• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

    Oι ταξιτζήδες κατέλαβαν το αεροδρόμιο «Μακεδονία»...


    Σε προσωρινή κατάληψη του αεροδρομίου «Μακεδονία» προχώρησαν σήμερα οι ιδιοκτήτες ταξί της Θεσσαλονίκης. Οι αυτοκινητιστές συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης-Μουδανίων, στο ύψος εμπορικού κέντρου, και από εκεί...

    κατευθύνθηκαν στο αεροδρόμιο Μακεδονία, όπου παρέταξαν τα οχήματά τους και κατευθύνθηκαν πεζή στον τερματικό σταθμό.

    Επίσης, κατάληψη στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης πραγματοποίησαν νωρίτερα οι ιδιόκτητες ταξί του Ηρακλείου που διαμαρτύρονται για την απελευθέρωση του επαγγέλματος τους, ενώ προηγήθηκε πορεία -πεζή- στο κέντρο της πόλης. Οι ιδιοκτήτες ταξί χθες το βράδυ προχώρησαν σε καθιστική διαμαρτυρία στο αεροδρόμιο Ηρακλείου.
    Στα Χανιά, οι αυτοκινητιστές πραγματοπποίησαν μηχανοκίνητη πορεία προς το αεροδρόμιο «Δασκαλογιάννης». Η αυτοκινητοπομπή ξεκίνησε το πρωί από την έδρα του ραδιοταξί «Ερμής» στην περιοχή Μουρνιών και μέσω της εθνικής οδού και της λεωφόρου Καζαντζάκη κατευθύνθηκε προς τον κόμβο Κλαδισού, διάσχισε την οδό Κισάμου, την οδό Κυδωνίας και σταμάτησε για 10 περίπου λεπτά μπροστά απο την πλατεία της Δημοτικής Αγοράς των Χανίων.
    Οι αυτοκινητιστές, κινούμενοι με χαμηλή ταχύτητα και κορνάροντας συνεχώς, συνέχισαν, μέσω των οδών Βενιζέλου και Ακρωτηρίου, με κατεύθυνση το αεροδρόμιο Χανίων όπου και παρέμειναν χωρίς να παρεμποδίσουν την κίνηση άλλων οχημάτων και επιβατών.
    Εξάλλου, σε αποκλεισμό του λιμανιού της Πάτρας έχουν προχωρήσει σήμερα οι αυτοκινητιστές της πόλης.
    Οι ιδιοκτήτες ταξί αποφάσισαν να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους, καθώς η χθεσινή συνάντησή τους με τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων απέβησε άκαρπη.
    Από το υπουργείο επισημάνθηκε πως η απελευθέρωση του κλάδου θα προχωρήσει με κανόνες που θα διέπουν όλες τις πλευρές του επαγγέλματος, από την έκδοση της άδειας έως την εκπαίδευση των οδηγών και τις νέες μορφές και υπηρεσίες ταξί.
    Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ