• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

    Πυρκαγιές σε εξέλιξη σε Κρήτη, Χίο και Λαμία




    Η Ελλάδα "καίγεται" καθημερινά και ολοένα περισσότερα δάση καταστρέφονται ολοσχερώς από εμπρηστές ή απρόσεκτους κατοίκους.

    Οι πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες και ευτυχώς μέχρι σήμερα δεν έχουμε θρηνίσει ανθρώπινα θύματα. Ωστόσο τα πύρινα μέτωπα εμφανίζονται το ένα μετά το άλλο...

    -Στα Κάτω Σαχτούρια Κρήτης επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα με 17 άτομα και δύο αεροσκάφη που κάνουν ρίψεις νερού. Μέχρι στιγμής οι άνεμοι που πνέουν στην περιοχή δεν εμπνέουν ανησυχία και ευτυχώς το πύρινο μέτωπο δεν απειλεί κατοικίες.

    -Στην Περιοχή Συκιαδά - Παντούκιος Χίου επιχειρούν 20 πυροσβέστες με 8 οχήματα, μία πεζοπόρος ομάδα με 6 άτομα κι ένα ελικόπτερο.

    -Λίγο στην περιοχή των δυο Βουνών στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα σε ξερά χόρτα δίπλα στο δρόμο προς Κουμαρίτσι ξέσπασε φωτιά που επεκτάθηκε και σε δασική έκταση με πουρνάρια. Ήδη κάτοικοι από τα γύρω χωριά δίνουν μάχη με τις φλόγες ενώστην πυροσβεστική Λαμίας σήμανε συναγερμός και σηκώθηκαν αμέσως και τα 2 αεροσκάφη από το αεροδρόμιο της Λαμίας.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ