• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016

    Τι δείχνει η εκλογή Τραμπ

    Τι είχες Γιάννη τι είχα πάντα.
    Ο πόλεμος ανάμεσα στην Παλιά και Νέα Τάξη συνεχίζεται.
    Όπως είχα πει πριν από λίγο καιρό, το σχέδιο της Νέας Τάξης είναι πλέον να περιμένει να φύγει ο Πούτιν από την εξουσία, διότι ένας πόλεμος με την Ρωσία θα σήμαινε απόλυτη καταστροφή των υποδομών διοίκησης του πλανήτη, που χρειάστηκαν αρκετές δεκαετίες για να δημιουργηθούν.
    Έτσι, η σκληροπυρηνική και ξεκάθαρα αριστερή Ιεσαβέλ Ροντάμ Κλίντον, έχασε και ήρθε ο πιο δεξιός Τραμπ, για να συγκρατήσει λίγο τον αριστερό κατήφορο της αμερικάνικης οικονομίας, την οποία είχε φέρει ο Ομπάμα.
    Ας μην βιαστούν μερικοί να πανηγυρίζουν για την πτώση της Νέας Τάξης. Απλά η Λευκή Αδελφότητα υποχώρησε στην μεγάλη πίεση της Μαύρης, που όπως σας είχα πει πριν χρόνια σε εκπομπές μου και όπως έγραψα σε βιβλία μου, μπήκε στο παιχνίδι της πολιτικής αντιπαράθεσης, παίρνοντας εν μέρει τον έλεγχο πολιτικών δυνάμεων, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον μικρόκοσμο της Ελλάδος, όπου ο επόμενος από ότι φαίνεται πρωθυπουργός της Ελλάδος, έχει σαν σύνθημα την συμφωνία της Αλήθειας, που είναι και το σύνθημα της Μαύρης Αδελφότητας, στις πολιτικές της κινήσεις, για να σπάσει το αριστερίστικο μονοπώλειο της Λευκής.
    Για εκείνους που δεν γνωρίζουν, να πω ότι, Η Μαύρη Αδελφότητα κυβερνούσε τον πλανήτη για πολλές χιλιάδες χρόνια με το απατηλό σύνθημα ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ, ελέγχοντας τους αυτοκράτορες και τους βασιλείς και από το 1776 μ.Χ. με την δημιουργία των Ιλλουμινάτι, την εξουσία πήρε η Λευκή Αδελφότητα, στήνοντας επαναστάσεις ανατροπής όλων των μοναρχιών και κυβερνάει ελέγχοντας τις "εκλεγμένες" κυβερνήσεις μαριονεττών. Δίνει μάλιστα στους λαούς το παραμύθι της δήθεν εκλογής της κάθε τοπικής κυβέρνησης, με το σύνθημα ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΙΣΟΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ.
    Η Μαύρη Αδελφότητα είχε επιβάλει τις αρχές που ονομάζονται συντηρητικές, με τα ήθη που επέβαλε η θρησκευτική ιδεολογική της πλατφόρμα,  που είναι μία ετερόκλητη μίξη του Χριστιανισμού με την εβραϊκή θρησκεία και που έχει διαδοθεί εδώ και 1.600 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Εδώ και λίγα χρόνια, αποφάσισε όπως είπα να μπει στο πολιτικό παιχνίδι της Λευκής Αδελφότητας και να την πολεμήσει με τα ίδια της τα όπλα, δηλαδή τα πολιτικά κόμματα.
    Είχα πει σε πρόσφατη εκπομπή μου, ότι:
    1. Θα πρέπει να δώσουν μία φορολογική ανάσα στον κόσμο, αν θέλουν να μην έρθει η οικονομική κατάρρευση και να αποφευχθεί ο πόλεμος, μέχρι την αποχώρηση του Πούτιν, μετά το 2024 μ.Χ.
    2. Η κατάσταση είναι τόσο τεταμένη παγκόσμια, που μία απλή σπίθα, θα φέρει τον πόλεμο με την Ρωσία, που στηρίζεται από την Μαύρη Αδελφότητα και που τόσο πολύ αυτή τη στιγμή δεν θέλει η Λευκή.
    Είμαστε πράγματι σε αχαρτογράφητα ύδατα και μένει να περιμένουμε να δούμε, από τον Ιανουάριο που θα αναλάβει ο Τραμπ, τι θα γίνει, ή ακόμη χειρότερα, τι μπορεί να γίνει πριν καν αναλάβει και για όσο κυβερνάει ο αριστεριστής Ομπάμα.
    Πάντως η Ελλάδα, εξακολουθεί να είναι το τελευταίο προπύργιο του παγκόσμιου κομμουνισμού. Όχι λόγω της κυβέρνησης που έχει, αλλά λόγω της νοοτροπίας που πότισαν εδώ και σαράντα χρόνια τα ΜΜΕ μέσα στο υποσυνείδητο του ελληνικού λαού, που θεωρεί ότι οτιδήποτε αριστερό, είναι δήθεν και φιλολαϊκό.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ