• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2016

    Αυτή είναι η «δημοκρατία» των ΗΠΑ

    Η ασφάλεια απομάκρυνε φοιτητή

    ο οποίος άσκησε έντονη κριτική στην Χίλαρι Κλίντον. Όποιος τολμήσει να αντιδράσει και να εναντιωθεί στην Νέα Τάξη φιμώνεται και το εν λόγω περιστατικό το αποδεικνύει περίτρανα.
    Ο  Κάλεμπ Βάνφονσον, πρόεδρος του Νεανικού Δημοκρατικού Σοσιαλιστικού Γκρουπ στο Πανεπιστήμιο της Αϊόβα, εκδιώχθηκε κακήν κακώς από αστυνομικούς, όταν ανέβηκε στο βήμα της ομιλίας του Μπέρνι Σάντερς, όπου και ανέλυε τις σκέψεις του.

    Ο Βάνφονσον, καταφέρθηκε εναντίον της Χίλαρι Κλίντον και απομακρύνθηκε βίαια από το βήμα.
    Ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι τόσο παγιδευμένη στην ελίτ, που έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικής κοινωνίας, το πως είναι η ζωή για έναν μέσο άνθρωπο» και πρόσθεσε «Το 2012, 71% των απόφοιτων ολοκλήρωσαν με δάνεια τις σπουδές τους, χρωστώντας το ποσό των 26.000 δολαρίων κατά μέσο όρο ο καθένας. Γι' αυτό κανείς από τους υποψήφιους δεν ενδιαφέρεται. Το ίδιο και η Χίλαρι Κλίντον. Το μόνο που την ενδιαφέρει, είναι οι αντιπρόσωποί της, οι δισεκατομμυριούχοι επιχειρηματίες.
    Οι μόνοι που μπορούν να εμπιστευτούν τη Χίλαρι είναι οι Goldman Sachs... Citigroup... τα εργοστάσια παραγωγής όπλων και ο καλός της φίλος, Χένρι Κίσινγκερ. Είναι τόσο παγιδευμένη στην ελίτ, που έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικής κοινωνίας, το πως είναι η ζωή για έναν μέσο άνθρωπο».
    Εδώ ήταν που ένας άνδρας της ασφάλειας πλησίασε τον φοιτητή και αφού τον έπιασε αγκαζέ τον απομάκρυνε με τη βία. 
    Νωρίτερα ο φοιτητής είχε ασκήσει κριτική και στον Ντόναλντ Τραμπ λέγοντας: «Ο ζάμπλουτος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών θεωρεί κακό για την Αμερική τους σκληρά εργαζόμενους μετανάστες, ενώ δεν ασχολείται με το κόστος φοίτησης στα πανεπιστήμια».
    Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην κοινή γνώμη της Αμερικής, λίγα 24ωρα πριν από τις κρίσιμες εκλογές για το μέλλον της Αμερικής.
    el.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ