• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

    Βρέθηκε μια «γυναίκα» στον Άρη (φωτο)

    Το σκάφος της NASA που βρίσκεται στον κόκκινο πλανήτη έλαβε μια φωτογραφία η οποία μοιάζει εντυπωσιακά με μια γυναίκα που είναι ξαπλωμένη σε βράχο και προφανώς είναι νεκρή.
    Στη φωτογραφία που εστάλη το Σαββατοκύριακο από την «Περιέργεια» το «Rover» της αμερικανικής διαστημικής υπηρεσίας, ο ερευνητής θεμάτων που σχετίζονται με Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα, Scott C. Waring ανακάλυψε κάτι που μοιάζει με γυναίκα ντυμένη με ένα φόρεμα και βρίσκεται πάνω σε ένα βράχο. «Είναι η ανακάλυψη του αιώνα», δήλωσε ο Waring, ο οποίος ψάχνοντας ανακάλυψε ανάμεσα σε «εκατοντάδες φιγούρες [...] μια γυναίκα που φοράει ένα φόρεμα, με δύο χέρια, δύο πόδια και κεφάλι».

    Η «διαστημική γυναίκα» έχει πυκνά μαλλιά και «εμφανίζεται ξαπλωμένη ανάσκελα σ’ αυτή την καταπληκτική εικόνα. Το φόρεμά της μοιάζει με αυτά που φορούσαν οι κυρίες στη Γη το 1700», τόνισε ο ερευνητής θεμάτων ΑΤΙΑ.


    Ο Waring μάλιστα αναφέρει ότι έχει παρατηρήσει κάτι «περίεργο» σ’ αυτή τη διαστημική γυναίκα, καθώς «τα στήθη της είναι το ένα πάνω από το άλλο, σε αντίθεση με τις γυναίκες στη Γη, που το ένα είναι δίπλα στο άλλο».  

    Υπάρχει κάποιος που αμφισβητεί την παρουσία γυναικών στην επιφάνεια του Άρη; Η NASA έχει απαντήσει πολλές φορές στους κυνηγούς των ΑΤΙΑ και των οπαδών των θεωριών συνωμοσίας  επισημαίνοντας ότι το σχήμα των βράχων στην επιφάνεια του κόκκινου πλανήτη οφείλεται σε διάβρωση. Προς το παρόν όμως η NASA τηρεί σιγήν ιχθύος.

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ