• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

  Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016

  Βρεφονηπιακός σταθμός έντυσε τα παιδιά... τανκς για το Πολυτεχνείο! [photos]

  Έναν ολίγον τι παράξενο τρόπο επέλεξε ένας βρεφονηπιακός σταθμός  στην Κρήτη, προκειμένου να τιμήσει τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, συμπεριλαμβάνοντας στην καθιερωμένη γιορτή που διοργανώνει κάθε χρόνο μια «αναπαράσταση» της πτώσης της πύλης χρησιμοποιώντας ως πρωταγωνιστές... νήπια.
  Σύμφωνα με δημοσίευμα του Vice, οι άνθρωποι του βρεφονηπιακού σταθμού «Το Χαμόγελο», ο οποίος βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης, είχαν την...  ιδέα να ντύσουν κάποια παιδάκια τανκς και να τους ζητήσουν να «κατεδαφίσουν» μια σιδερένια πόρτα.
  Κατά το δημοσίευμα, ο βρεφονηπιακός σταθμός είχε ανεβάσει μάλιστα και σχετικά βίντεο στη σελίδα του στο Facebook, τα οποία όμως έσπευσε να κατεβάσει μετά τη δημοσιοποίηση που έλαβε η υπόθεση.
  Στα επίμαχα βίντεο εμφανίζονταν οι μπόμπιρες ντυμένοι τανκς να ορμούν στην πόρτα. Ο ένας από αυτούς μάλιστα, φαινόταν να φορά αστυνομική περιβολή και να κρατά ένα κλομπστο χέρι, με το οποίο, χτυπάει την πόρτα.
  Τα υπόλοιπα παιδιά, βρίσκονται μέσα στο προαύλιο και κάποια από αυτά είναι κρεμασμένα στα κάγκελα φωνάζοντας «ψωμί παιδεία, ελευθερία», «κάτω η χούντα» και άλλα συνθήματα. 
  Σε δεύτερο βίντεο, που επίσης κατέβηκε, η πύλη είχε «πέσει» και κάποια παιδάκια ξαπλωμένα στο έδαφος φώναζαν τα συνθήματα των φοιτητών κρατώντας κομμένα κλαδιά ελιάς στα χέρια, την ίδια στιγμή που τα «τανκς» έκαναν κύκλους γύρω από το ξαπλωμένο πλήθος.

  Δεν υπάρχουν σχόλια:

  Δημοσίευση σχολίου

  ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

  Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

  ΔΙΑΦΟΡΑ

  ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

  Από το Blogger.

  ΣΕΝΑΡΙΑ