• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2016

    ΠΕΙΤΕ ΚΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΜΑΡΙΑ! Χάρη στον Παππά γέμισαν τα s/m με προϊόντα Βενεζουέλας

    Το ταξίδι του υπουργού Επικρατείας και του «οφσοριστή» δικηγόρου Αρτέμη Αρτεμίου στη χώρα του Νικόλα Μαδούρο έφερε τελικά την επιθυμητή εξωτική ανανέωση στην εγχώρια αγορά οπωροκηπευτικών
    Μια βόλτα στα μανάβικα των super market όπου οι προέλευση των προϊόντων είναι γραμμένη πεντακάθαρα στις ταμπέλες πάνω από τα καφάσια πείθει και τον πιο δύσπιστο ότι ο Νίκος Παππάς όχι μόνο λέει την αλήθεια για το ταξίδι του στη Βενεζουέλα αλλά έφερε και αποτελέσματα.


    Πάντως, ανάμεσα στα αγγούρια και τη φάβα από το Καράκας, τα ρεβίθια από το Μαρακαΐμπο – την μεγάλη ρεβιθομάνα της λατινικής αμερικής και τις φακές από το Καραμπόμπο, που αποτελούσαν και το αγαπημένο πιάτο του Ούγκο Τσάβες δεν μπορεί να βρει κανείς ούτε πιπεριές, ούτε φασόλια.




    Μια ματιά στις ταμπέλες επιβεβαιώνει τον Νίκο Παππά και τον ισχυρισμό του

    Η απουσία ειδικά αυτών των συγκεκριμένων προϊόντων δικαιώνει και τον Αρτέμη Αρτεμίου που μέσω twitter διευκρίνισε πως δεν πήγαν στη Βενεζουέλα για να αγοράσουν φασόλια και πιπεριές. Μια λεπτομέρεια που δείχνει μεγάλη ευαισθησία εκ μέρους τους καθώς δεν ήθελαν να φέρουν σε δύσκολη θέση τους έλληνες παραγωγούς.

    Σύμφωνα πάντως με τον εκπρόσωπο του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Super Market οι καταναλωτές ανταποκρίνονται με ενθουσιασμό στα εξωτικά προϊόντα της Βενεζουέλας ενώ σύντομα αναμένεται και η επίσκεψη του ομολόγου του Νίκου Παππά από τη Βενεζουέλα για να διαπιστώσει ποια προϊόντα των ελληνικών super market μπορεί να προμηθευτεί για την πατρίδα του.

    (Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

    Νικος Ζαχαριάδης

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ