• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

    10 + 2 smartphones που αξίζει να περιμένεις το 2016

    Το 2016 αναμένεται να παρουσιαστούν μερικά από τα καλύτερα smartphones που έχουμε δει μέχρι σήμερα. Οι συσκευές που θα δούμε, εκτός από τον πανέμορφο και λεπτομερή σχεδιασμό τους, αναμένεται να φέρουν νέα χαρακτηριστικά και λειτουργίες που εκατοντάδες χρήστες περίμεναν εδώ και χρόνια.
    Κάθε smartphone θα διαφέρει από τα υπόλοιπα, και αν κρίνουμε από τον τεράστιο ανταγωνισμό που υπάρχει αυτή την στιγμή, κάθε εταιρεία θα βάλει τα δυνατά της για να ξεχωρίσει στην αγορά.
    Συλλέξαμε μερικά από τα καλύτερα smartphones που αναμένεται να δούμε μέσα στο 2016 και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω. Προσοχή, ωστόσο, μιας και οι παρακάτω περιγραφές αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά βασίζονται σε συνεχές φήμες που ακούμε και τίποτα δεν έχει γίνει επίσημο ακόμα.

    1. LG G5

    Μπορεί το LG G4 να βρίσκεται ακόμα στα ράφια των καταστημάτων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η εταιρεία πίσω από αυτό δεν ξεκίνησε να δημιουργεί ήδη ένα διάδοχο. Αλλά το G5 έρχεται με νέα χαρακτηριστικά που κάνουν την ‘αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων’ παλιά τεχνολογία. Αναμένεται πως το καινούργιο smartphone της LG θα έχει αναγνώριση ματιών, κάτι σαν αυτό που είχαμε δει με τη σειρά Axon της ZTE.
    Smartphone - LG-G5-design
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Full QHD οθόνη ή UHD οθόνη
    2. 4 ή 5 GB μνήμης RAM
    3. Snapdragon 810 ή κάποιος νεότερος επεξεργαστής
    4. 21MP κάμερα που μπορεί να τραβάει 4k φωτογραφίες
    5. Τελευταία έκδοση λειτουργικού

    2. Samsung Galaxy S7

    Το Samsung Galaxy S7 θα είναι σίγουρα το επόμενο καλύτερο smartphone της Samsung. Μετά την κυκλοφορία του S6 και S6 Edge, η εταιρεία σκέφτεται πως θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά και φέτος. Ωστόσο, αν και δεν έχει ανακοινωθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του S7 μέχρι στιγμής, αναμένεται να μάθουμε περισσότερες πληροφορίες στο Mobile World Congress 2016 τον Φεβρουάριο ή τον Μάρτιο.
    Αρχικά, γνωρίζουμε πως η συσκευή θα διατεθεί πρώτα στις ΗΠΑ, στη συνέχεια θα κυκλοφορήσει στην Βραζιλία και μετά σε όλες τις υπόλοιπες χώρες (ή τελευταία χώρα αναμένεται να είναι η Ινδία). Το smartphone επρόκειτο να κυκλοφορήσει σε διαφορετικές εκδόσεις, και μέχρι στιγμής έχουν γίνει γνωστές οι εξής: Galaxy S7, Galaxy S7 Edge, Galaxy S7 Edge Plus και Galaxy S7 Plus.
    Δεν υπάρχει ούτε η παραμικρή λεπτομέρεια για τα τεχνικά χαρακτηριστικά της επερχόμενης ναυαρχίδας, αλλά σύμφωνα με αρκετές φήμες, ίσως είναι μερικά από τα παρακάτω.
    Smartphone - Samsung Galaxy S7
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Το Samsung Galaxy S7 θα έρθει με Android
    2. Snapdragon 820 ή Exynos επεξεργαστής με 4 ή 6 GB μνήμης RAM
    3. Απίστευτες ταχύτητες ίντερνετ με το νέο 5G
    4. Η οθόνη αναμένεται να είναι 5.5-ιντσών με 4k ή 5k ultra high amoled
    5. Αναμένεται να κοστίζει 1.111 στις ΗΠΑ και 70.500 Rs στην Ινδία
    6. Η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τον Απρίλιο του 2016

    3. Xiaomi Mi 6

    Οι άνθρωποι περιμένουν πάρα πολλά από την Xiaomi για το 2016 και ελπίζουμε πως θα τους ευχαριστήσει όλους με το λανσάρισμα του Mi 6. Στη περίπτωση που δεν την έχεις ακουστά, η Xiaomi είναι εταιρεία που κυκλοφορεί high-end smartphones με πολύ χαμηλές τιμές. Υπάρχουν αρκετές φήμες για το πότε θα κυκλοφορήσει το Mi 6 και ποια θα είναι τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμιά επίσημη πληροφορία από την εταιρεία.
    Smartphone - 2016-Xiaomi-Mi6-Rumors
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Ultra HD 2160×3840 pixels Super Amoled οθόνη
    2. Qualcomm Snapdragon 820 επεξεργαστής
    3. 4GB μνήμης RAM
    4. Υπάρχει πιθανότητα να έρθει με 5G
    5. 4200mAH μπαταρία
    6. 21MP πισινή κάμερα και 13MP η μπροστινή κάμερα

    4. OnePlus Three

    Το OnePlus Three αναμένεται να συνεχίσει τη μεγάλη επιτυχία του OnePlus Two. Η προηγούμενη συσκευή τράβηξε το ενδιαφέρον αρκετών ανθρώπων χάρη στην κάμερα και την ταχύτητα του επεξεργαστή της. Το επερχόμενο smartphone αναμένεται να κάνει τη διαφορά και να κινήσει μεγαλύτερο ενδιαφέρον ολοκληρώνοντας μέχρι το τέλος της χρονιάς εκατοντάδες πωλήσεις.
    Σύμφωνα με τον CEO και Co-Founder της εταιρείας, Carl Pei, η νέα συσκευή της εταιρείας δεν θα είναι το OnePlus 3, κάτι το οποίο μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι άλλο σκοπεύουν να λανσάρουν μέχρι το τέλος της χρονιάς.
    Smartphone - oneplus-three-3-leak-rumours
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. 5GB μνήμης RAM
    2. 5-ιντσών UHD οθόνη
    3. 4400mAH μπαταρία
    4. Snapdragon 820 επεξεργαστής
    5. 21MP πισινής κάμερας και 13MP μπροστινής κάμερας
    6. Θα τρέχει Oxygen OS με Android M

    5. Oppo Find 9

    Το Oppo Find 9 δεν θα είναι απλά το καλύτερο smartphone που θα βγάλει η εταιρεία φέτος, αλλά θα είναι και αυτό που θα αναδείξει το μέλλον της Oppo ως εταιρεία. Σύμφωνα με στατιστικές, το Oppo Find 9 αναμένεται να μπει στην TOP 10 λίστα με τα καλύτερα smartphones του 2016. Οι φήμες για την συγκεκριμένη συσκευή ξεκίνησαν από το 2015 ακόμα, αλλά δεν υπήρξε καμιά επίσημη πληροφορία μέχρι στιγμής, τόσο για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του όσο και για το αν τελικά θα κυκλοφορήσει το 2016.
    Smartphone - Oppo-Find-9
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Τουλάχιστον 4G μνήμης RAM
    2. 20MP πισινής κάμερας και 8MP μπροστινής κάμερας
    3. 2560×1440 pixels (ανάλυση)
    4. 64GB εσωτερικής μνήμης
    5. 5-ιντσών οθόνη

    6. Apple iPhone 7

    Όπως και κάθε χρονιά, έτσι και τώρα η Apple αναμένεται να βγάλει ένα από τα καλύτερα smartphones που έχουμε δει. Το 2015 κυκλοφόρησε το iPhone 6s και iPhone 6s Plus, δύο εκπληκτικά smartphones τα οποία κυριάρχησαν σε πωλήσεις και αγαπήθηκαν από εκατομμύρια χρήστες.
    Καθώς οι φήμες ξεκίνησαν ήδη για την επερχόμενη συσκευή της Apple, οι χρήστες περιμένουν για άλλη μια φορά ένα high-end smartphone το οποίο θα φέρει χαρακτηριστικά που καμιά άλλη εταιρεία δεν έφερε μέχρι στιγμής. Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει πρώτα στις ΗΠΑ, μετά στην Κίνα, στην Αυστραλία, στην Αγγλία, στη Νέα Ζηλανδία, στην Ιαπωνία, στην Γαλλία, στην Γερμανία, στο Πουέρτο Ρίκο, στη Σιγκαπούρη, στο Χονγκ Κόνγκ και μετά σε όλες τις υπόλοιπες χώρες.
    Η συσκευή έχει ήδη πάρει το τίτλο του καλύτερου smartphone και αναμένεται να κάνει πάταγο στην ιστορία της Apple. Αν και οι φήμες για το συγκεκριμένο κινητό πολύ πιθανόν να είναι σωστές, αυτό δεν σημαίνει πως όντως θα είναι αυτές που θα δούμε.
    Smartphone - Apple iPhone 7
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. iOS 10 λειτουργικό σύστημα
    2. Αναβαθμισμένος επεξεργαστής Apple A10
    3. Θα παίρνει e-SIM κάρτες και όχι τις παραδοσιακές SIM
    4. Πολύ πιθανόν να έχει sidewall οθόνη (φωτογραφία εδώ)
    5. Αναστρέψιμο USB φορτιστή
    6. Αναμένεται να κοστίζει 937 δολάρια στις ΗΠΑ

    7. Microsoft Lumia 940 και 940 XL

    Αν και έχει γίνει πάταγος από εκατομμύρια χρήστες να αναφέρουν ότι το mobile λειτουργικό σύστημα της Microsoft έφτασε στο τέλος του, στην πραγματικότητα οι χρήστες των Lumia είναι άκρως ευχαριστημένοι από τις συσκευές τους. Πριν λίγες ημέρες ανακοινώθηκε πως η εταιρεία αγόρασε το domain name www.surfacephone.com, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα επίσημο για το αν όντως η εταιρεία σκοπεύει να παρατήσει τα Lumia και να ξεκινήσει να λανσάρει Surface Phones. Το domain, ωστόσο, φαίνεται να μεταφέρει τους χρήστες στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.
    Και τα δύο νέα μοντέλα αναμένεται να έρθουν με Windows 10. Αυτή τη φορά, οι χρήστες ελπίζουν πως το λειτουργικό θα είναι σταθερό και δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και bugs.
    Smartphone - Microsoft Lumia 940 & 940 XL
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. 1440×2560 pixel QHD οθόνη
    2. 7-ιντσών οθόνη
    3. Το 940 XL θα έρθει με οκταπύρινο επεξεργαστή Snapdragon 810
    4. Το 940 θα έρθει με εξαπύρινο επεξεργαστή Snapdragon 808
    5. Adreno 430 CPU
    6. 3GB μνήμης RAM
    7. Windows 10 λειτουργικό σύστημα
    8. 20MP Carl Zeiss πισινή κάμερα και 5MP μπροστινής κάμερας

    8. Sony Xperia Z6

    Το νέο μοντέλο αναμένεται να είναι ο διάδοχος του επιτυχημένου Z5, και σύμφωνα με την Sony, θα είναι εξαιρετικά ισχυρό. Η εταιρεία αναμένεται να κυκλοφορήσει αρκετά μοντέλα του Z6 ώστε να χτυπήσει κάθε χρήστη στην αγορά ανάλογα με τις ανάγκες του. Φήμες αναφέρουν ότι θα δούμε το Sony Xperia Z6, Sony Xperia Z6 Compact και Sony Xperia Z6 Ultra.
    Smartphone - Sony Xperia Z6
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Qualcomm 820 chipset ή οκταπύρινος επεξεργαστής στα 3GHz
    2. 4 ή 5GB μνήμης RAM
    3. 5-ιντσών οθόνη με 4K ανάλυσης
    4. 27MP κάμερας
    5. Touch ID ή ανιχνευτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων και retina scanner
    6. 128GB χωρητικότητας
    7. Αδιάβροχο, δεν έχει πρόβλημα στη σκόνη και απορροφά τους κραδασμούς
    8. Η μπαταρία αναμένεται να φορτίζει σε μόλις λίγα λεπτά
    9. 4k ανάλυση οθόνης
    10. Νέα θύρα USB (Type-C)

    9. Nokia C1

    Μετά την κυκλοφορία του πρώτου της Android Tablet το περασμένο Νοέμβριο, το Nokia N1, το οποίο θα περιέχει το εμπορικό σήμα της εταιρείας και όχι της Microsoft, φημολογείται ότι η Nokia ετοιμάζεται να λανσάρει ένα Android 5.0 Lollipop smartphone με την επωνυμία Nokia C1.
    Σύμφωνα με φήμες, η Nokia θέλει να «ρίξει» τη συμφωνία της με την Microsoft και να κάνει μια νέα αρχή με το Nokia C1. Οι φανατικοί της εταιρείας αναμένουν πως και πως για να δουν την πολυαγαπημένη τους μάρκα να στέκεται ξανά στα πόδια της.
    Smartphone - Nokia C1
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. 2GB μνήμης RAM
    2. 32GB εσωτερικής μνήμης
    3. 4G ίντερνετ
    4. 8MP πισινής κάμερας και 5MP μπροστινής κάμερας
    5. 5-ιντσών οθόνη
    6. Αναμένεται να κοστίζει μόλις 300 δολάρια

    10. Samsung Galaxy Note 6

    Το Samsung Galaxy Note 6 αναμένεται να κυκλοφορήσει στους επόμενους μήνες και μετά το λανσάρισμα του Galaxy S7 – μάλλον τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2016.
    Μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως το Note 6 δεν θα έρθει με τον ίδιο σχεδιασμό του Edge που είδαμε πέρυσι. Η εταιρεία θέλει να βγάλει μια νέα τεχνολογία για τους φανατικούς της χρήστες, οπότε αναμένουμε μια ευέλικτη οθόνη και ένα λεπτό σχεδιασμό στα 4,5 χιλιοστά. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν είναι σίγουρα ακόμα, αλλά μέχρι στιγμής φημολογείται πως θα είναι τα παρακάτω:
    Smartphone - Samsung Galaxy note 6
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. 30MP πισινής κάμερας και 16MP μπροστινής κάμερας
    2. 6GB μνήμης RAM και αναβάθμιση μέχρι 8GB RAM
    3. 4700mAH μπαταρία
    4. Από 16GB έως και 256GB εσωτερικής χωρητικότητας
    5. Samsung Exynos 9 οκταπύρινος επεξεργαστής
    6. 5-ιντσών οθόνη με 4k ανάλυση

    Περισσότερα smartphones…

    11. HTC M10

    Το HTC M10 αναμένεται να είναι ο διάδοχος του M9. Ως γνωστών, η HTC κατασκευάζει υπέροχα high-end και premium smartphones, οπότε αναμένεται η επερχόμενη συσκευή της να κάνει τη διαφορά για άλλη μια φορά. Το λανσάρισμα της νέα συσκευής αναμένεται να γίνει τον ερχόμενο Μάρτιο και φήμες αναφέρουν πως γνωρίζουν ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά.
    Smartphone - HTC M10
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. Qualcomm Snapdragon 820 chip
    2. 4GB μνήμης RAM
    3. 1,440 x 2,560 ανάλυση οθόνης
    4. 27MP πισινής κάμερας
    5. 32GB εσωτερικής χωρητικότητας
    6. 3500Mah μπαταρία

    12. ASUS Z1 Titan

    Το 2015 η Asus εξέπληξε πάρα πολύ κόσμο με την κυκλοφορία του Asus Zenfone 2, το οποίο ήρθε με 4GB μνήμης RAM όταν οι υπόλοιπες κατασκευάστριες εταιρείες κυκλοφορούσαν συσκευές με 3GB μνήμης RAM. Αν και δεν περιμένουμε νέα χαρακτηριστικά από την συγκεκριμένη εταιρεία, σίγουρα η νέα της συσκευή θα έρθει με δυνατά τεχνικά χαρακτηριστικά και χαμηλή τιμή.
    Smartphone - ASUS Z1 Titan
    Τεχνικά χαρακτηριστικά:
    1. 6GB μνήμης RAM
    2. 256GB εσωτερικής μνήμης
    3. 16MP πισινής κάμερας με διπλό flash
    4. Gorilla Glass 5 οθόνη, 5.5-ιντσών και 2k Amoled ανάλυση
    Εσύ ποια συσκευή περιμένεις περισσότερο το 2016;

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ