• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

    Πανικόβλητη η Ρεπούση φοβάται μην πάει φυλακή με τον «αντιρατσιστικό» νόμο που ποινικοποιεί την άρνηση γενοκτονιών

    Ένα απίστευτο έγγραφο που ανατρέπει τα δεδομένα στη συζήτηση για τον «αντιρατσιστικό» νομοσχέδιο, αποκάλυψε το Real.gr. Πρόκειται για επιστολή της βουλευτή της ΔΗΜΑΡ Μαρίας Ρεπούση γνωστής για την θεωρία - ύβρη περί «συνωστισμού» των Ελλήνων στη Σμύρνη, προς την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ*.

    Η Ρεπούση ζητεί από την αντιπολίτευση να... αντιδράσει, προκειμένου να μην περάσουν στο νομοσχέδιο όσα έχει αποφασίσει, ως Γενοκτονίες η Ελληνική Βουλή, δηλαδή της Μικράς Ασίας και των Ποντίων!!!! 

    Κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε το έγγραφο της απίστευτης αυτής συνωστιζόμενης  τουρκοπρακτόρισσας που βρέθηκαν και τόσοι προδότες νεογενίτσαροι που την ψήφισαν για να την στείλουν στην Βουλή...
     
    Είναι χαρακτηριστικό ότι η βουλευτής της ΔΗΜΑΡ καλεί την Επιτροπή Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ να παρακινήσει «συναδέλφους, πολιτικά κόμματα και δημοσιογράφους» να μην «περάσει» η -όπως τη χαρακτηρίζει- «προβληματική διάταξη που ποινικοποιεί την άρνηση των γενοκτονιών και των εγκλημάτων πολέμου» γιατί μετά θα κινδυνεύει η ίδια και οι γραικύλοι σύντροφοί τους να πάνε μέσα...!

    Όπως βλέπετε θέλουν "αντιρατσιστικό" αλλά ακριβώς στα μέτρα τους....!!!!
    Το δε συγκεκριμένο άτομο πρέπει να έχει μίσος εναντίον των Ποντίων και γενικότερα των Ελλήνων. Χαρακτηριστικό είναι ότι δύο φορές, πέρσι και εφέτος, που τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για την Γενοκτονία, η Ρεπούση έφυγε από την αίθουσα!
     
     *Σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook η ρεπούση απάντησε ότι «Δεν έστειλα ποτέ επιστολή στην επιτροπή δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ.

     ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ / Πηγές: εδώ και εδώ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ