• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

  Slenderman: Μία αληθινή (;) ιστορία τρόμου [Βίντεο]

  Ο Slender Man (επίσης γνωστός ως Slenderman ) είναι ένας φανταστικός υπερφυσικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε ως ένα meme στο Διαδίκτυο από το φόρουμ χρηστών του Eric Knudsen γνωστό και ως Victor Surge το 2009. Η εικόνα του μοιάζει ως με ένας λεπτός, αφύσικα ψηλός άνδρας με ένα κενό και συνήθως χωρίς χαρακτηριστικά πρόσωπο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι.

  Οι φανταστικές ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Slenderman, είχαν να κάνουν με καταδίωξη και απαγωγή κόσμου, συνήθως μικρών παιδιών, ή παρόμοιων καταστάσεων που άφηναν τα θύματά του με σοβαρά ψυχολογικά τραύματα -ή και όχι μόνο ψυχολογικά. Ωστόσο από το 2014 ο Slenderman άρχισε να παρεκκλίνει από τα σενάρια φαντασίας και να προκαλεί αναστάτωση στην πραγματική ζωή, καθώς άρχισαν να σημειώνονται περιστατικά όπου φαν των ιστοριών του συνδέθηκαν με μια σειρά βίαιων γεγονότων. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν η σχεδόν μοιραία επίθεση με μαχαίρι σε ένα 12χρονο κορίτσι στο Ουισκόνσιν, την οποία πραγματοποίησαν δύο άλλα 12χρονα κορίτσια που ήθελαν να αποδείξουν έτσι την πίστη τους στον Slenderman. Ναι, σε ένα χαρακτήρα που δεν υπάρχει -μάλλον.
  Τώρα, μετά και από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ The Jinx, το HBO επιστρέφει με μια ακόμα αληθινή (;) ιστορία τρόμου και πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον λεπτό, μαυροντυμένο άντρα χωρίς πρόσωπο. Το «Beware the Slenderman» θα προβληθεί τον Ιανουάριο και σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να εξερευνήσει τόσο το διαδικτυακό φαινόμενο όσο και τα βίαια γεγονότα που ενέπνευσε.
  Δείτε το trailer παρακάτω και, αν μπορείτε, μείνετε ψύχραιμοι.
  apocalypsejohn

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ