• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Τετάρτη, 2 Νοεμβρίου 2016

  Κάτι ΑΛΛΟΚΟΤΟ στο ΗΛΙΑΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ – η ΕΛΙΤ ΞΕΡΕΙ (video)

  Γράφει ο Σπύρος Μακρής,
  Ο πλανήτης μας υποφέρει από μία ανεξήγητη ταραχή. Το ίδιο και οι άλλοι πλανήτες. Κάτι άσχημο συμβαίνει και κάτι χειρότερο περιμένουν να συμβεί. Η Ελίτ γνωρίζει και φροντίζει να προλάβει να σώσει το τομάρι της…
  Σύμφωνα με εκτιμήσεις από παρατηρήσεις που αναρτώνται στο universetoday.com, η ατμόσφαιρα στον πλανήτη Ουρανό δεν είναι όπως πριν. Έγινε τραχιά και αλλάζει.
  Ο καιρός έχει αγριέψει και στον Κρόνο σύμφωνα με άρθρο του astronomy.com, όπως ακριβώς και στον Ουρανό. Επιπλέον, σύμφωνα με φωτογραφίες του Cassini το βόρειο μέρος είναι δυο φορές πιο λαμπερό σε σχέση με το νότιο ημισφαίριο. Ενώ πρόσφατα το χαρακτηριστικό «εξάγωνο» έχει πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και ένα από τα δαχτυλίδια του έχει «σπάσει»
  Τα πράγματα δεν είναι καλύτερα ούτε για τον πλανήτη Δία, καθώς και εκεί ο καιρός έχει χειροτερέψει τα τελευταία 4-5 χρόνια, σύμφωνα με το space.com. Για δραματικές αλλαγές μιλάει το άρθρο.
  Ο Πλανήτης Άρης και αυτός έχει πρόβλημα και, μάλιστα, σοβαρότερο. Σύμφωνα με το universetoday.com, η κλίση του άξονά που είναι σχεδόν ίδια με της Γης, έχει διαφοροποιηθεί, κάτι όμως που φαίνεται να έχει ξανασυμβεί κάποτε στο παρελθόν.
  Στην Αφροδίτη, σύμφωνα με το scitechdaily.com, γιγαντιαίες εκρήξεις, που ονομάζονται hot flow anomalies, είναι τόσο μεγάλες που «σκεπάζουν» τον ίδιο τον πλανήτη.
  Ο πλανήτης μας υποφέρει από σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστείων, ακραία καιρικά φαινόμενα. Το ξέρουμε, το ζούμε, το ακούμε καθημερινά στις ειδήσεις.

  Τι μπορεί να σημαίνουν όλα αυτά;

  Πλανήτης Χ

  Πρόσφατα έγινε μία νέα θεωρητική μελέτη, η οποία πραγματοποιήθηκε χάρη σε προσομοιώσεις με υπολογιστές, με επικεφαλή την αστροφυσικό Ελίζαμπεθ Μπέιλι και τον αστρονόμο Μάικ Μπράουν του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Καλιφόρνια (Caltech). Σύμφωνα με αυτήν, ο υποθετικός Πλανήτης Εννέα, και η μεγάλη βαρυτική επίδρασή του, μπορεί να προκάλεσε μία κλίση 6° του επιπέδου όλων των άλλων πλανητών σε σχέση με τον Ήλιο -με αποτέλεσμα το ηλιακό σύστημα να «γέρνει». Οι ανακοινώσεις της μελέτης έγιναν στο American Astronomical Society’s Division for Planetary Sciences, σύμφωνα με την nydailynews.com.
  Ο πλανήτης 9, (που τίποτα δεν αποκλείει την ύπαρξή του, απλά δεν τον έχουν δει ακόμα λόγω μεγάλης απόστασης) βρίσκεται πέρα από τον Ποσειδώνα με πιθανή μάζα δεκαπλάσια της Γης, ενώ η πιθανή πλήρης περιφορά του γύρω από τον Ήλιο, υπολογίζεται στα 15.000 χρόνια.

  Ο Μεγάλος Ελκυστής

  Μία άλλη εκδοχή, αλλά ωστόσο λίγο απομακρυσμένη θα μπορούσε να είναι ο Μεγάλος Ελκυστής. Σύμφωνα με την telegraph.co.uk, πέρα από τον γαλαξία μας, της Ανδρομέδας και μίας ομάδας ακόμα, υπάρχει κάτι αόρατο σε μας που ονομάστηκε ο «Μεγάλος Ελκυστής» και είναι υπεύθυνος για την έλξη του γαλαξία μας προς την δική του κατεύθυνση με ταχύτητα που φτάνει τα 14 εκατομμύρια μίλια ανά ώρα.

  Διαστρικό νέφος

  Το 1998 ο αστροφυσικός Δρ.Alexey Dmitriev δήλωσε ότι το ηλιακό μας σύστημα εισχωρεί σε ένα διαστρικό «νέφος» ενέργειας αγνώστου προελεύσεως με πιθανές συνέπειες τον επηρεασμό της γης και των όντων που κατοικούν σε αυτήν.

  Νιμπίρου

  Φυσικά, εκτιμήσεις και υποθέσεις μπορούν να γίνουν πολλές, μα όλες «μαγνητίζονται» από τον Πλανήτη 9, ή όπως τον ονόμαζαν παλαιότερα Πλανήτη Χ και, ποιός μπορεί να το αποκλείσει ότι ταυτίζεται με τον «μυθικό» πλανήτη Νιμπίρου των Ανουνάκι, για τα οποία ο υπουργός Μεταφορών του Ιράκ, Καζέμ Finjan δεν δίστασε να δηλώσει δημόσια ότι υπάρχουν και πως είναι μία μεγάλη αλήθεια… μπροστά σε πολλούς δημοσιογράφους

  Συμπέρασμα

  Φαίνεται σίγουρο πάντως, ότι οι κυβερνήσεις, «σκιώδεις» και μη, γνωρίζουν πολύ καλά ότι κάτι διαταράσσει τις ισορροπίες των πλανητών του ηλιακού μας συστήματος. Αυτό φαίνεται να δείχνουν οι εσπευσμένες κατασκευές των καταφυγίων της Ελίτ, Αυτό δείχνουν οι πρόσφατες ανακοινώσεις του Ομπάμα για την προστασία των πολιτών, ακόμα και το διάταγμά του για τον διαστημικό καιρό. Αυτό δείχνει γενικότερα η στάση και άλλων κυβερνήσεων, προετοιμασίας απέναντι στους πολίτες τους, όπως της Γερμανίαςτης Τσεχίας και άλλων χωρών. Αν και όλων μας το μυαλό πάει σε έναν γενικευμένο πόλεμο, οι σχετικές προειδοποιήσεις δεν φαίνεται να συνδέονται με αυτόν. Το ίδιο και πολλές προφητείες.
  Ότι κι αν συμβαίνει, ένα είναι βέβαιο…
  Κάτι επηρεάζει ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα και, κατά συνέπεια, την Γη και εμάς…

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ