• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

    Επαγγελματική νίκη για τον ΠΑΟ




    Παίζοντας όσο ακριβώς χρειαζόταν για τη νίκη, ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Super League, επιστρέφοντας έτσι στις επιτυχίες, μετά την ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη.

    Ο Ζιλμπέρτο άνοιξε το σκορ για τους πράσινους μόλις στο 7’ ενώ ο Κάντε στο 39' διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

    Με τη σημερινή νίκη της η ομάδα του Ζεσουάλδο Φερέιρα μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από την κορυφή της βαθμολογίας και τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, ο οποίος δοκιμάζεται αύριο κόντρα στο συνονόματό του στο Βόλο.

    Το «τριφύλλι» πίεσε από την αρχή για ένα γκολ και ευτύχησε να «πάρει κεφάλι» στο σκορ με την συμπλήρωση επτά λεπτών αγώνα. Τότε ο Νίνης εκτέλεσε κόρνερ, ο Μπουμσόνγκ πήρε την πρώτη κεφαλιά και «τροφοδότησε» τον Ζιλμπέρτο Σίλβα, ο οποίος με νέα κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έστειλε την μπάλα στο βάθος της εστίας του Δασκαλάκη (1-0).

    Στο 11΄ ο Δασκαλάκης απέκρουσε το σουτ του Νίνη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ ο Εργοτέλης προσπάθησε να απειλήσει στο 15΄, αλλά το σουτ του Μπούντιμιρ έστειλε την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Τζόρβα.

    Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Τζόρβας έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Ολίσε, ενώ στην επόμενη φάση ο Βερπακόφσκις δεν «βρήκε» όπως θα ήθελε την μπάλα, η οποία πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι της εστίας του Παναθηναϊκού.

    Στο 37΄ ο Σισέ «βρήκε» με το κεφάλι τον Νίνη μέσα στην μεγάλη περιοχή του Εργοτέλη, αλλά ο Αλεξόπουλος απομάκρυνε την τελευταία στιγμή τον κίνδυνο. Αμέσως μετά ο Δασκαλάκης απέκρουσε σε κόρνερ το μακρινό σουτ του Νίνη, ενώ στο 39΄ ο Παναθηναϊκός ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ από κόρνερ.

    Ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε και ο Καντέ πήρε την κεφαλιά, στέλνοντας για δεύτερη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Εργοτέλη. Οι Κρήτες έχασαν σπουδαία ευκαιρία να μειώσουν πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, καθώς ο Μπούντιμιρ βρέθηκε απέναντι από τον Τζόρβα στο 44΄, αλλά ο διεθνής τερματοφύλακας απέκρουσε με το πόδι.

    Ύστερα από ένα «άκαρπο» πρώτο τέταρτο στο β΄ ημίχρονο ο Νίκος Καραγεωργίου έκανε δύο αλλαγές (Κυριακίδης, Φραγκουλάκης), προκειμένου να αλλάξει την εικόνα του Εργοτέλη. Στο 62΄ ο Βίσιο έκανε την σέντρα από δεξιά και η μπάλα έφτασε στον Ρομάνο, ο οποίος από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να σκοράρει.

    Στο 68΄ ο Μπούντιμιρ κέρδισε την κεφαλιά από το φάουλ του Φραγκουλάκη, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ. Στη συνέχεια έκανε δύο αλλαγές και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα (Καραγκούνης, Μαυρίας), προκειμένου να βάλει «φρέσκα πόδια» στη μεσαία γραμμή, με αποτέλεσμα να ισορροπήσει ο Παναθηναϊκός.

    Στο 88΄ ο Χριστοδουλόπουλος εκτέλεσε φάουλ, στέλνοντας την μπάλα μόλις άουτ, ενώ ο Μπούντιμιρ έχασε την τελευταία ευκαιρία του αγώνα για λογαριασμό του Εργοτέλη, όταν από κοντά δεν «σημάδεψε» σωστά, με αποτέλεσμα η μπάλα να φύγει άουτ.
    Κίτρινες: Βύντρα, Καντέ - Ρομάνο
    Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Νίνης (71' Καραγκούνης), Ιωαννίδης, Σισέ, Γκοβού (71' Μαυρίας), Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλος, Βύντρα, Κατσουράνης (80' Σιμάο).

    Εργοτέλης (Νίκος Καραγεωργίου): Δασκαλάκης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Ρομάνο (80' Καρέλης), Βερπακόφσκις, Μπέτο (61' Κυριακίδης), Τζούνιορ, Ολίσε (61' Φραγκουλάκης), Μπούντιμιρ, Γιαλούσης.


    VIDEO: alexgate5

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ