• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2016

    DW: Έρχεται το πρώτο "φιλορωσικό" κόμμα στην Ελλάδα

    Έτοιμο να πουλήσει ελπίδα και χρήματα στους Έλληνες ψηφοφόρους.

    Άρθρο της DW αναφέρεται σήμερα στην επικείμενη επίσκεψη του Υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ στην Αθήνα αλλά και στις πυρετώδεις προετοιμασίες που γίνονται για την ίδρυση ενός ή και περισσότερων φιλορωσικών κομμάτων.
    Η εφημερίδα "φωτογραφίζει" τον γνωστό σε όλους επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος φαίνεται να είναι η κεντρική φιγούρα στο επερχόμενο φιλορωσικό κόμμα που θα ιδρυθεί μέσα στο επόμενο διάστημα.
    "Από το 2010 η Ελλάδα κρέμεται από την ευρωπαϊκή χρηματοδότηση. Οι Έλληνες υποφέρουν. Φλογεροί υποστηρικτές του Πούτιν στην Ελλάδα θεωρούν ότι τώρα ήρθε η ώρα τους. Για αυτούς υπάρχει μόνο μια λύση: η προσέγγιση της Ελλάδας στον Πρόεδρο Πούτιν. Η διάσωση της Ελλάδας βρίσκεται στον ορθόδοξο κόσμο, στον οποίο η Ρωσία είναι η πιο πλούσια χώρα", αναφέρεται μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα, εκθιάζοντας έως ένα σημείο τους Ρώσους επιχειρηματίες που είναι διατεθειμένοι να...σώσουν την Ελλάδα.
    Η ρωσική πρεσβεία ωστόσο, άσχετα με το τι λένε οι δυτικοί, δήλωσε ότι η ρωσική ομοσπονδία ποτέ δεν ασχολείται με τα εσωτερικά των άλλων χωρών.
    Λεφτά υπάρχουν προς το...δεξιότερο; Τα σχόλια δικά σας...

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ