• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2016

    Στην πολιτική και ο Σάκης Ρουβάς ως υποψήφιος της ΝΔ - Ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα...

    Ο κόσμος πάει μπροστά και ψηφίζει παντού, από την Βρετανία μέχρι τις ΗΠΑ και  από την Ιταλία μέχρι την Ουγγαρία κλπ. αντισυστημικά, κι εμείς εδώ ζούμε ακόμα στα '80ς που τραγουδιστές και ηθοποιοί παρασυρμένοι από την εκλογή του ηθοποιού Ρόναλντ Ρήγκαν στην προεδρία των ΗΠΑ, έμπαιναν στο Κοινοβούλιο, ο ένας μετά τον άλλο, χωρίς φυσικά να προσφέρει κανένας τίποτα το ιδιαίτερο.

    Οχι γιατί δεν ήθελαν, αλλά γιατί δεν ήξεραν να διοικούν (Ε.Ανουσάκη, Μ.Μερκούρη, Κ.Καρράς, Ε.Συνοδινού και τόσοι άλλοι, ενώ τώρα έχουμε και την συμπαθέστατη Λυδία Κονόρδου στο ΥΠΠΟ). 
    Ετσι εντείνεται η φημολογία που υπάρχει εδώ και καιρό για την ενασχόληση του γνωστού τραγουδιστή Σάκη Ρουβά, με την πολιτική.
    Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής, στήριξε ένθερμα την καμπάνια του «Ναι», στο δημοψήφισμα το οποίο πάτωσε, με ένα σποτάκι που προκάλεσε άφθονο γέλιο.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει "τον κόσμο του" που θα τον ψηφίσει "μονοκούκι" (ηλίθιοι υπάρχουν παντού), αλλά και τους υποστηρικτές του ανάμεσα στα μεγαλύτερα οικονομικά ονόματα της χώρας (έξυπνοι επιχειρηματίες σε αναζήτηση πολιτικών μαριονετών, επίσης υπάρχουν παντού).
    Και ο συνδυασμός ηλίθιων ψηφοφόρων και έξυπνων επιχειρηματιών που αγκαλιάζουν (χωρίς υστεροβουλία, εννοείτει...) τον υποψήφιο βουευτή, φέρνει... πανηγυρική εκλογή!
    Μάλιστα αναμένεται άκοπη εκλογή του και μάλιστα σε κορυφαίες θέσεις.
    Πληροφορίες αναφέρουν πως αυτή την περίοδο, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και πιθανόν και με τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την ένταξη του στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στη Β’ Αθήνας με ανοιχτό το ενδεχόμενο και για την Περιφέρεια Αττικής.
    Ζωή σε λόγου μας (για το Κοινοβούλιο μιλάμε...)


    pronews.gr

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι απόψεις των αναρτήσεων δεν ταυτίζονται υποχρεωτικά με τις δικές μας.

    Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

    ΔΙΑΦΟΡΑ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

    Από το Blogger.

    ΣΕΝΑΡΙΑ