• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

    ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ


    Όλοι εμείς, οι Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι, Αποφασισμένοι Έλληνες,

    απευθυνόμαστε στον λαό της Ισπανίας, έναν λαό μαχητή της Δημοκρατίας και με Ιστορία, με τον οποίο μας συνδέει φιλία και συμπάθεια.


    Φίλοι μας Ισπανοί

    Η Ελλάδα καταρρέει… Η Ελλάδα πωλείται… Η Ελλάδα χάνεται…


    Ένα ολόκληρο έθνος βυθίστηκε μέσα στην φτώχεια, την θλίψη και την απαισιοδοξία. Οι νέοι εγκαταλείπουν τη χώρα κατά χιλιάδες. Οι αυτοκτονίες είναι πλέον καθημερινό φαινόμενο. Χωρίς διάθεση υπερβολής, στην πατρίδα μας συντελείται ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.



    Η Ελλάδα χτυπήθηκε συντονισμένα από τα διεθνή κέντρα τοκογλυφίας που ελέγχουν το χρήμα σε όλο τον πλανήτη και με το ύπουλο όπλο του χρέους, υποδουλώνουν τους λαούς ,αρπάζουν τον εθνικό πλούτο κάθε χώρας και τις ιδιωτικές περιουσίες των πολιτών. Με την συνέργεια των κυβερνήσεων (που το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το κομματικό συμφέρον και όχι το κοινωνικό όφελος )και των ΜΜΕ, έχουν χειραγωγήσει κάθε λαϊκή αντίδραση μέσω της τρομοκράτησης του κόσμου, της σύγχυσης και της παραπλάνησης.

    Επιπλέον δυσφημίζουν και διασύρουν τους λαούς της Ευρώπης, τον ένα εις βάρος του άλλου για να τους κρατούν διαιρεμένους και εχθρούς μεταξύ τους. Ξέρουν ότι μια μαζική συντονισμένη αντίδραση από όλους τους καταπιεσμένους, θα γκρέμιζε την εξουσία τους που είναι όμοια με πύργο από τραπουλόχαρτα , διότι βασίζεται στο ψεύδος και στην εξαπάτηση.

    Διαμόρφωσαν αρνητικό κλίμα εναντίον της Ελλάδας λέγοντας ότι το κακό ξεκίνησε από εκείνη και ότι όλοι οι πολίτες της Ευρώπης καλούνται να φορολογηθούν σκληρά για να σώσουν τους τεμπέληδες Έλληνες. Η πραγματικότητα όμως είναι εντελώς διαφορετική. Η Ελλάδα είχε χρέη όπως και όλες οι άλλες χώρες. Οι Έλληνες δουλεύουν όσο και οι υπόλοιποι Ευρωπαίοι.

    Απλά, οι διεθνείς τοκογλύφοι και οι υπάλληλοί τους, με αυτό το έξυπνο τρόπο φορολογούν όλους τους λαούς, επιβάλουν παντού σκληρή λιτότητα με παράλογες περικοπές και δυσβάστακτους φόρους. Ταυτόχρονα δεσμεύουν την δημόσια και ιδιωτική περιουσία μέσω των μνημονίων , διογκώνουν το χρέος της κάθε χώρας τόσο ώστε να μη μπορεί να αποπληρωθεί ποτέ…και όλα αυτά…στο όνομα της «Ευρωπαϊκής Αλληλεγγύης», «του Ευρωπαϊκού Δίκαιου» «της διάσωσης του ευρώ», «της ανάπτυξης»,«των μεταρρυθμίσεων», «της δημοσιονομικής προσαρμογής» και ένα σωρό άλλους τεχνικούς όρους για να συνεχίσουν ανενόχλητοι να κατακλέβουν.

    Μα το πιο τραγικό είναι ότι όλα αυτά τα χρέη, ήταν χρέη των τραπεζών και των στελεχών τους, τα οποία φορτώθηκαν οι λαοί στις πλάτες τους. Και αντί να θεωρούνται οι τράπεζες «μαγαζιά» με κέρδη, χασούρες και με χρεοκοπίες, αντιμετωπίζονται ως «μαγαζιά» τα κράτη, και οι τράπεζες θεωρούνται «ιεροί ναοί», για την διάσωση των οποίων οι λαοί πρέπει να θυσιαστούν μέχρι τελικού αφανισμού!!!

    Το «Ευρωπαϊκό ιδεώδες» έχει μετατραπεί σε «Ευρωπαϊκό εφιάλτη» και τα έθνη δεν παίρνουν απλά εντολές από την Ευρωπαϊκή Γερμανία αλλά υποταγμένα, τείνουν να γίνουν επαρχίες-αποικίες μιας Γερμανικής Ευρώπης. Η ευρω-ζώνη, με τη νομιμοποίηση διεστραμμένων πολιτικών πρακτικών, στραγγαλίζει τους αδύναμους λαούς, αδιαφορώντας για την επιβίωσή τους. H φτώχεια και η εξαθλίωση θα χτυπήσει αργά ή γρήγορα και την πόρτα των δυνατών χωρών, παρόλο που αυτό δεν είναι ορατό αυτή τη στιγμή. Τα κράτη –θύματα γονατίζουν το ένα μετά το άλλο πληρώνοντας φόρο αίματος , αθώων ανθρώπων.


    ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ!!!


    Πριν 2500 χρόνια περίπου ενώθηκαν όλες οι πόλεις-κράτη της Ελλάδας, στην περιοχή του Μαραθώνα για να αποκρούσουν τους Πέρσες κατακτητές. Το φως της Δημοκρατίας, παρατάχθηκε εκεί και νίκησε (σε μια παγκόσμιας σημασίας μάχη) το σκοτάδι της μοναρχίας.


    Σήμερα, όλοι οι δοκιμαζόμενοι λαοί της Ευρώπης, είναι επιτακτική ανάγκη, να παλέψουν ενωμένοι. Η Ιστορία μας καλεί να αγωνιστούμε ως σύγχρονοι μαραθωνομάχοι ενάντια στη βαρβαρότητα των τραπεζών, των διεθνών τοκογλύφων και των προδοτικών εθνικών μας κυβερνήσεων.


    Στις 12 Μαΐου του 2013 όλοι εμείς, οι Ανεξάρτητοι, Ακομμάτιστοι, Αποφασισμένοι Έλληνες, οργανώνουμε την «Επιχείρηση 2013 Μαραθών» με σκοπό να πραγματοποιήσουμε συνάντηση στον Ιστορικό Μαραθώνα, και να σχηματίσουμε Εθνοσυνέλευση για να απoκαταστήσουμε την Δημοκρατία, στη χώρα που την γέννησε. Η Εθνοσυνέλευση θα απαιτήσει να περιέλθει ‘εδώ και τώρα’ η εξουσία στον νόμιμο δικαιούχο και κυρίαρχο, τον Ελληνικό λαό, όπως ορίζει το Σύνταγμα.


    Για το εγχείρημα αυτό, ζητούμε την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη του Ισπανικού λαού και επιθυμούμε να έλθουμε σε επαφή με Κινήσεις και Κινήματα στην Ισπανία που έχουν το ίδιο σκεπτικό και στόχευση.

    Η επίθεση των τοκογλύφων στις χώρες μας είναι συντονισμένη, βάσει σχεδίου. Γι αυτό το λόγο συντονισμένη πρέπει να είναι και η δική μας απάντηση!



    Η ιστοσελίδα μας είναι: http://2013marathon.org/


    Επικοινωνήστε μαζί μας 

    στην ηλεκτρονική διεύθυνση : 2013marathon.fighter@gmail.com

    *ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΥΤΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΜΕΝΟ ΣΕ ΙΣΠΑΝΙΚΑ BLOGS


    http://www.triklopodia.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ