣ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ…
  ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ;
  Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΡΘΑ ΓΙΑΤΙ ΓΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ.
  ΤΟ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ….
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ», ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΙΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΡΜΗΝΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΕΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΛΛΑ ΒΑΣΙΖΟΜΕΝΟΙ ΣΕ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΒΙΒΛΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΥΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ….
  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΟΡΘΟΔΟΞΑ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ, ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΝΗΣΤΕΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΔΙΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  ΓΙΑΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΧΡΙΣΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ.
  ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΑΝΑΞΙΟΣ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο «ΑΛΑΘΗΤΟΣ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΠΑΠΑΣ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΜΕ ΤΑΠΕΙΝΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ…
  ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΩΖΕΙ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ…
  ΑΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΠΙΣΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΤΟΥ «ΑΛΑΘΗΤΟΥ» ΑΙΡΕΤΙΚΟΥ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΙΣΤΩΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ;
  ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΓΙΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΒΙΒΛΙΑ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΣΟΥΝ.
  ΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΧΡΙΣΤΟ ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ ΖΩΗ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ… ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΣΕ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΙΩΑΝΝΗ Ή ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ» ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΘΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ «ΠΟΛΗ»; ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΒΡΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ; ΠΟΙΟΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΕ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΙΣΟΣ;
  [ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ….
  ΕΛΑΒΑ ΚΑΙ ΝΕΟ ΒΙΒΛΙΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΔΙΑΔΙΔΟΥΝ ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ… ΩΣΤΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΙΟΡΕΙΤΗΣ.
  ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΝΑΝ ΛΑΙΚΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕ ΠΗΓΕΣ ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΕΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΟΤΙ «ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ Ο ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ».
  ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ… ΑΛΛΑ ΘΕΡΜΗ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟ… ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΥΤΕ ΩΣ «ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ»… ]
  ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ ΤΙΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΟΣΟΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΜΕ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΠΗΓΕΣ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ, ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΦΟΡΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ ΝΑ «ΒΑΠΤΙΖΟΝΤΑΙ» ΑΓΙΟΠΑΤΕΡΙΚΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ.
  ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣΔΟΚΟΥΝ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΖΩΗ ΑΙΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΜΕΣΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΨΥΧΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΟΛΑΣΗ.
  ΓΙΑΤΙ Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΟΥ…
  ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΝ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΡΙΤΟ, ΣΤΙΧΟΙ: 1 «Τοῦτο δὲ γίνωσκε, ὅτι ἐν ἐσχάταις ἡμέραις ἐνστήσονται καιροὶ χαλεποί· 2 ἔσονται γὰρ οἱ ἄνθρωποι φίλαυτοι, φιλάργυροι, ἀλαζόνες, ὑπερήφανοι, βλάσφημοι, γονεῦσιν ἀπειθεῖς, ἀχάριστοι, ἀνόσιοι, 3 ἄστοργοι, ἄσπονδοι, διάβολοι, ἀκρατεῖς, ἀνήμεροι, ἀφιλάγαθοι, 4 προδόται, προπετεῖς, τετυφωμένοι, φιλήδονοι μᾶλλον ἢ φιλόθεοι, 5 ἔχοντες μόρφωσιν εὐσεβείας, τὴν δὲ δύναμιν αὐτῆς ἠρνημένοι. καὶ τούτους ἀποτρέπου. 6 ἐκ τούτων γάρ εἰσιν οἱ ἐνδύνοντες εἰς τὰς οἰκίας καὶ αἰχμαλωτίζοντες γυναικάρια σεσωρευμένα ἁμαρτίαις, ἀγόμενα ἐπιθυμίαις ποικίλαις, 7 πάντοτε μανθάνοντα καὶ μηδέποτε εἰς ἐπίγνωσιν ἀληθείας ἐλθεῖν δυνάμενα. 8 ὃν τρόπον δὲ Ἰαννῆς καὶ Ἰαμβρῆς ἀντέστησαν Μωϋσεῖ, οὕτω καὶ οὗτοι ἀνθίστανται τῇ ἀληθείᾳ, ἄνθρωποι κατεφθαρμένοι τὸν νοῦν, ἀδόκιμοι περὶ τὴν πίστιν. 9 ἀλλ’ οὐ προκόψουσιν ἐπὶ πλεῖον· ἡ γὰρ ἄνοια αὐτῶν ἔκδηλος ἔσται πᾶσιν, ὡς καὶ ἐκείνων ἐγένετο. 10 Σὺ δὲ παρηκολούθηκάς μου τῇ διδασκαλίᾳ, τῇ ἀγωγῇ, τῇ προθέσει, τῇ πίστει, τῇ μακροθυμίᾳ, τῇ ἀγάπῃ, τῇ ὑπομονῇ, 11 τοῖς διωγμοῖς, τοῖς παθήμασιν, οἷά μοι ἐγένοντο ἐν Ἀντιοχείᾳ, ἐν Ἰκονίῳ, ἐν Λύστροις, οἵους διωγμοὺς ὑπήνεγκα! καὶ ἐκ πάντων με ἐρρύσατο ὁ Κύριος. 12 καὶ πάντες δὲ οἱ θέλοντες εὐσεβῶς ζῆν ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ διωχθήσονται· 13 πονηροὶ δὲ ἄνθρωποι καὶ γόητες προκόψουσιν ἐπὶ τὸ χεῖρον, πλανῶντες καὶ πλανώμενοι. 14 σὺ δὲ μένε ἐν οἷς ἔμαθες καὶ ἐπιστώθης, εἰδὼς παρὰ τίνος ἔμαθες, 15 καὶ ὅτι ἀπὸ βρέφους τὰ ἱερὰ γράμματα οἶδας, τὰ δυνάμενά σε σοφίσαι εἰς σωτηρίαν διὰ πίστεως τῆς ἐν Χριστῷ Ἰησοῦ. 16 πᾶσα γραφὴ θεόπνευστος καὶ ὠφέλιμος πρὸς διδασκαλίαν, πρὸς ἔλεγχον, πρὸς ἐπανόρθωσιν, πρὸς παιδείαν τὴν ἐν δικαιοσύνῃ, 17 ἵνα ἄρτιος ᾖ ὁ τοῦ Θεοῦ ἄνθρωπος, πρὸς πᾶν ἔργον ἀγαθὸν ἐξηρτισμένος».
  ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ (ΤΡΕΛΟΙ) ΖΗΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΝΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΕΚΚΛΗΣΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ.
  ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΜΥΘΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΕΥΤΟΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΩΝ ΑΙΡΕΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ (ΠΟΛΛΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΣΟΦΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΥΝ ΤΙΣ ΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΟΥΛΑΤΟ, ΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ, ΤΗΝ «ΒΑΣΟΥΛΑ» ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ) ΚΑΙ ΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ 2000 ΕΤΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΜΙΑΣ ΑΓΙΑΣ ΟΡΘΟΔΟΞΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ. ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ, Β΄ ΠΡΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ 2, ΣΤΙΧΟΣ: 15 «στήκετε, καὶ κρατεῖτε τὰς παραδόσεις ἃς ἐδιδάχθητε εἴτε διὰ λόγου εἴτε δι’ ἐπιστολῆς ἡμῶν».
  ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:
  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ
  Κατά του Οικουμενισμού
  (ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ)
  ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΠΙΣΤΕΩΣ «Η ΑΠΟΤΕΙΧΙΣΗ ΜΟΥ» από την Παναίρεση του Οικουμενισμού, από τον Ευστάθιο Μοσχοβίτη

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ