• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Παρασκευή 31 Μαΐου 2013

    Χρυσή Αυγή: Ο πρωθυπουργός αποκαλεί νεοναζί ένα εκατομμύριο Ελληνες

    Η Χρυσή Αυγή απαντά στον Αντώνη Σαμαρά, διότι «τόλμησε να αποκαλέσει νεοναζί ένα και πλέον εκατομμύριο Ελληνες».
    Το κόμμα εξέδωσε ανακοίνωση για να σχολιάσει την επιστολή-απάντηση του πρωθυπουργού προς τον Νάνο Βαλαωρίτη.

    «Η Χρυσή Αυγή είναι το Ελληνικό Εθνικιστικό Κίνημα που συσπειρώνει γύρω του ένα και πλέον εκατομμύριο Ελληνες. Αυτούς τους Ελληνες τόλμησε να αποκαλέσει "νεοναζί" ο Σαμαράς, ο άνθρωπος που εξελέγη με ψέματα και απάτες για να μετατραπεί σε δεκανίκι των τοκογλύφων και του εθνοκτόνου μνημονίου», υπογραμμίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

    Και καταλήγει: «Ο πολιτικός κόσμος, που επιθυμεί να ενώσει κατά της Χρυσής Αυγής ο Σαμαράς, είναι ένα βρωμερό και τρισάθλιο σύμπλεγμα απατεώνων, κλεφτών και διεφθαρμένων. Ενα απόστημα που σύντομα θα σπάσει από τον έντιμο και δίκαιο αγώνα του Ελληνικού Λαού, με πρωτοπόρο το Εθνικιστικό Κίνημα».

    Να σημειωθεί ότι στην απάντησή του προς τον ποιητή Νάνο Βαλαωρίτη, ο οποίος ζητούσε μέτρα για την αντιμετώπιση του ρατσισμού, της ξενοφοβίας και για την άνοδο τη Χρυσής Αυγής, ο πρωθυπουργός ανέφερε, μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να εξαλείψουμε τα αίτια που δυναμώνουν τους νεοναζί και να τους περιθωριοποιήσουμε πλήρως. Όχι να τους μετατρέψουμε σε δήθεν "θύματα" και να τους δυναμώσουμε». Τέτοια εφιαλτικά φαινόμενα, όπως οι νεοναζί δεν τα αντιμετωπίζεις όταν τα εξορκίζεις ή όταν τα αγνοείς, αλλά μόνον όταν εξαλείφεις τα αίτιά τους».



    http://www.iefimerida.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ