• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

    Ισοπαλία στο «clasico» της Θεσσαλονίκης

    Ισόπαλo δίχως σκορ ολοκληρώθηκε το «clasico» της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον Άρη και
    τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 20ηςαγωνιστικής της Super League.


    Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός μεγάλου ντέρμπι: πάθος στον αγωνιστικό χώρο, δυνατά μαρκαρίσματα, φανατισμό στις κερκίδες (η έναρξη καθυστέρησε για περίπου πέντε λεπτά, επειδή οι οπαδοί των γηπεδούχων πέταξαν στο γήπεδο χιλιάδες χαρτάκια και κάποιες φωτοβολίδες) και... φτωχό θέαμα. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε το 13΄ και ήταν για τον Αρη, με το δυνατό σουτ του Φατί να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.


    Στο 19΄ ο Τόχα δεν αξιοποίησε την εξαιρετική σέντρα του Χαβίτο, αφού έκανε κακό κοντρόλ και έδωσε την ευκαιρία στον Χαλκιά να απομακρύνει, ενώ στο 34΄ ο Κοντρέρας πρόαλεβ να κοντράρει το σουτ του Κόκε που βρισκόταν σε πλεονεκτική θέση. Από την πλευρά του, ο ΠΑΟΚ φάνηκε να θέλει να δώσει χώρο στον αντίπαλο και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις, αλλά στο πρώτο ημίχρονο δεν κατόρθωσε να γίνει απειλητικός.


    Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν πολύ δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και δημιούργησαν σημαντική ευκαιρία στο 49΄, όταν ο Χαβίτο έκανε το σουτ μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Τσιρίλο και άλλαξε πορεία αλλά τελικά έφυγε λίγο πάνω από την εστία. Στο 54΄ το ωραίο γυριστό σουτ του Φατί πέρασε άουτ, όπως και η προσπάθεια του Βανγκέλι έξω από την περιοχή στο 58΄.


    Ο «Δικέφαλος» παραλίγο να σκοράρει στο 62΄ σε απευθείας εκτέλεση... κόρνερ του Πάμπλο Γκαρσία, με την μπάλα να παίρνει πορεία προς το απέναντι «παραθυράκι» και τον Σηφάκη να αποκρούει με υπερένταση σε νέο κόρνερ.


    Λίγο αργότερα ο Γιάννης Μιχαλήτσος πέρασε στο παιχνίδι τον Νέρι Καστίγιο, που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Αρη και ταυτόχρονα την επανεμφάνισή του στο ελληνικό πρωτάθλημα, μετά από σχεδόν τέσσερα χρόνια (τελευταίο ματς με τον Ολυμπιακό στις 22 Απριλίου του 2007, στο 3-1 επί της Κέρκυρας).


    Ο Μεξικανός θα μπορούσε να γίνει... ήρωας στο 90ο λεπτό, όταν έπιασε ένα πολύ ωραίο από τη γωνία της μεγάλης περιοχής, αλλά είδε τη μπάλα να περνάει ελάχιστα πάνω από το δοκάρι του Χαλκιά.


    Κίτρινες: Μίσελ - Τσιρίλο, Χαλκιάς, Τσουκαλάς


    Άρης (Γιάννης Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Ρονάλντο, Τόχα, Τσέζαρεκ (63΄ Καστίγιο), Κόκε, Φατί, Μίσελ, Πορτίγια (79΄ Μενδρινός), Χαβίτο, Λαζαρίδης, Βανγκέλι


    ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Χαλκιάς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Τσιρίλο, Πάμπλο Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ιβιτς (69΄ Κουτσιανικούλης), Βιεϊρίνια, Σαλπιγγίδης (85΄ Φιλομένο), Μουσλίμοβιτς (78΄ Αθανασιάδης)


    ΠΗΓΗ: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=248263&cid=10

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ